Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor dinsdag 28 Mei 2013 at General Satellite News forum; College Road Trip 13:00 - 14:15 op BBC2 Komedie (2008) uit Amerika IMDB-rating: 3.8 (9490 stemmen) Met Martin Lawrence, Raven-Symon, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor dinsdag 28 Mei 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102606
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor dinsdag 28 Mei 2013 - 28-May-2013, 06:10

College Road Trip
13:00 - 14:15 op BBC2
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 3.8 (9490 stemmen)
Met Martin Lawrence, Raven-Symon, Brenda Song e.aChief James Porter (Martin Lawrence) is de overbezorgde vader van overijverige student Melanie Porter (Raven-Symon). Wanneer Melanie besluit het hele land rond te touren op zoek naar de perfecte universiteit, kan haar vader haar niet alleen laten gaan. En dus besluit hij haar te vergezellen tijdens haar zoektocht.


perdre la raison
18:35 - 20:30 op TV5
Drama (2012) uit Belgi
IMDB-rating: 6.7 (189 stemmen)
Met Niels Arestrup, Tahar Rahim, milie Dequenne e.aMounir leeft al sinds zijn kinderjaren bij dokter Pinget. De dokter zorgt ervoor dat Mounir de kans krijgt medicijnen te gaan studeren en materieel niets tekort komt. Dan ontmoet Mounir de Franse Murielle. Ze worden tot over hun oren verliefd, besluiten te trouwen en gaan samenwonen in het huis van Dokter Pinget. Al snel breidt het gezin zich uit met de geboorte van vier kinderen. In de tussentijd worden Mounir en Murielle onbewust afhankelijker van de dokter en neemt bij Murielle steeds meer het verstikkende gevoel toe opgesloten te zijn. Er ontstaat een verraderlijke situatie waaraan het gezin ten onder dreigt te gaan.


Turks fruit
20:30 - 22:40 op RTL8
Romantiek (1973) uit Nederland
IMDB-rating: 7.2 (2862 stemmen)
Met Monique van de Ven, Rutger Hauer, Tonny Huurdeman e.aErik leert Olga bij toeval kennen en vanaf hun eerste ontmoeting hebben ze een heftig liefdesleven. Tegen de zin van Olga's rijke ouders trouwen zij en beleven de mooiste zomer uit hun leven. Dan keert het tij, Olga begint zich vreemd te gedragen en zij breekt abrupt met Erik. Hij laat het er niet bij zitten en probeert haar met man en macht terug te krijgen.


Over Her Dead Body
20:30 - 22:20 op NET5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (14209 stemmen)
Met Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell e.aKate is een paar uur voor haar trouwerij nog druk bezig met de laatste details. Totdat haar bitchy perfectionisme uitloopt op een stom, maar dodelijk ongeluk. Haar verloofde Henry gaat thuis zitten en weigert de draad weer op te pakken. Zijn zus kan dat na een jaar niet meer aanzien en sleept Henry naar Ashley, een medium. Zij wil Henry wel helpen in contact met Kate te komen. Dat ziet ook de nog op aarde zwervende geest van de jaloerse Kate. Ze verschijnt aan de verbijsterde Ashley en zet alles op alles om de opbloeiende romantiek tussen de twee te verzieken...


I, Robot
20:30 - 22:40 op RTL7
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (73439 stemmen)
Met Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk e.aIn het Chicago van 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.


Daredevil
20:30 - 22:30 op Veronica
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (50362 stemmen)
Met Ben Affleck, Jennifer Garner, Colin Farrell e.aAls jongetje komt Matt Murdock in aanraking met radioactief afval en wordt blind. Vanaf dat moment ontwikkelt hij een radarzintuig waarmee hij dingen in zijn omgeving feilloos aanvoelt, ruikt en hoort. Hij heeft een missie; De zwakkeren in de samenleving bijstaan.


Passage du D?r
21:00 - 22:30 op TV5
Misdaad (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (12 stemmen)
Met Muriel Robin, Fatou N'Diaye, Christian Hecq e.aPassage du Dsir, Xe arrondissement van Parijs. Er wordt een gewurgde vrouw gevonden, zonder voeten. Ingrid Diesel, masseuse, en Lola Jost, een voormalige, ietwat norse politiecommissaris, wonen in de wijk. Dit onwaarschijnlijke, kleurrijke duo gaat zijn eigen enqute houden ...


Elektra
22:30 - 00:20 op Veronica
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (20981 stemmen)
Met Jennifer Garner, Goran Visnjic, Kirsten Prout e.aKirigi en 'The Order of the Hand' geven Elektra de opdracht om weduwnaar Mark Miller te vermoorden, wiens grootvader jaren terug iets gedaan had wat niet helemaal goed zat. Wanneer Elektra aan Miller wordt voorgesteld door zijn jonge dochter Abby, besluit zij aan Miller's kant te gaan staan en hem te beschermen tegen Kirigi en zijn Ninja Assasins. Of is er misschien toch meer aan de hand met de Millers dan op het eerste gezicht te zien is?


Virus
22:40 - 00:40 op RTL7
Actie (1999) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.4 (8571 stemmen)
Met Jamie Lee Curtis, William Baldwin, Donald Sutherland e.aDe zevenkoppige bemanning van de sleepboot Sea Star komt midden op de Grote Oceaan in een zware storm terecht. De bemanning vlucht aan boord van de Russische onderzoeksboot Akademic Vladislav Volkov die stuurloos en schijnbaar verlaten nabij de Sea Star ligt. Het wordt de bemanning al snel duidelijk dat er zich aan boord van het Russische schip iets vreselijks heeft afgespeeld.


Dan in Real Life
00:35 - 02:10 op BBC1
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (22640 stemmen)
Met Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook e.aDan Burns schrijft dan wel een opvoedkundige column in een lokale krant, dat wil nog niet zeggen dat hij de perfecte 'single dad' is. Zijn drie dochters zullen de eersten zijn om dat te beamen. Als zelfs zijn moeder hem op de eerste dag van de jaarlijkse familiereunie op het hart drukt de meiden even de ruimte te geven, gaat Dan naar het dorp. Daar ontmoet hij in een boekwinkel een vrouw die hem flink van slag brengt. Dat hij niet verliefd kan en mag worden op de innemende Marie wordt pijnlijk duidelijk als ze de gloednieuwe vriendin van zijn broer Mitch blijkt te zijn. De rollen binnen zijn gezin worden compleet omgedraaid nu niet zijn dochters, maar Dan zelf de pedagogische adviezen die hij schrijft in acht moet gaan nemen.


I Want Candy
00:40 - 02:15 op RTL7
Komedie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.7 (2881 stemmen)
Met Tom Riley, Tom Burke, Carmen Electra e.aWannabe producer Joe (Tom Riley) en diens getalenteerde maar zeer neurotische wannabe regisseur Baggy (Tom Burke) leuren met hun script langs productiemaatschappijen in Londen. Na een lange weg zonder succes krijgen beide vrienden een contract bij een wanhopige producer. De ster van de film, Candy Fiveways, een legendarische pornoactrice, moet echter nog gestrikt worden. Met haar deelname aan de film denkt het duo alles voor elkaar te hebben. Het moeilijkste moet echter nog komen: hoe neem je een film met de nodige sexscene's op in het huis van je ouders?


Charlie Bartlett
02:40 - 04:20 op NET5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (11757 stemmen)
Met Anton Yelchin, Robert Downey Jr., Hope Davis e.aDe schatrijke student Charlie Bartlett (Anton Yelchin) voelt zich niet op zijn plaats op zijn nieuwe school. Hij kan maar niet wennen aan zijn nieuwe werkomgeving. Maar als hij na veel pogingen eindelijk begrijpt hoe het systeem in elkaar zit, besluit hij daar gebruik van te maken. Charlie begint zijn mede leerlingen in nood te adviseren en wordt een belangrijke sociale factor.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox