Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor dinsdag 23 April 2013 at General Satellite News forum; Maori Boy Genius 10:05 - 11:10 op NED2 Documentaire (2011) uit Nieuw-Zeeland IMDB-rating: 6.5 (23 stemmen) Met Ngaa Rauuira Pumanawawhiti ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor dinsdag 23 April 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104909
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor dinsdag 23 April 2013 - 23-April-2013, 05:20

Maori Boy Genius
10:05 - 11:10 op NED2
Documentaire (2011) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 6.5 (23 stemmen)
Met Ngaa Rauuira Pumanawawhiti e.aVanaf zijn geboorte is al duidelijk dat Ngaa een genie is en de hele Maori gemeenschap ziet hem als de redder van hun cultuur. Is dit de toekomstige president van Nieuw Zeeland? Terwijl hij al dansend de Maori-cultuur levend houdt, studeert hij tegelijkertijd op zijn twaalfde al aan de universiteit. Maar hij wil meer! En hij heeft een droom: studeren aan de Yale Universiteit (VS). Ngaa doet er alles voor aangenomen te worden en op zijn zestiende is het zover: hij mag naar Yale. De hele Maori-gemeenschap springt bij om de opleiding te betalen van hun toekomstige leider. Terwijl zijn vrienden thuis met gewone puberdingen bezig zijn, volgt Ngaa vakken als politieke filosofie en internationaal recht. Er wordt veel van hem verwacht, maar kan hij het ook allemaal waarmaken?


Kennedy et moi
18:35 - 20:00 op TV5
Komedie (1999) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (475 stemmen)
Met Jean-Pierre Bacri, Nicole Garcia, Patrick Chesnais e.aSchrijver Simon Polaris zit al een lange tijd in een depressie, waarna hij hulp zoekt bij een psychiater. Al snel wordt het uurwerk van de dokter, dat nog van J.F Kennedy zou zijn geweest, een ware obsessie voor Simon, die hem ook weer zin aan zijn leven zal geven.


Surrogates
20:30 - 22:10 op Veronica
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (91650 stemmen)
Met Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike e.aIn de futuristische plaatjesroman Surrogates wordt er alleen nog gecommuniceerd via robots. Het personage Agent Greer (Willis) is genoodzaakt om een onderzoek in te stellen naar enkele moorden op deze robots en besluit in levende lijve de wereld van de robots te ontdekken.


A Cinderella Story
20:30 - 22:25 op NET5
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (10994 stemmen)
Met Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Michael Murray e.aSam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.


The Other Boleyn Girl
20:30 - 22:50 op RTL8
Biografie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (49348 stemmen)
Met Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana e.aTwee zussen, Anne en Mary Boleyn, worden door hun ambitieuze vader en oom gedwongen om de macht en de status van de familie te vergroten door de genegenheid van de koning van Engeland te verwerven. De meisjes laten het eenvoudige plattelandsleven achter zich en worden de gevaarlijke en opwindende wereld van het leven aan het hof ingeduwd. Aanvankelijk heeft Mary koning Hendriks voorkeur. Ze baart hem twee onwettige kinderen. Maar Anne, slim, sluw en onbevreesd, schuift zowel haar zus als Hendriks vrouw, koningin Katherine van Aragon, opzij bij haar aanhoudende jacht op de koning. Anne stopt niet voor ze koningin van Engeland is. Terwijl de meisjes Boleyn strijden om de liefde van de koning de een gedreven door ambitie, de ander door ware liefde wordt Engeland verscheurd. Ondanks de ingrijpende gevolgen vinden de meisjes Boleyn uiteindelijk kracht en steun in elkaar en ze blijven voor altijd verbonden door hun zusterband.


Fun with **** and Jane
20:30 - 22:15 op RTL7
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (29896 stemmen)
Met Jim Carrey, Ta Leoni, Alec Baldwin e.aWanneer **** Harper gepromoveerd wordt tot hoofd communicatie bij het bedrijf Globodyne, zijn hij en zijn vrouw Jane zeer blij. Geen zorgen meer over geld en Jane kan stoppen met werken om thuis te zorgen voor zoontje Billy. Helaas blijkt dit alles een droom want de volgende dag gaat Globodyne op verdachte wijze failliet. Aangezien Jane haar baan al heeft opgezegd, staan de Harpers er slecht voor. De eerste maanden kunnen ze nog redelijk rondkomen maar wanneer het water hun echt aan de lippen staat, lijkt het criminele pad onvermijdelijk.


La danse de l'albatros
21:00 - 22:30 op TV5
Komedie (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (5 stemmen)
Met Pierre Arditi, Caroline Sihol, Stphanie Crayencour e.aEen ornitholoog begint een hartstochtelijke relatie met een vrouw die dertig jaar jonger is dan hij. Deze relatie wijzigt langzaam aan zijn opvatting over het leven, zijn gewoontes en de van zijn geliefden ...


Starship Troopers
22:10 - 00:45 op Veronica
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (67060 stemmen)
Met Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards e.aIn het nieuwe millennium wordt de mens geconfronteerd met een nieuw en dodelijk ras van buitenaardse wezens. De jonge Johnny Rico, een onverschrokken vrijheidstrijder, sluit zich aan bij een elite-eenheid van de infanterie: de Starship Troopers.


The Hunting Party
22:15 - 00:15 op RTL7
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (8086 stemmen)
Met Terrence Howard, Richard Gere, Gordana Vukres e.aEen jonge Amerikaanse journalist, zijn doorgewinterde cameraman en een oudere in diskrediet gebrachte journalist reizen zonder toestemming af naar Bosni-Herzegovina. Daar gaan ze op zoek naar de door de autoriteiten gezochte oorlogscrimineel Radovan Karadzic. Al snel ontstaan er gigantische problemen, wanneer ze aangezien worden voor een CIA-team en vervolgens achtervolgd worden door de gevaarlijke manschappen van Karadzic.


Air Force One
00:05 - 02:05 op BBC1
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (50058 stemmen)
Met Harrison Ford, Gary Oldman, Glenn Close e.aRussische en Amerikaanse troepen hebben de handen in elkaar geslagen om generaal Radek uit te schakelen. Hij is een gevaarlijke terrorist die over een groot nucleair arsenaal beschikt waarmee hij de westerse wereld bedreigt. De Amerikaanse president James Marshall keert inmiddels met een speciaal vliegtuig, Air Force One, vanuit Moskou terug naar Washington. Aan boord bevinden zich zijn echtgenote Grace, zijn twaalfjarige dochter Alice en enkele leden van de regering. Maar een handvol terroristen die Radek steunen weten in het vliegtuig binnen te dringe


The Flock
00:15 - 02:15 op RTL7
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (3418 stemmen)
Met Richard Gere, Claire Danes, KaDee Strickland e.aEen keiharde thriller met in de hoofdrol Richard Gere. Terwijl de veiligheids-agent Erroll Babbage (Gere) zijn opvolger (Danes) inwerkt, stuit hij op een laatste grote zaak die hij koste wat kost wil ophelderen.


Tornado Valley
02:55 - 04:30 op NET5
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 3.6 (189 stemmen)
Met Meredith Monroe, Cameron Bancroft, Pascale Hutton e.aToen Liz negen jaar oud was, verloor ze haar moeder toen een tornado hun huis vernietigde. Nu, 25 jaar later, is Liz meteoroloog, met als specialisme het opsporen van tornado's. Samen met haar man Matt, met wie ze in scheiding ligt, heeft ze een systeem ontworpen om tornado's in een vroeg stadium op te sporen. Zo hoopt ze anderen het leed te besparen dat haar op jonge leeftijd tekende. Wanneer hun Phased Array Radar System wordt aangezet, krijgt Liz de schrik van haar leven: er is een reusachtige tornado op komst... en hij komt recht op Liz' huis af, waar haar dochtertje en zus verblijven. Zijn Liz en Matt op tijd om hen te redden?
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox