Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Vlaamse presentatrice Yasmine (37) pleegt zelfmoord at General Satellite News forum; De Vlaamse presentatrice en zangeres Yasmine is vandaag op 37-jarige leeftijd overleden. Ze heeft zichzelf van het leven beroofd. Dat ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Vlaamse presentatrice Yasmine (37) pleegt zelfmoord
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104828
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Vlaamse presentatrice Yasmine (37) pleegt zelfmoord - 26-June-2009, 10:20

De Vlaamse presentatrice en zangeres Yasmine is vandaag op 37-jarige leeftijd overleden. Ze heeft zichzelf van het leven beroofd. Dat heeft de Vlaamse omroep VRT vandaag bekendgemaakt. Yasmine presenteerde op de publieke tv-zender En onder meer het tv-programma De rode loper, de Vlaamse RTL Boulevard. Netmanager Jean Philip De Tender van En heeft onthutst gereageerd. "Ikzelf en alle collegas van En en de VRT zijn diep onder de indruk van dit bijzonder droevige nieuws."

De Tender: "Yasmine is een van de meest veelzijdige presentatrices en zangeressen van Vlaanderen. Dat was me al duidelijk van de eerste dag dat ze hier kwam werken. We verliezen onverwacht een bijzonder fijne en getalenteerde collega."

Ook bij Yasmines naaste collegas van De rode loper kwam het nieuws hard aan. Zij lieten de volgende boodschap achter: "De hele redactie van De rode loper is in shock na het plotse overlijden van Yasmine. Hilde, want zo heette ze op de redactie, was een gewaardeerde presentatrice, soms verguisd door de kijkers voor haar ironie, maar altijd geestig en enthousiast. De showbizz was echt haar speeltuin en hoewel ze t allemaal niet even ernstig nam, genoot ze van haar job als De rode loper-presentatrice. Ze genoot ook van haar aanwezigheid op onze redactie, zo heeft ze ons herhaaldelijk laten weten."

Volgens haar collega's was Yasmine kapot van de breuk met haar vriendin. "De breuk met Marianne was een zware slag voor haar en we zagen haar zienderogen achteruitgaan, maar dit had niemand van ons verwacht. We wensen Hildes familie veel sterkte en bieden onze innige deelneming aan."

In 2001 ging Yasmine aan de slag bij En, waar ze tot aan haar onverwachte dood zou blijven. Ze werd er een van de vertrouwde gezichten van De rode loper en maakte indruk als eigenzinnige, maar graag geziene omroepster. Ondertussen zette ze haar radiowerk verder met Diva op Donna. In 2004 presenteerde ze de quiz Memento en sinds 2006 liet ze de mooiste Nederlandstalige muziek herleven in Zo is er maar n.

Als zangeres heeft Yasmine hits gehad met nummers als Porselein en Meisjes aan de macht en ook maakte ze een theatertour met vertaalde liedjes van Leonard Cohen.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox