Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor dinsdag 27 December 2011 at General Satellite News forum; Hotel op stelten 09:00 - 10:05 op Canvas Familiefilm (2008) uit Belgi IMDB-rating: 5.1 (57 stemmen) Met Walter Baele, Maarten ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor dinsdag 27 December 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102669
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor dinsdag 27 December 2011 - 27-December-2011, 06:11

Hotel op stelten
09:00 - 10:05 op Canvas
Familiefilm (2008) uit Belgi
IMDB-rating: 5.1 (57 stemmen)
Met Walter Baele, Maarten Bosmans, Koen Crucke e.aIn hun eerste film zien Samson & Gert hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marlneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden, van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester & Alberto. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar n ding: hun schat ophalen. Maar dat laten Samson & Gert natuurlijk niet zomaar gebeurenvoor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!

Minoes
09:00 - 10:20 op NED3
Komedie (2001) uit Nederland
IMDB-rating: 7.2 (1405 stemmen)
Met Carice van Houten, Theo Maassen, Sarah Bannier e.aJournalist Tibbe maakt kennis met het raadselachtige vrouwtje Minoes. Minoes praat met katten. In ruil voor onderdak levert ze Tibbe nieuws via haar kattenpersdienst. Eindelijk heeft Tibbe succes als journalist, totdat hij meneer Ellemeet, de directeur van de deodorantfabriek, ontmaskert wordt als zwendelaar. Niemand gelooft hem en Tibbe wordt ontslagen. Maar Minoes laat het er niet bij zitten.

Camp Rock
10:15 - 11:45 op BBC2
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 4.4 (7963 stemmen)
Met Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Jette Martin e.aEen tienermeisje wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieus rockkamp. Ze mag mee, maar dan alleen als kok. Als ze op een avond aan het zingen is hoort popidool Shane Gray dit. Al snel probeert hij erachter te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem. Voordat ze haar plek in het spotlight kan innemen, moet ze eerst haar angsten overwinnen.

The Road to El Dorado
10:40 - 12:00 op BBC1
Animatie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (6467 stemmen)
Met Kevin Kline, Kenneth Branagh, Rosie Perez e.aSpanje 1519. Ruim 20 jaar geleden heeft Columbus de Nieuwe Wereld ontdekt. Spanje zindert en gonst van de geruchten over de onvoorstelbare rijkdommen aan de andere kant van de oceaan. Er is zelfs sprake van een land van goud, dat in het Spaans natuurlijk El Dorado (het Vergulde) wordt genoemd. De kleine oplichters Tulio en Miguel hebben de geruchten over El Dorado ook gehoord. Zij zouden best naar de Nieuwe Wereld willen om even rond te kijken, maar er zijn twee problemen. Ten eerste: hoe komen ze aan de overkant van de oceaan? Ten tweede: als ze daar zijn, hoe vinden ze dan El Dorado? Bij een dobbelspel weten ze een kaart te bemachtigen waarop staat aangegeven hoe ze El Dorado kunnen herkennen. Nu alleen nog een schip vinden. Als ook dat lukt belanden de twee op een schip naar de Nieuwe Wereld. Nu is het alleen nog maar zaak om El Dorado te vinden en het goud op te zoeken. Helaas is dit niet zo makkelijk al het klinkt....

Hotel for Dogs
12:00 - 13:35 op BBC1
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (6304 stemmen)
Met Don Cheadle, Emma Roberts, Lisa Kudrow e.aWanneer twee weeskinderen negen zwerfhonden vinden, besluiten ze hen op willen vangen. Tijdens een zoektocht naar een geschikt opvanghuis stuiten ze op een verlaten hotel. Het blijkt voor de kids een hele onderneming te zijn om voor de honden te zorgen. Gelukkig krijgen ze hulp van een sociaal werker.

Bienvenue ?ouchon
14:01 - 15:32 op TV5
Komedie (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.1 (5 stemmen)
Met Franck Adrien, Jean-Toussaint Bernard, Alain Blazquez e.aBouchon, een klein dorpje in the middle of nowhere! Om te voorkomen dat de dorpelingen het dorp verlaten, subsidieert de burgemeester ze door jarenlang de hoge Europese hulp aan het dorp te verduisteren! Maar op een dag stuurt Brussel een enqutecommissie...

Goal!
14:55 - 16:20 op Eén
Drama (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (11504 stemmen)
Met Leonardo Guerra, Tony Plana, Miriam Colon e.aSantiago Munez emigreert op tienjarige leeftijd met zijn familie van Mexico naar Amerika, hij had twee dingen bij zich: zijn voetbal en een verfrommeld plaatje van de wereldbeker. Hij groeit op in Los Angeles, waar hij allerlei oninteressante baantjes heeft en blijft dromen van een toekomst als prof- voetballer. Hij moet alleen zijn vader ervan overtuigen dat hij een echte profvoetballer kan worden. Zijn vader gelooft daar niet in. Totdat de Britse Glen Foy, een vriendelijke ex-voetballer en voormalig scout, Santiago tijdens een plaatselijke wedstrijd ontdekt. Hij zorgt ervoor dat de jonge Latino een kans krijgt in Engeland. Hier moet hij zich bewijzen en een contract zien te verdienen bij een van de populairste clubs ter wereld. Dit valt niet mee, modder, koude wind, rake klappen van zijn medespelers, persoonlijke problemen, blessures en verleidingen van het voetballeven zijn slechts enkele van de hindernissen die Santiago moet overwinnen om zijn uiteindelijke doel te bereiken....

Max Pinlig
15:30 - 17:10 op NED3
Komedie (2008) uit Denemarken
IMDB-rating: 6.5 (78 stemmen)
Met Samuel Heller-Seiffert, Mette Agnete Horn, Lars Bom e.aMax schaamt zich nogal voor zijn moeder en hij wil indruk maken op het nieuwe meisje in de klas: Ofelia. Maar hoe doe je dat als je moeder zo un-cool is, je een bekende rare buurman hebt en er een gevangene in je huis logeert?

Merry Madagascar
15:35 - 16:05 op SBS6
Animatie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (1580 stemmen)
Met Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer e.aHet eiland Madagascar, waarop nog steeds de avontuurlijke dierentuindieren vastzitten, krijgt bezoek van de Kerstman.

Bedtime Stories
16:50 - 18:20 op BBC1
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (30589 stemmen)
Met Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce e.aSkeeter Bronson (Adam Sandler) is een klusjesman in een hotel. Skeerter leest elke avond met veel plezier verhaaltjes voor aan zijn neefje en nichtje voordat die naar bed gaan. Op een dag gebeurt er echter iets vreemds; de verhaaltjes die Skeeter vertelt lijken tot leven te komen.

Imog? McCarthery
18:32 - 19:51 op TV5
Komedie (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.9 (126 stemmen)
Met Catherine Frot, Lambert Wilson, Danile Lebrun e.aZe is ros. Ze is Schotse. Ze houdt van rugby en doedelzak! Ze woont in Londen maar voelt zich er als een banneling. Ze heeft een moeilijk karakter en een drang naar whisky. Haar naam is Imogne McCarthery... van de clan McLeod! Ze is geheim agente en haar opdracht is om de blauwdrukken van een nieuw oorlogsvliegtuig te stelen. Echter, een van de slechteriken, blijkt een oude jeugdliefde van haar te zijn.

Undercover Christmas
18:45 - 20:30 op RTL5
Komedie (2003) uit Canada
IMDB-rating: 5.8 (165 stemmen)
Met Jami Gertz, Shawn Christian, Tyne Daly e.aFBI-agent Jake Cunningham komt uit een rijke familie en moet de arme bediende Brandi beschermen, nadat ze haar vriend heeft aangegeven voor belastingfraude.

Shrek the Third
19:05 - 20:30 op BBC1
Animatie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (43254 stemmen)
Met Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz e.aAan het einde van de vorige film is de koning in een kikker veranderd en daarom zijn Shrek en Fiona nu waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaan ze samen met Donkey en Puss In Boots op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek en Fiona weg zijn, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen...

The Green Mile
20:30 - 00:15 op RTL4
Misdaad (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (145842 stemmen)
Met Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt e.aPaul Edgecomb is gevangenisbewaarder op de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen, John Coffey, wacht de elektrische stoel, omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Coffey is een reusachtige vent, sterk als een beer, maar ook erg verlegen, naef, aandoenlijk beleefd en bang in het donker. Hij blijkt bovendien over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken.

Hachi
20:30 - 22:15 op SBS6
Drama (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 8 (25422 stemmen)
Met Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen e.aHACHI is gebaseerd op een waar gebeurd Japans verhaal en draait om de ware vriendschap en onbegrensde loyaliteit van een hond aan zijn baas. Wie laat een kleine, schattige puppy nu alleen achter op een koud treinperron ? Professor Parker kan het niet over zijn hart krijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis. De gastvrijheid van het gezinnetje wordt beloond - de hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en als Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje. Het trouwe dier houdt dit vol tot aan zijn dood, negen jaar later.

P.S.
20:30 - 22:30 op RTL8
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (2638 stemmen)
Met Laura Linney, Gabriel Byrne, Lois Smith e.aHet romantische verhaal over een gescheiden vrouw (Linney) van tegen de veertig die een jonge schilder (Grace) tegenkomt die de incarnatie blijkt van haar overleden jeugdliefde.

Millennium 2: De Vrouw Die Met Vuur Speelde
22:45 - 00:20 op NED3
Mystery (2009) uit Zweden
IMDB-rating: 6.9 (22447 stemmen)
Met Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre e.aTwee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos n ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, n avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala.

Santa Baby 2
23:20 - 01:00 op SBS6
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (164 stemmen)
Met Jenny McCarthy, Miguelito Macario Andaluz, Dean McDermott e.aMary Class heeft geaccepteerd dat haar vader de Kerstman is. Als hij in een dip belandt, wordt Mary opgezadeld met het besturen van de slee tijdens kerstavond. Er is n probleem: ze heeft hier geen behoefte aan.

Tropic Thunder
23:45 - 01:25 op BBC1
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (139835 stemmen)
Met Jeff Kahn, Robert Downey Jr., Anthony Ruivivar e.aEen groep acteurs gaat op locatie, in Zuid-Oost Azi een oorlogsfilm maken. Het zijn echter een stel prima donna's en de regisseur is ze helemaal zat.. Als laatste redmiddel om nog iets van de film te maken, trekt hij met z'n cast de jungle in, om ze in barre omstandigheden te laten acteren. Dit lukt iets te goed want ze komen echte "bad guys" tegen.

Enfin seul(s)
23:55 - 01:38 op TV5
Komedie (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Michel Aumont, Nozha Khouadra, Jrme Kircher e.aZestigplusser-weduwnaar Antoine (Aumont) heeft een nieuwe vlam gevonden, maar stelt het mededelen daarvan aan zijn naasten hardnekkig uit. Dat is logisch: de vlam in kwestie is ook de dame op wie zijn zoon ooit smoorverliefd was.

The Heartbreak Kid
01:25 - 03:15 op BBC1
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (20628 stemmen)
Met Ben Stiller, Malin Akerman, Michelle Monaghan e.aEindelijk denkt de eeuwige vrijgezel Eddie (Ben Stiller) dat hij met de zeer sexy Lila (Malin Akerman) de vrouw heeft gevonden met wie hij wil trouwen.Diep in zijn hart heeft hij, zoals altijd, nog wel zijn twijfels, maar zijn vader en zijn beste vriend weten het zeker: Dit is echt de beste partij die hij in jaren ontmoet heeft. En zo vraagt hij haar, zeer kort na hun eerste date, ten huwelijk. Tijdens hun huwelijksreis in een zonnig Mexico blijkt Lila een ware nachtmerrie te zijn. Als hij dan ook nog eens Miranda ontmoet, in wie hij een echte soulmate herkent, wordt het nog een hele tour om zijn kersverse echtgenote van het lijf te houden en tegelijkertijd het hart van de vrouw van zijn dromen te veroveren.

I Walked with a Zombie
02:30 - 03:35 op BBC2
Drama (1943) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (2185 stemmen)
Met James Ellison, Frances Dee, Tom Conway e.aDe jonge Betsy wordt op een Carabisch eiland verliefd op Mr. Holland, de rijke planter die haar in dienst nam om zijn vrouw Jessica te verzorgen die aan een geheimzinnige ziekte lijdt. Holland denkt dat hij Jessica's ziekte veroorzaakt heeft, maar de plaatselijke bewoners vermoeden dat zij een zombie is geworden. Betsy probeert Jessica te genezen en neemt haar mee naar een voodooceremonie.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox