Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor dinsdag 3 Augustus 2010 at General Satellite News forum; Piet Piraat en het vliegende schip 09:00 - 10:05 op Canvas Avontuur (2006) uit Belgi IMDB-rating: 6.1 (20 stemmen) Met ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor dinsdag 3 Augustus 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104883
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor dinsdag 3 Augustus 2010 - 03-August-2010, 13:10

Piet Piraat en het vliegende schip
09:00 - 10:05 op Canvas
Avontuur (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 6.1 (20 stemmen)
Met Kathleen Aerts, Dirk Bosschaert, Karen Damen e.aPiet Piraat en zijn maatjes beleven een dol avontuur, waarbij ze met een enorm schip 'De Wankele Walvis' naar de regenboog vliegen. Op een tropisch eiland nemen ze het op tegen 3 vleesetende planten -met de stemmen van K3-en een lachende reuzenoester. Ze vinden een aantal versteende piraten, die ze weer tot leven moeten wekken, waaronder de mooie vrouwelijke Piratenkapitein Marylin. Piet Piraat wordt tot over zijn oren verliefd op Marylin. Stien Struis is natuurlijk jaloers en bedenkt een plan om Marylin uit te schakelen. Berend Brokkenpap en Steven Stil zorgen weer voor de nodige komische taferelen....

Whistle Down the Wind
12:30 - 14:05 op BBC2
Drama (1961) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (834 stemmen)
Met Hayley Mills, Bernard Lee, Alan Bates e.aLancashire. Drie kinderen ontdekken in een afgelegen schuur een haveloze man. Het gaat om een voortvluchtige moordenaar, maar de kinderen besluiten hem verborgen te houden omdat zij ervan overtuigd zijn dat hij de Verlosser is.

Zim and Co.
18:35 - 20:00 op TV5
Komedie (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (127 stemmen)
Met Adrien Jolivet, Mhamed Arezki, Yannick Nasso e.aNa een scooterongeval moet de 20-jarige Zim op zoek naar werk om uit de gevangenis te blijven. Hij stort zich enthousiast op de vacaturepagina's, maar voor de enige baan die hij kan vinden heeft hij binnen tien dagen een auto nodig- en een rijbewijs. Gelukkig kan Zim op zijn vindingrijkheid rekenen en vooral op zijn makkers: Cheb, Arthur en Safia. En om hem uit de gevangenis te houden, zijn ze tot alles bereid.

Perfect Stranger
20:30 - 22:30 op RTL5
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (14741 stemmen)
Met Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi e.aAls onderzoeksjournalist Rowena (Halle Berry) erachter komt dat de moord op haar vriendin te maken heeft met de belangrijke reclameman Harrison Hill (Bruce Willis) gaat ze, met hulp van haar collega Miles Hailey, undercover als uitzendkracht 'Katherine' bij zijn bedrijf en flirt ze als 'Veronica' met hem online.<br>Rowena omringt haar prooi aan alle kanten en ze komt erachter dat zij niet de enige is met wisselende identiteiten. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer ze begrijpt hoever mensen gaan om deze waarheid beschermen....

Philadelphia
20:30 - 22:55 op RTL8
Drama (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (40333 stemmen)
Met Tom Hanks, Denzel Washington, Roberta Maxwell e.aBij de jurist Andrew Beckett wordt aids geconstateerd. Hij wordt door de advocatenfirma waar hij werkt ontslagen. Als reden voor dit ontslag geven zij echter het excuus dat hij een bepaalde opdracht slecht zou hebben afgehandeld. Een doorzichtig excuus, aangezien Beckett onlangs nog promotie heeft gemaakt. Beckett legt zich niet neer bij deze vooringenomen houding van zijn werkgevers en wil het ontslag juridisch aanvechten. Aanvankelijk vindt hij geen enkele advocaat bereid hem te verdedigen. Ook Joe Miller staat eerst afwijzend tegenover de zaak, maar gaat dan toch overstag. Met behulp van Miller strijdt Beckett voor gerechtigheid.

Eraser
20:30 - 22:50 op Veronica
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (29366 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, James Caan, Vanessa Williams e.aDe Amerikaanse officier John Kruger is aangewezen om Lee Cullen te beschermen. Zij werkt voor de Cyrez Corporation, een bedrijf dat geheime wapens produceert voor het leger. John komt erachter dat er een grote deal loopt met de FBI, dus beschermt hij Lee en neemt haar mee naar New York. Wanneer John terugkomt uit New York doet hij een bijzondere ontdekking.

Revenge of the Nerds
20:30 - 22:15 op RTL7
Komedie (1984) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (12300 stemmen)
Met Robert Carradine, Anthony Edwards, Timothy Busfield e.aWanneer Lewis Skolnick en Gilbert zich in het Adams Collega aanmelden, worden ze onmiddellijk door de Alpha Beta-studentenclub geweerd om van hun uiterlijk. Voor hen zit er niets anders op dan op te trekken met de andere nerd-types van de universiteit en een eigen club op te richten.

Comme un mauvais souvenir
21:00 - 22:30 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (5 stemmen)
Met Christine Citti, Bruno Putzulu, Marianne Basler e.aAngle, een depressieve alcoholiste van in de vijftig, is uit het raam gesprongen midden in Marseille. Haar overlijden is de reden van de terugkeer van Romain Garraud, die vijftien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting van Isabelle, de dochter van het slachtoffer, die minderjarig was op dat moment. Romain wil dat zijn proces wordt herzien en beweert dat Angle, die zijn matresse was, haar dochter gemanipuleerd heeft om wraak te nemen toen hij de relatie verbrak...

2001: A Space Travesty
22:15 - 00:00 op RTL7
Komedie (2000) uit Canada
IMDB-rating: 2.8 (4690 stemmen)
Met Leslie Nielsen, Ophlie Winter, Ezio Greggio e.aHet schijnt dat de Amerikaanse president gegijzeld wordt op Vegan, een geheime basis op de maan. Zijn positie op de aarde wordt ingenomen door en kloon. Gelukkig aarzelt de US Marchall servise niet en stuurt haar beste man: Richard '****' Dix.

Hostage
22:30 - 00:35 op RTL5
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (29034 stemmen)
Met Bruce Willis, Kevin Pollak, Jimmy Bennett e.aJeff Talley (Bruce Willis) is een onderhandelaar bij gijzelingen, die zijn werk opgeeft nadat een crisissituatie de mist in is gegaan. Maar een kans om zich opnieuw te bewijzen verschijnt vanzelf en Talley doet een poging zijn vergissingen te vergeten, al is degene die hij probeert te bevrijden uit de gijzeling een accountant van de maffia.

Total Recall
22:50 - 01:05 op Veronica
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (54376 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Sharon Stone e.aBouwvakker Douglas Quaid ontdekt dat al zijn herinneringen afkomstig zijn van een chip die gemplanteerd is in zijn hersenen. Hij blijkt een geheim agent te zijn geweest die een bedreiging vormde voor de overheid, waarna men zijn geheugen heeft vervangen door andere herinneringen.

An Unfinished Life
00:05 - 01:45 op BBC1
Drama (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (8888 stemmen)
Met Robert Redford, Jennifer Lopez, Morgan Freeman e.aEinar Gilkyson (Robert Redford) is een oude, verbitterde boer die zichzelf en zijn ranch heeft laten verloederen na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden. Het enige waar Einar nog tijd en energie in stopt is zijn beste vriend Mitch (Morgan Freeman), die gehandicapt is geraakt na een ontmoeting met een beer. Op een dag staat Jean (Jennifer Lopez), Einar's schoondochter, bij hem op de stoep. De relatie tussen de twee is ernstig verstoord, want Einar geeft Jean de schuld van de dood van zijn zoon. Jean is gevlucht voor haar agressieve vriend. Ze heeft haar dochtertje Griff bij zich, die haar opa nog nooit heeft gezien. Door het contact met zijn kleindochter, die op zoek is naar een vaderfiguur en grote interesse heeft in het ranchleven, krijgt Einar sinds lange tijd weer wat plezier in het leven. Ook zijn houding naar Jean toe verbetert. Maar dan komt haar bezitterige vriend opdagen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox