Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Projectmanager marketing- en communicatiebureau at General Satellite News forum; Namens een bureau voor marketing en communicatie zoekt Redactie & Co PER DIRECT een enthousiaste projectmanager. De projectmanager heeft zowel ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Projectmanager marketing- en communicatiebureau
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104863
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Projectmanager marketing- en communicatiebureau - 19-January-2011, 15:00

Namens een bureau voor marketing en communicatie zoekt Redactie & Co PER DIRECT een enthousiaste projectmanager. De projectmanager heeft zowel een strategische als een uitvoerende rol. Is verantwoordelijk voor het managen van complexe, strategische projecten. Houdt de planning in het oog en organiseert dat wat nodig is. Hij of zij heeft hierin de regie, maar is ook hands-on. Schrijft regelmatig eenvoudige teksten. De projectmanager heeft veel contact met klanten, speelt adequaat in op vragen en signaleert behoeften. Hij of zij denkt mee over nieuwe producten. Een nieuw product is een abonnement voor relaties, waarbij het bureau onder meer ondersteuning biedt met social media, online marketing en communicatie. Daarnaast maken relaties gebruik van een door het bureau ontwikkelde vacaturesite. De projectmanager actualiseert de handleiding voor deze site en helpt relaties telefonisch of op locatie met het beheer. De gezochte kandidaat werkt en denkt minimaal op hbo-niveau en heeft enkele jaren ervaring in een commercile functie. Is op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van social media en online marketing en vindt het leuk om eenvoudige teksten te schrijven. Formuleert kort en bondig. Hij of zij heeft een sterk inlevingsvermogen, een commercile instelling en klantgerichte houding. Geboden wordt een fulltime functie met ruimte voor zelfontplooiing.

More...

Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Projectmanager marketing- en communicatiebureau
Old
  (#2)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104863
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Projectmanager marketing- en communicatiebureau - 19-January-2011, 15:00

Namens een bureau voor marketing en communicatie zoekt creatieven.com PER DIRECT een enthousiaste projectmanager. De projectmanager heeft zowel een strategische als een uitvoerende rol. Is verantwoordelijk voor het managen van complexe, strategische projecten. Houdt de planning in het oog en organiseert dat wat nodig is. Hij of zij heeft hierin de regie, maar is ook hands-on. Schrijft regelmatig eenvoudige teksten. De projectmanager heeft veel contact met klanten, speelt adequaat in op vragen en signaleert behoeften. Hij of zij denkt mee over nieuwe producten. Een nieuw product is een abonnement voor relaties, waarbij het bureau onder meer ondersteuning biedt met social media, online marketing en communicatie. Daarnaast maken relaties gebruik van een door het bureau ontwikkelde vacaturesite. De projectmanager actualiseert de handleiding voor deze site en helpt relaties telefonisch of op locatie met het beheer. De gezochte kandidaat werkt en denkt minimaal op hbo-niveau en heeft enkele jaren ervaring in een commercile functie. Is op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van social media en online marketing en vindt het leuk om eenvoudige teksten te schrijven. Formuleert kort en bondig. Hij of zij heeft een sterk inlevingsvermogen, een commercile instelling en klantgerichte houding. Geboden wordt een fulltime functie met ruimte voor zelfontplooiing. Reageren Heb jij belangstelling voor deze baan, reageer dan direct bij Joke Sitsen en stuur een recent cv en motivatie mee.

More...

Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox