Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor dinsdag 4 Januari 2011 at General Satellite News forum; Barbie as the Island Princess 09:00 - 10:25 op Canvas Animatie (2007) uit Amerika IMDB-rating: 5.5 (237 stemmen) Met Kelly ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor dinsdag 4 Januari 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104808
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor dinsdag 4 Januari 2011 - 04-January-2011, 16:00

Barbie as the Island Princess
09:00 - 10:25 op Canvas
Animatie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (237 stemmen)
Met Kelly Sheridan, Melissa Lyons, Alessandro Juliani e.aRosella (Barbie) lijdt schipbreuk op een eiland en wordt er opgevangen door de dieren. Als later Prins Antonio het eiland ontdekt, gaat Rosella met hem mee. Terwijl ze met de dieren de beschaving ontdekt, stuiten ze op een boosaardig plan om het koninkrijk over te nemen.

Kings of Pastry
13:15 - 14:50 op NED2
Documentaire (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 7 (109 stemmen)
Met Jacquy Pfeiffer, Sebastien Canonne, Philippe Rigollot e.aHoe verdien je de prestigieuze prijs voor de meest bekwame patisserie chef-kok van Frankrijk? Om de drie jaar mogen zestien chef-koks gedurende drie dagen hun buitengewone vakbekwaamheid tonen aan een gerespecteerde jury. Een prijs voor het leven, toegekend door Meilleur Ouvrier France (MOF). Volgens de geselecteerde deelnemers is de competitie zwaarder dan bij de Olympische Spelen. De uiteindelijke erkenning is voor elke chef-kok zowel een droom als een obsessie. Pennebaker en Hegedus filmden een aantal meesterbakkers in wording vanaf de voorbereidingen, gedurende de competitie en ook bij de, voor sommigen pijnlijke, uitslag. We volgen het verzinnen, voorbereiden, rollen, snijden, mengen en maken van beeldhouwwerken van fijne chocolade en suiker, gebakjes, bonbons en andere lekkernijen.

Dennis the Menace in Cruise Control
14:00 - 15:15 op Canvas
Avontuur (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 2.8 (30 stemmen)
Met Tom Arnold, Thomas Delauney, Maurice LaMarche e.aDennis is de nagel aan de doodskist van meester Wilson. Als deze op cruise gaat is hij dan ook verre van gelukkig dat Dennnis en z'n familie op het schip zitten. Aan boord bevinden zich ook twee dieven die het op de ring van een prinses hebben gemunt.

Mumu
18:35 - 20:10 op TV5
Komedie (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (24 stemmen)
Met Sylvie Testud, Jean-Franois Balmer, Bruno Lochet e.aIn 1947 is Roger 11 jaar. Hij wordt naar een kleine dorpsschool gestuurd waar juffrouw Mumu bekend staat als de strengste lerares uit de streek. Voor Roger is dit de laatste kans om aan het tuchthuis te ontsnappen. De knaap is een onbemind kind, dat veel kwajongensstreken uithaalt. En precies daarom lijkt hij gedoemd te mislukken. Maar achter haar nors uiterlijk verbergt Mumu een groot hart en ze weet wel hoe ze de kleine rebel een les moet leren.

Four Brothers
20:30 - 22:40 op Veronica
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (28822 stemmen)
Met Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Andr Benjamin e.aNadat hun adoptiemoeder bij een winkeloverval is vermoord, komen de vier zeer verschillende - Mercer-broers bij elkaar om de zaak in eigen handen te nemen. Als ze de moordenaar op het spoor komen, realiseren ze zich al gauw dat hun oude manier van zakendoen nieuwe gevolgen heeft.

Penelope
20:30 - 22:35 op NET5
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (9284 stemmen)
Met Christina Ricci, James McAvoy, Catherine O'Hara e.aPenelope heeft het niet getroffen. Ze is geboren in een familie waar een oude vloek op rust. "De eerste dochter die in deze familie geboren wordt," zo riep ooit een oude heks in de voortuin uit, "zal het gezicht van een varken hebben". Het meisje zal pas een normaal neusje krijgen als ze ondanks haar uiterlijk geaccepteerd en geliefd wordt door "iemand van de eigen soort". Opereren lukt niet, dus wordt ze thuis opgesloten. Maar hoe moet ze nu haar ware liefde zo ontmoeten?

Dawn Anna
20:30 - 22:15 op RTL8
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (352 stemmen)
Met Debra Winger, Alex Van, Sam Howard e.aAlleenstaande moeder Dawn Anna (Debra Winger) heeft grote moeite werk te vinden om haar vier kinderen te onderhouden. Na lang zoeken, vindt ze een baan als lerares en even gaat alles goed met Dawn en haar gezin. Tot Dawn plotseling een verschrikkelijke ziekte krijgt, waarvoor ze een complexe operatie moet ondergaan. Ze overleeft de operatie, maar moet weer helemaal opnieuw leren spreken en lopen. Met de liefdevolle steun van haar familie kan ze weer een normaal leven opbouwen. Maar dan gebeurt er een nationale ramp, die de hele wereld op zijn grondvesten doet schudden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een moedige vrouw die de zware tegenslagen van het leven trotseert.

Stuck on You
20:30 - 22:50 op RTL7
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (18215 stemmen)
Met Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes e.aDe relatie tussen de Siamese tweeling Bob (Damon) en Walt (Kinnear) word op de proef gesteld als Walt naar LA wil verhuizen om acteur te worden. Snel vindt de tweeling succes als ze in een programma van Cher mogen verschijnen. Het overweldigende succes drijft de twee echter uit elkaar.

The Devil Wears Prada
20:30 - 22:35 op RTL4
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (45556 stemmen)
Met Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt e.aAndrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij n van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.

Les mensonges
21:00 - 22:35 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (6 stemmen)
Met Marilyne Canto, Hippolyte Girardot, Scali Delpeyrat e.aVronique is een probleemloze werknemer bij een bank, een zorgzame echtgenote en een voorbeeldige moeder. Ze heeft maar n "negatief punt": ze is een oplichtster die haar klanten bedriegt door zich een volmacht op hun rekeningen te geven...

Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten
22:00 - 23:35 op NED3
Thriller (2009) uit Zweden
IMDB-rating: 7.7 (29726 stemmen)
Met Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Sven-Bertil Taube e.aTwee tegenpolen, Mikl Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, n een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Mikl wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harrit Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikl zich hier nog eens op stort. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikl met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert...

Sin City
22:05 - 00:05 op Canvas
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (191433 stemmen)
Met Jessica Alba, Devon Aoki, Alexis Bledel e.aBasin City, ook wel bekend als 'Sin City' is de stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag is. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op een zoektocht naar wraak is nadat hij er ingeluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen een misvormde pedofiel, Junior.

Shopgirl
22:30 - 00:15 op Comedy Central
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (11449 stemmen)
Met Steve Martin, Claire Danes, Jason Schwartzman e.aMirabelle is een verkoopster van handschoenen en accesoires in een warenhuis en tevens een artieste met aspiraties. Twee mannen worden verliefd op haar: de rijke weduwnaar Ray en de musicus Jeremy. Mirabelle heeft veel moeite een keuze tussen de beide heren te maken.

The Kovak Box
00:35 - 02:20 op BBC1
Mystery (2006) uit Spanje
IMDB-rating: 5.9 (1218 stemmen)
Met Timothy Hutton, Luca Jimnez, David Kelly e.aEen science-fiction schrijver wordt uitgenodigd om naar een vergadering op een eiland te komen. Daar aangekomen komt hij er achter dat hij in de val is gelokt door onbekenden.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox