Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Radio Veronica maakt Eredivisie Update at General Satellite News forum; Radio Veronica is official supplier van de Eredivisie. De radiozender sloot voor de komende twee seizoenen een verbintenis met Eredivisie ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Radio Veronica maakt Eredivisie Update
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 109836
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Radio Veronica maakt Eredivisie Update - 09-August-2009, 22:41

Radio Veronica is official supplier van de Eredivisie. De radiozender sloot voor de komende twee seizoenen een verbintenis met Eredivisie CV, de overkoepelende organisatie van de achttien Eredivisie clubs. Als onderdeel van de nieuwe samenwerking zendt Radio Veronica iedere werkdag een Eredivisie Update uit, met daarin een overzicht van het laatste nieuws uit de Eredivisie.

Aanvullend op de bestaande samenwerking met de NOS wat betreft de live verslaggeving van de Eredivisie wedstrijden worden de activiteiten op het gebied van radio verder uitgebreid middels de samenwerking met Radio Veronica. Alex Tielbeke, directeur Eredivisie CV: "We vormen samen een mooi koppel. Met Radio Veronica als d mannenzender van Nederland zijn er velerlei manieren van samenwerking mogelijk, onder meer in relatie tot ons eigen TV kanaal Eredivisie Live. Zo geeft dit partnerschap ons nog meer mogelijkheden om de voetballiefhebbers te bereiken."

Ab Trik, CEO Radio Veronica: "We zijn er trots op dat Radio Veronica met de Eredivisie een overeenkomst heeft gesloten. Met deze samenwerking komt een lang gekoesterde wens in vervulling om ons te verbinden aan de hoogste klasse van het profvoetbal. Met deze samenwerking weet Radio Veronica haar luisteraars het hele voetbalseizoen aan zich binden met unieke content en acties en wordt hiermee de belangrijkste radiozender voor alle voetballiefhebbers in Nederland. De djs van Radio Veronica zijn zich warm aan het lopen om vol enthousiasme met de eerste Eredivisie-acties en interviews van start te gaan."

Onderdeel van de samenwerking is het nieuw te ontwikkelen radioprogramma Eredivisie Update. Gedurende het voetbalseizoen zal hierin iedere werkdag op Radio Veronica om 8.15 uur het voetbalnieuws uit de Eredivisie worden gevolgd. Eredivisie Update gaat eind augustus van start.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox