Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Twice neemt Media Academie over at General Satellite News forum; Twice, n van de grootste opleiders in Nederland, ondertekende vandaag de overeenkomst voor de overname van de Media Academie en ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Twice neemt Media Academie over
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104875
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Twice neemt Media Academie over - 12-August-2009, 13:00

Twice, n van de grootste opleiders in Nederland, ondertekende vandaag de overeenkomst voor de overname van de Media Academie en Mediastages. Deze overname heeft geen betrekking op Mediamasters. Vorige maand werd het faillissement uitgesproken omdat de Media Academie niet langer aan haar verplichtingen kon voldoen. Met de overname door Twice zal het opleidingsinstituut voor radio, televisie en crossmedia haar opleidingsactiviteiten zelfstandig en onder eigen naam kunnen blijven voortzetten. Het bedrijf dat al 47 jaar bestaat, blijft gevestigd in het Mediapark te Hilversum als onderdeel van Twice Group.

Marcel van den Berg, directeur van Twice Group, licht de overname toe: "De Media Academie heeft een uitstekende naam en is een begrip in de mediawereld. Voor ons was dit een belangrijke reden om de Media Academie te redden en zodoende haar continuteit te kunnen waarborgen. Daarnaast sluit het trainingsportfolio van de Media Academie en de activiteiten van Mediastages perfect aan op de activiteiten van Twice Interaction dat Human Resource diensten en training levert."

Binnenkort zullen gesprekken gevoerd worden met de omroepen en productiemaatschappijen om ervoor te zorgen dat de activiteiten van de Media Academie blijvend aansluiting vinden bij de opleidingsbehoeften van de omroepbedrijven. "Door tijdig en adequaat te handelen zal de Media Academie gewoon in augustus de deuren van haar opleidingsinstituut open houden", aldus Van den Berg.

Twice is gespecialiseerd in kennisoverdracht en levert IT training, educatieve diensten, vaardigheidstraining en taaltraining.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox