Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Latest Satellite News (Dutch)

Latest Satellite News (Dutch) Discussion, Zenders RTL binnenkort in HD at General Satellite News forum; Vanaf oktober 2009 breiden UPC en RTL het digitale televisie aanbod uit. Zo komen alle vier de RTL-zenders in HD-kwaliteit ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Zenders RTL binnenkort in HD
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104754
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Zenders RTL binnenkort in HD - 23-July-2009, 11:00

Vanaf oktober 2009 breiden UPC en RTL het digitale televisie aanbod uit. Zo komen alle vier de RTL-zenders in HD-kwaliteit via UPC beschikbaar. Tegelijkertijd komt er een aantal nieuwe diensten bij voor klanten van UPC Digitale TV, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om RTL Gemist te gebruiken via de Mediabox van UPC. Via dezelfde Mediabox kunnen straks afleveringen van verschillende televisieseries van RTL worden bekeken nog vrdat deze op televisie te zien zijn.

RTL 7 en RTL 8 zullen al in het vierde kwartaal 2009 in HD-kwaliteit te zien zijn. In de loop van 2010 worden ook RTL 4 en RTL 5 aan het HD-aanbod toegevoegd. Voor dit aanbod kan de UPC-klant een apart HDTV-abonnement nemen.

Kijkers die tv-programmas van RTL hebben gemist of deze nogmaals willen bekijken, kunnen met ingang van oktober 2009 gebruik maken van RTL Gemist op hun televisie via de UPC Mediabox. Op deze manier bieden RTL en UPC de vrijheid om programmas te bekijken wanneer het de kijker uitkomt. Naast RTL Gemist wordt een geheel nieuwe functionaliteit aan UPC On Demand toegevoegd. Hiermee wordt het mogelijk om afleveringen van verschillende door RTL uitgezonden tv-series al te bekijken vrdat deze bij de RTL-zenders te zien zijn.

RTL en UPC zullen gaan samenwerken op het gebied van marketing om het gebruik van HDTV en de nieuwe on demand-diensten te promoten. Daarnaast hebben beide partijen afspraken gemaakt over de verdere ontwikkeling van diensten op het interactieve videoplatform van UPC in de loop van 2010.

Bert Habets, CEO RTL Nederland: "In deze tijd zit de consument steeds meer in de drivers seat; hij wil zelf bepalen wanneer, hoe en welke programma's hij wil zien. De deal met UPC is een stap in het tegemoet komen van die behoefte."


Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox