Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Wakker Nederland zal geen gemeenschapsgeld verspillen at General Satellite News forum; Het Telegraaf-geluid is onhoorbaar in Hilversum en daar moet verandering in komen, vindt het dagblad zo is te lezen in ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Wakker Nederland zal geen gemeenschapsgeld verspillen
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104879
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Wakker Nederland zal geen gemeenschapsgeld verspillen - 17-July-2009, 10:00

Het Telegraaf-geluid is onhoorbaar in Hilversum en daar moet verandering in komen, vindt het dagblad zo is te lezen in Broadcast Magazine. Dus richtte hoofdredacteur Sjuul Paradijs in februari Wakker Nederland op. Tijdelijk voorzitter was Telegraaf-directeur Frank Volmer (42). Zijn opvolger is oud-RTL-topman Fons van Westerloo (63).

Volmer: "De Telegraaf vindt dat er in Hilversum iets moet veranderen en heeft juist daarom een omroepvereniging opgericht. Duidelijk mag zijn dat het publieke geld niet naar ons gaat, maar naar Wakker Nederland. En ik kan je verzekeren dat die omroep zeer verantwoord met belastinggeld zal omgaan." Van Westerloo: "De Telegraaf heeft zich terecht verzet tegen de verspilling van publiek geld. Regisseurs die gehaald en gebracht moesten worden met een taxi omdat ze geen rijbewijs hadden en niet in een trein of bus konden zitten. Zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan. Wakker Nederland zal geen gemeenschapsgeld verspillen, want als n medium zich dat niet kan veroorloven zijn wij het wel. Mijn bestuur en ik werken pro Deo."

Volmer: "Als ik NOVA zie, zit ik vaak op het puntje van mijn stoel. Dit in tegenstelling tot het programma Pauw & Witteman waar geregeld wordt vergeten de juiste vragen te stellen. Pas vertelde Wouter Bos daar dat bankdirecteuren een bepaald diploma zouden moeten halen. Pauw hangt op zon moment onderuitgezakt op zijn stoel, maar vraagt niet: meneer Bos, wat denkt u wat voor opleiding bankdirecteuren hebben? Ik weet dat heel veel Nederlanders mijn verbijstering delen." Van Westerloo: "Journalisten zitten op zon moment een beetje te ginnegappen in de trant van: Dan moet Zalm zeker ook weer naar school. Ik zeg niet dat journalisten niet doorvragen, maar het zou meer vanuit een duidelijke optiek moeten gebeuren. Weten waar je heen wilt. De publieke omroep maakt vele prachtige programmas, maar bepaald gedrag vind ik storend. Als ik zie hoe Bart Soepnel staat te gillen omdat een paar cultuurprogrammaatjes van de NPS dreigen te verdwijnen. Alsof het hele bestel in elkaar flikkert Waar hebben we het over?"

Lees het hele artikel in de nieuwste editie van Broadcast Magazine. Nog geen abonnement? Dat kan al voor 85,- per jaar.


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox