Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Seca 3 kaart einde share inzicht. at General Satellite News forum; ik krijg die nieuwe niet aan de praat op de ubuntu 8.10 wilt voor geen meter starten, heb zelf update ...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6530
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
31-March-2009, 14:50

ik krijg die nieuwe niet aan de praat op de ubuntu 8.10
wilt voor geen meter starten,
heb zelf update en upgrade gedaan maar helpt niks.
doe ik de 2.0.11 erin dan start die direct (heb scriptje dat die direct opstart als pc herstart en ook om 4 uur dat die herstart de CCcam) maar werkte niet met de nieuwe,de oude versie doet dit alles wel.
   
snap ik niet
Old
  (#12)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13335
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
snap ik niet - 31-March-2009, 15:44

ik heb hier zelfs een oudere versie dan jij ubuntu 8.0.4 LTS
zou het een server versie moeten zijn.
en heb je hem wel hernoemd.

ik hoor het wel
   
Sponsored Links
Old
  (#13)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6530
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
31-March-2009, 15:50

server versie en heb zelf van 0 herinstaleerd en geformateerd op die HDD,
dus normaal zou ik toch geen problemen mogen zien,
als CCcam 2.0.11 eropwerkt na een herinstall van ubuntu server,dan moet er toch ergens anders iets fout gaan.
heb in /usr/lib/libstdc++.so.6 staan,dus normaal is dit ok,
of heb ik een oude versie nog ??????
   
geen idee
Old
  (#14)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13335
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
geen idee - 31-March-2009, 16:00

ik draai hier met een ubuntu versie op 8.0.4 LTS op een compactflash kaart van 4 gig zou zeggen dat deze ouder is maar moet wel zeggen dat een keer problemen heb gehad met die 8.10 versie die wou bij mij niet. dacht toen dat er een fout op de CD zat met branden. dus ben ik er toen niet mee verder gegaan.

heb je hem wel ge chmod 755

was zelf trouwens ook bang dat het niet goed zou gaan.
had zoveel gelezen.
maar moest wel wat want de kaart was dicht op een hoop kanalen

Last edited by youknowhoo; 31-March-2009 at 16:03..
   
Old
  (#15)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6530
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
31-March-2009, 16:03

als 2.0.11 hier werkt moet de nieuwe toch ook normaal gezien werken,
de file blijft hetzelfde als werkwijze CCcam.x86_64
en chmod 755 gedaan zoals altijd ;-)
   
Old
  (#16)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13335
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
31-March-2009, 16:07

je draait een 64 bit versie ik niet misschien zit het probleem daar
ik draai de gewone versie.
daar zou een kink kunnen zitten.

is bij jou de kaart nog niet dicht geweest
   
Old
  (#17)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6530
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
31-March-2009, 16:12

Quote:
Originally Posted by youknowhoo View Post
je draait een 64 bit versie ik niet misschien zit het probleem daar
ik draai de gewone versie.
daar zou een kink kunnen zitten.

is bij jou de kaart nog niet dicht geweest
neen,
de TVV kaart is al vernieuwd en aan m'n account gelinkt,
de CD kaart heb ik nog niet ontvangen,heb nog de seca2 kaart van hen,en die werkt voorlopig nog.
ik werk op een amd athlon 64 X2 dual core pc,
weet niet of een 32 bit versie aan te raden is met een 64 bit pc,
qua werken enzo.
zou anders een 32 bit versie opzetten en dan de CCCam versie in 32 bit.
   
Old
  (#18)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13335
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
31-March-2009, 16:18

heb je hem al eens op nieuw geinstaleerd of vind je dat te veel werk
duurt maar een half uurtje ofzo.
lijkt me nog een mogelijkheid dat helpt soms.

ik werk met een intel versie [email protected]
misschien is dat het.
volgens mij moet dat gewoon kunnen naar 32 bits maar anders om niet.



weet jij trouwens wat dit inhoud:

keep persistant ecm counts for clients
en wat loopt er dan over de i2 EMU


Last edited by youknowhoo; 31-March-2009 at 16:28..
   
Old
  (#19)
master-magic
Permanent Banned
 
master-magic's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 6530
Experience: 5%

Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
31-March-2009, 16:38

Quote:
Originally Posted by youknowhoo View Post
heb je hem al eens op nieuw geinstaleerd of vind je dat te veel werk
duurt maar een half uurtje ofzo.
lijkt me nog een mogelijkheid dat helpt soms.

ik werk met een intel versie [email protected]
misschien is dat het.
volgens mij moet dat gewoon kunnen naar 32 bits maar anders om niet.



weet jij trouwens wat dit inhoud:

keep persistant ecm counts for clients
en wat loopt er dan over de i2 EMU

heb hem al paar keer herinstaleerd,hielp niks,
zal deze nacht eens proberen met een 32 bit versie.

die ecm counts,is een optie die minder update pulsen geeft voor zenders aan wie kijkt,zodat de kaart minder aanvragen krijgt,
denk als er dan teveel ineens aanvragen doet dat de zender freest ofzo,net als NDS die een bepaald snelheid heeft voor te kijken en waneer er teveel kijken die freest,
is wss een optie die ze hebben ingebakken om sharing tegen te gaan op grote schaal.

die I2 optie zal voor de kaarten zijn die op irdeto2 draaien,dat die beter worden ondersteund heb ik de indruk.
   
Old
  (#20)
youknowhoo
ECS Expert
 
youknowhoo's Avatar
 
Offline
Posts: 395

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 437
Magic: 131 / 13335
Experience: 50%

Thanks: 45
Thanked 210 Times in 95 Posts
Join Date: Jul 2007
Lightbulb 31-March-2009, 16:54

ik zou voor de 32 bits versie gaan volgens mij zijn er geen echte nadelen van een 32 bits versie

keep persistant ecm counts for clients is hopelijk
over die telling van ecm gaat het hopelijk ,wat ik dus heb ervaren is dat de kaart dicht gaat op de meest gebruikte kanalen de RTL en sbs 6 enzo waar
teveel aanvragen op komen.
zou het geen oplossing zijn om een gevraagde ecm uit de kaart door cccam weg te schrijven en die als eerste te gebruiken voordat je een ECM van de kaart haald dit klinkt natuurlijk eenvoudig maar zo zou je de kaart natuurlijk ontlasten.

maar eerst maar weer eens afwachten of hij weer dicht gaat.

   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
einde, inzicht., kaart, seca, share


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox