Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Quadia Web TV sluit partnership met Yahoo! at General Satellite News forum; Quadia Web TV, ontwikkelaar en producent van doelgroepgerichte Web TV-uitzendingen en -kanalen, heeft onlangs een partnership gesloten met Yahoo!. Door ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Quadia Web TV sluit partnership met Yahoo!
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102640
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Quadia Web TV sluit partnership met Yahoo! - 07-July-2009, 12:10

Quadia Web TV, ontwikkelaar en producent van doelgroepgerichte Web TV-uitzendingen en -kanalen, heeft onlangs een partnership gesloten met Yahoo!. Door deze samenwerking kan het bedrijf de online videocontent van haar klanten ontsluiten op de nieuwste internet connected tv's van leveranciers als Samsung, Sony en LG. Eerder dit jaar maakte Quadia via de samenwerking met Philips haar systemen geschikt voor ontsluiting op Philips Ambilight tv's. De videocontent van ABN AMRO TV is al via het Philips-kanaal te bekijken.

Quadia maakt gebruik van de Yahoo! Widget Engine waardoor zij in staat is om online video's via televisies in huiskamers af te spelen. De widget technologie maakt het tevens mogelijk om de interactieve functies van de Web TV-kanalen 'mee te nemen' naar de tv. Voor bediening en gebruik is alleen de reguliere afstandsbediening nodig.

"Onze samenwerking met Yahoo! maakt het voor onze klanten mogelijk om hun eigen interactieve tv-kanaal te starten dat ook bekeken kan worden door de consument via de televisie in de huiskamer", aldus Nico Verspaget, algemeen directeur van Quadia Web TV. "Deze ontwikkeling past binnen de groei van het online tv-landschap; zonder extra decoders, abonnementen of afspraken met kabelaars kiest de adverteerder welke kanalen hij wenst in te zetten. Dit extra online kanaal biedt onze klanten nieuwe interactieve mogelijkheden en een vergroting van het bereik van hun videocontent tot in de huiskamer."

Quadias eigen Web TV-kanalen Blue Shots TV en Oncologie TV zijn binnenkort op de Yahoo! Internet connected tv's te zien.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox