Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Seca 3 kaart einde share inzicht. at General Satellite News forum; Er Hangen donkere wolken boven sharing land?? Vandaag onder vonden dat de seca 3 kaart van CanalDigital het einde van ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Seca 3 kaart einde share inzicht.
Old
  (#1)
honda
Member
 
honda's Avatar
 
Offline
Posts: 64

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 147
Magic: 21 / 4778
Experience: 89%

Thanks: 9
Thanked 20 Times in 10 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: Holland
Seca 3 kaart einde share inzicht. - 27-March-2009, 16:59

Er Hangen donkere wolken boven sharing land??

Vandaag onder vonden dat de seca 3 kaart van CanalDigital het einde van mijn share in zicht gaat komen.

Heb hem wel weer aan de praat gekregen met een originele ontvanger met de DM 7025/600/7000/800Hd geen mogelijkheid.

Er is nu alleen nog een mogelijkheid om te kijken als je je netwerk uitzet en alleen naar de zenkers kijkt van CanalDigital en de open zenders.

Zodra je Cccam aanzet met je netwerk en je share gaat je kaart aanvragen dan is het uit met de pret wegens te veel ECM code's aanvraag.

Dit gevonden op een ander forum.

In de nieuwe kaart zit namelijk een extra beveiliging verstopt die de afgeven hoeveelheid ECM's bijhoud(laten we zeggen de sleutel die terug wordt gestuurd naar je ontvanger als de decodering hierom vraagt) . Normaliter gebeurd dit natuurlijk altijd wel (4-5 seconden) maar in cardsharing meerdere malen over een bepaald tijdbestek (Alle kaarten in de share vragen continu om deze ECM!!). Als deze binnen een bepaald tijdbestek meerdere malen wordt aangeroepen (wat bij normaal gebruik van de kaart niet voorkomt) treed de beveiliging in en wordt de kaart op slot gegooit en moet de klant de provider te bellen om deze weer te activeren. De sharingboys halen ze dus zo gemakellijk eruit! en geen beeld op al die sharingontvangers.
Deze beveiliging kunnen ze schijnbaar op afstand aan en uitzetten.

Nog niet getreurd, voordat alle kaarten zijn omgewisseld praten we over de zomer 2009!! Nog even lekker sharen dus!

Maar dan is er hopelijk wel een oplossong gevonden anders word het voor ons geen leuke zomer om te kunnen door sharen.

M.vr.gr honda

(27-March-2009 21:21)
Hoi share mannen,

Heb op diversen forums aan het neuzen geweest de nieuwe Cccam zou de Seca 3 kaart CanalDigital en TVV Vlaanderen weer werkende houden in het netwerk.

De nieuwe kaart als deze niet meer werkt is het alleen mogelijk om hem weer werkend te krijgen in een originele ontvangen van CanalDigital of TVV .

Kaart gewoon er insteken en na een paar minuten heb je weer beeld activatie via internet heeft geen zin want je kaart is nog Active alleen je max ECM zijn geblokkeerd en word door een originele ontvangen weer gedeactiveerd.

Je kan ook bellen maar denkelijk is dit niet zo wijs want dan weten zij ook dat je een netwerk zou kunnen hebben en je misschien wat problemen op je dak haal.

Als je kaart weer werkt en je heb de nieuwe Cccam er in dan heeft de ECM codes een bepaalde onder drukking door een nieuwe applicatie die ze der in verwerkt hebben.

Als je kaart nog goed werkt dan zo snel mogelijk Cccam 2.1.0 installeren dan zijn de maximale ECM codes weer verleden tijd voor onze kaarten gelukkig.

Dus daarna weer lekker zappen en sharen het is weer een goed gevoel dat het weer werkt als van ouds.

M.vr.gr, honda


Xtrend ET9000/9200/9500 PLI 4.0 Image - Funce 90 Rotation - Cccam share
Other hobby motorcycle Triumhp Rocket III 2300CC

Last edited by honda; 27-March-2009 at 21:21.. Reason: Automerged Doublepost
   
Old
  (#2)
mennom
Donator
 
mennom's Avatar
 
Offline
Posts: 52

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 126
Magic: 17 / 4054
Experience: 5%

Thanks: 10
Thanked 24 Times in 16 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: Westland
29-March-2009, 13:33

Is het al bijna 1 April :)
   
Sponsored Links
Old
  (#3)
DeKlus
Junior Member
 
DeKlus's Avatar
 
Offline
Posts: 16

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 43
Magic: 5 / 1157
Experience: 74%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2009
Age: 54
29-March-2009, 21:40

Quote:
Originally Posted by honda View Post
Er Hangen donkere wolken boven sharing land??

Vandaag onder vonden dat de seca 3 kaart van CanalDigital het einde van mijn share in zicht gaat komen.

Heb hem wel weer aan de praat gekregen met een originele ontvanger met de DM 7025/600/7000/800Hd geen mogelijkheid.

Er is nu alleen nog een mogelijkheid om te kijken als je je netwerk uitzet en alleen naar de zenkers kijkt van CanalDigital en de open zenders.

Zodra je Cccam aanzet met je netwerk en je share gaat je kaart aanvragen dan is het uit met de pret wegens te veel ECM code's aanvraag.

Dit gevonden op een ander forum.

In de nieuwe kaart zit namelijk een extra beveiliging verstopt die de afgeven hoeveelheid ECM's bijhoud(laten we zeggen de sleutel die terug wordt gestuurd naar je ontvanger als de decodering hierom vraagt) . Normaliter gebeurd dit natuurlijk altijd wel (4-5 seconden) maar in cardsharing meerdere malen over een bepaald tijdbestek (Alle kaarten in de share vragen continu om deze ECM!!). Als deze binnen een bepaald tijdbestek meerdere malen wordt aangeroepen (wat bij normaal gebruik van de kaart niet voorkomt) treed de beveiliging in en wordt de kaart op slot gegooit en moet de klant de provider te bellen om deze weer te activeren. De sharingboys halen ze dus zo gemakellijk eruit! en geen beeld op al die sharingontvangers.
Deze beveiliging kunnen ze schijnbaar op afstand aan en uitzetten.

Nog niet getreurd, voordat alle kaarten zijn omgewisseld praten we over de zomer 2009!! Nog even lekker sharen dus!

Maar dan is er hopelijk wel een oplossong gevonden anders word het voor ons geen leuke zomer om te kunnen door sharen.

M.vr.gr honda

(27-March-2009 21:21)
Hoi share mannen,

Heb op diversen forums aan het neuzen geweest de nieuwe Cccam zou de Seca 3 kaart CanalDigital en TVV Vlaanderen weer werkende houden in het netwerk.

De nieuwe kaart als deze niet meer werkt is het alleen mogelijk om hem weer werkend te krijgen in een originele ontvangen van CanalDigital of TVV .

Kaart gewoon er insteken en na een paar minuten heb je weer beeld activatie via internet heeft geen zin want je kaart is nog Active alleen je max ECM zijn geblokkeerd en word door een originele ontvangen weer gedeactiveerd.

Je kan ook bellen maar denkelijk is dit niet zo wijs want dan weten zij ook dat je een netwerk zou kunnen hebben en je misschien wat problemen op je dak haal.

Als je kaart weer werkt en je heb de nieuwe Cccam er in dan heeft de ECM codes een bepaalde onder drukking door een nieuwe applicatie die ze der in verwerkt hebben.

Als je kaart nog goed werkt dan zo snel mogelijk Cccam 2.1.0 installeren dan zijn de maximale ECM codes weer verleden tijd voor onze kaarten gelukkig.

Dus daarna weer lekker zappen en sharen het is weer een goed gevoel dat het weer werkt als van ouds.

M.vr.gr, honda
ok wat je hier aanhaalt is idd een mogelijkheid
maar dan zie ik een probleem die weer door de orginele ontvanger verholpen zal worden maar toch reuze irri is
als ik snel over de kanalen heenzap dan vraagt ie op elk kanaal een ecm
dus dat zou dan betekenen dat ie teveel ecm's verstuurd met als gevlog dat de kaart even op slot gaat
ff wachten en pizza zou het dan moeten wezen in een orginele ontvanger
maar wel reuze irri als je even moet wachten omdat ie op slot zit

mmmm ze zijn nog niet zo stom bij seca als nds dacht
   
Old
  (#4)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6736
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
29-March-2009, 22:59

eerst zien,en dan geloven h ;-)
   
Old
  (#5)
honda
Member
 
honda's Avatar
 
Offline
Posts: 64

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 147
Magic: 21 / 4778
Experience: 89%

Thanks: 9
Thanked 20 Times in 10 Posts
Join Date: Mar 2007
Location: Holland
30-March-2009, 21:45

Het geen wat ik aanhaal is dat je je kaart activeerd in de originele ontvanger of Ci module dan is je kaart weer OK.

Dan even de nieuwe Cccam 2.1.0 installeren in je Dream dan is de activering en deactevering door de update van Cccam verleden tijd.

En ja als je met een canal Digital ontvanger moet werken is het weer terug naar af maar deze zet je gewoon weer op zolder onder een ouwe deken tot dat je hem weer eesn nodig heb voor b.v het volgenden uitprobeersel van Canal digital.

Dus dan gewoon weer happy share.


Xtrend ET9000/9200/9500 PLI 4.0 Image - Funce 90 Rotation - Cccam share
Other hobby motorcycle Triumhp Rocket III 2300CC

Last edited by honda; 30-March-2009 at 21:47..
   
echte narigheid
Old
  (#6)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13783
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
Question echte narigheid - 30-March-2009, 23:17

wat ik dus vandaag heb ondervonden dat de kaart maar voor bepaalde zenders opslot gaat zoals sbs6 en de rtl's de zenders die het meest gekeken worden en dat is mooi k** want hier zit ik echt niet op te wachten en die nieuwe cccam 2.1.0 heeft nog wel wat problemen
ik zie dit probleem nog niet snel opgelost worden.

sorry misschien ben ik wel zeer negatief.

Last edited by youknowhoo; 30-March-2009 at 23:36..
   
Old
  (#7)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6736
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
30-March-2009, 23:55

ik gebruik verder de 2.0.11 versie van CCcam tot de bugs in de 2.1.0 opgelost zijn,
sommige kaarten werken niet meer met de nieuwe versie (viacces enzo).
met de 2.0.11 geen problemen,alles werkt prima.
   
2.1.0
Old
  (#8)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13783
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
2.1.0 - 31-March-2009, 11:07

hallo hier ben ik weer heb in middels de 2.1.0 geinstalleerd moest toch iets doen, dus de stoute schoenen of liever gezegd de pantoffels aan gedaan want het was laat.Maar tegen alle verwachtingen in draaid hij als gesmeerd had een hoop gelezen maar hij doet het prima op een ubuntu 8.04 LTS niets geen problemen tot nu toe (effe af kloppen) geluk dus.
Ik zag ook iets over minimum client versie maar die staat bij mij op 2.0.1
en alles was met de eerste keer verbonden servers en clienten, dat was voor mij met name effe spannend.
Maar nu moet ik eerst mijn kaart weer aan de gang krijgen.

dus duimen maar weer.

oja weet iemand wat dat
i2 emu is
of wat dit pressies inhoud :keep persistant ecm counts for clients

Last edited by youknowhoo; 31-March-2009 at 11:15..
   
Old
  (#9)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,542

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1720
Magic: 4180 / 57566
Experience: 83%

Thanks: 2,419
Thanked 5,850 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 54
31-March-2009, 11:11

Quote:
Originally Posted by master-magic View Post
ik gebruik verder de 2.0.11 versie van CCcam tot de bugs in de 2.1.0 opgelost zijn,
sommige kaarten werken niet meer met de nieuwe versie (viacces enzo).
met de 2.0.11 geen problemen,alles werkt prima.
geen problemen met de viaccess kaarten...







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
vraagje
Old
  (#10)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13783
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
vraagje - 31-March-2009, 11:44

kan iemand mij zeggen wat dit betekend

keep persistant ecm counts for clients

en wat gebruikt i2 EMU



bedankt
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
einde, inzicht., kaart, seca, share


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox