Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor dinsdag 6 Augustus 2013 at General Satellite News forum; Rocket to the Moon 13:00 - 14:55 op BBC2 Avontuur (1967) uit Verenigd Koninkrijk IMDB-rating: 5.1 (315 stemmen) Met Burl ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor dinsdag 6 Augustus 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104772
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor dinsdag 6 Augustus 2013 - 06-August-2013, 05:10

Rocket to the Moon
13:00 - 14:55 op BBC2
Avontuur (1967) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.1 (315 stemmen)
Met Burl Ives, Troy Donahue, Gert Frbe e.aEen professor heeft een manier bedacht om een voorwerp naar de maan te krijgen. Zijn collega weet een cabine voor in de ruimte te ontwikkelen. Ondertussen zijn er kapers op de kust die hun plannen willen verijdelen.


Les hommes libres
18:35 - 20:10 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (334 stemmen)
Met Tahar Rahim, Michael Lonsdale, Mahmud Shalaby e.aLes hommes libres is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait rond de Algerijnse immigrant Younes die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Parijs door de politie werd opgepakt. Hij vreest voor zijn leven maar als enige overlevingskans krijgt hij het aanbod om de Parijse moskee te bewaken. In de moskee raakt hij onverwachts bevriend met de Joodse zanger Salim. Deze overtuigt hem om in het verzet te gaan en ondanks de risicos besluit Younes zich tegen de politie te keren.


Into the Blue
20:30 - 22:40 op Veronica
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (16427 stemmen)
Met Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan e.aEen groepje duikers komt zwaar in de problemen, als ze de illegale lading van een gezonken vliegtuig vinden. De vracht behoort namelijk toe aan een grote drugshandelaar.


The Tree of Life
20:30 - 23:15 op RTL8
Drama (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (79880 stemmen)
Met Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain e.aTerrence Malick begon ergens in de jaren 70 al te werken aan een soortgelijk project als The Tree of Life. Dit project noemde hij Q en dat zou de oorsprong van het leven op Aarde onder de loep nemen, hoewel hij op een gegeven moment besloot te stoppen met werken aan die film. Elementen van Q zijn echter opgenomen in The Tree of Life, en die film kende ook een enigszins roerige geschiedenis. Daarbij komt vooral de release kijken: oorspronkelijk zou de film zijn premire in Cannes in 2010 beleven, maar dit ging niet door omdat Malick het gevoel had dat de film nog niet af was. Nu is het wel zo ver en de eerste reacties op de nieuwe film zijn positief: 89% op RottenTomatoes, op basis van 27 recensies. Nog meer bevestiging kwam vanuit Cannes: daar won de film de Gouden Palm. The Tree of Life volgt een elfjarige jongen, Jack, hoe hij opgroeit en hoe hij uiteindelijk zijn onschuld verliest. Hierin spelen zijn ouders een grote rol: zijn vader die hem met harde hand opvoedt en zijn moeder die het op een liefdevolle manier probeert. Daarnaast is de film het verhaal van Jack op latere leeftijd, en hoe hij op zoek gaat naar vastigheid in het leven.


Johnny English
20:30 - 22:15 op RTL7
Actie (2003) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (21611 stemmen)
Met Rowan Atkinson, Tasha de Vasconcelos, Ben Miller e.aDe elite van de Britse geheime dienst wordt uitgeschakeld door een bom. MI7 wendt zich noodgedwongen tot Johnny English, een lagere werknemer die niet bepaald vakbekwaam is. Johnny moet een zaak oplossen waarin kroonjuwelen zijn gestolen. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op geheel eigen en lachwekkende wijze op het on


Take the Lead
20:30 - 22:50 op NET5
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (7627 stemmen)
Met Antonio Banderas, Rob Brown, Yaya DaCosta e.aPierre Dulaine (Antonio Banderas ) is een inspirerende dansleraar die zijn tijd vrijwillig inzet om een groep highschool nablijvers uit de binnenstad van New York ballroom dancing te leren. De leerlingen zijn aanvankelijk nogal sceptisch wanneer ze horen wat Dulaine hen komt leren maar zijn onvermoeide toewijding en inzet begint hen langzaam maar zeker ook te inspireren en ze gaan weldra op in de lessen. Ze gaan zelfs nog een stap verder en combineren Dulaine's klassieke dans met hun eigen unieke hiphop stijl en muziek om tot een krachtige en unieke fusie te komen. Dulaine wordt meer en meer een mentor voor de leerlingen, die eigenlijk nooit eerder iets in hun leven hebben gehad om zich voor in te zetten. Hij inspireert hen tot het verfijnen van hun vaardigheden om deel te nemen aan een prestigieuze ballroom competitie in de stad. Daarnaast delen ze waardevolle lessen met elkaar over trots, respect en eer....


Yes We Can
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.6 (12 stemmen)
Met Vincent Desagnat, Loup-Denis Elion, Jenny Mutela e.aTwee oude vrienden, oude sjoemelaars, arme drommels maar niet echt slecht, hebben een origineel idee: de oma van Barack Obama kidnappen en losgeld vragen. Ze vertrekken dus naar Kenia, waar de oude vrouw woont. Maar daar loopt niets zoals ze hadden voorzien...


Bloedbroeders
22:05 - 23:45 op NED3
Thriller (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 6.6 (442 stemmen)
Met Erik van Heijningen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Daan van Dijsseldonk e.aEen zwoele zomer in de jaren zestig. De 16-jarige Simon wil graag in de smaak vallen bij de steenrijke broertjes Arnout en Victor van Riebeeck. Zo komt hij vaak over de vloer op het kapitale landgoed waar Arnout en Victor wonen. Ze luieren, tennissen, draaien plaatjes en dansen met Arnouts mooie vriendin Frederique. Op de zolder van de enorme villa houden ze ondertussen hun maatje Ronnie verborgen, een kleine crimineel die op de vlucht is voor zijn vader en de politie. Zonder dat ouders of personeel ook maar iets doorhebben houdt hij zich daar schuil. Aanvankelijk vinden de jongens het allemaal wel grappig, tot Ronnie een last wordt en zij zelfs door hem gechanteerd worden. Hoe komen ze van hem af?


Code Name: The Cleaner
22:15 - 00:00 op RTL7
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (3887 stemmen)
Met Cedric the Entertainer, Lucy Liu, Nicollette Sheridan e.aJake is een congierge die vanwege geheugenverlies denkt dat hij iemand anders is. Een mysterieuze femme fatale maakt hier dankbaar gebruik van door hem te laten geloven dat hij een undercover agent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan, waarbij zowel de CIA als de FBI betrokken blijkt. De mysterieuze vrouw blijkt kwade bedoelingen te hebben, terwijl een collega agente verliefd op hem wordt. Hij moet zijn hoofd koel houden bij deze knappe vrouwen terwijl hij met een levensgevaarlijke missie bezig is.


Black Sheep
00:00 - 01:45 op RTL7
Komedie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (8871 stemmen)
Met Chris Farley, David Spade, Tim Matheson e.aGouverneur Al Donnely denkt dat zijn kans op een glansrijke carrire in het gedrang komt door zijn onhandige jongere broer Mike. Om ervoor te zorgen dat Mike geen problemen veroorzaakt, dwingt Al zijn medewerker Steve Dodds om Mike in de gaten te houden gedurende de verkiezingen. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.


Reign Over Me
03:00 - 05:10 op NET5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (28495 stemmen)
Met Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith e.aEen man (Sandler) die zijn familie verloor bij de aanslagen van 11 september komt bij toeval zijn oude vriend en kamergenoot uit zijn collegetijd tegen. Het hervinden van deze vriendschap blijkt n van de dingen te worden die hem over zijn verdriet heen helpen.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox