Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 10 Oktober 2013 at General Satellite News forum; The Bone Collector 20:30 - 22:50 op RTL8 Misdaad (1999) uit Amerika IMDB-rating: 6.3 (36660 stemmen) Met Denzel Washington, Angelina ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 10 Oktober 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104881
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 10 Oktober 2013 - 10-October-2013, 05:20

The Bone Collector
20:30 - 22:50 op RTL8
Misdaad (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (36660 stemmen)
Met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah e.aEen politieagente moet samenwerken met een briljant forensisch expert die echter bedlegerig is, om een afschuwelijke moord op te lossen. Al vlug wordt ze zijn ogen en benen in de buitenwereld, en moeten de twee samenwerken in een race tegen de klok in de hoop de moordenaar op te sporen vr hij weer toeslaat.


Knocked Up
20:30 - 23:05 op NET5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (82878 stemmen)
Met Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd e.aAlison Scott is een ambitieuze en mooie jonge vrouw die op het punt staat om voor een grote televisiemaatschappij te gaan werken.Ben woont met vier vrienden in een uitgewoond huis compleet met gemproviseerde boksring en luxe (d.w.z. van de muggen vergeven) zwembad. De vrienden hebben gezamenlijk de ambitie om hun leventje zo voort te zetten. Het moet worden bekostigd door het opzetten van een halfpornografische website over beroemdheden.Aan het begin van Knocked Up ontmoeten deze tegengestelde persoonlijkheden elkaar half- dronken in een bar en na een avontuurtje gaat ieder zijn eigen weg. Dat zou het einde van hun verhaal moeten zijn. Maar een telefoontje dat Ben een paar weken later van Alison krijgt blijkt geen uitnodiging voor een afspraakje te zijn maar de mededeling dat ze zijn kind verwacht. Nu moet Ben zichzelf wat existentile vragen stellen: zal hij zich uit de voeten maken of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?


Clash of the Titans
20:30 - 22:30 op Veronica
Actie (2010) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (132953 stemmen)
Met Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes e.aGeboren als een god, maar opgevoed als een mens probeert Perseus (Sam Worthington) hulpeloos zijn familie te redden van Hades (Ralph Fiennes), de wraakzuchtige god van de onderwereld. Perseus biedt zich vrijwillig aan om deel te nemen aan een levensgevaarlijke missie om Hades te vermoorden, voordat die de macht van Zeus (Liam Neeson) kan grijpen, om zo de aarde in een hel te laten veranderen en prinses Andromeda (Alexa Davalos) van haar leven te beroven. Bijgestaan door Io (Gemma Arterton), een mysterieuze spirituele gids leidt de missie Perseus en zijn groep strijders op een gevaarlijke reis diep de verboden wereld in. Daar moeten ze vechten tegen heidense demonen en andere beesten die geen gevaar vrezen. Perseus zal zijn bestaan en zijn macht als die van een god moeten accepteren en zijn eigen lot moeten creren, wil hij het uiteindelijk gaan redden...


L'ex-femme de ma vie
21:00 - 22:30 op TV5
Komedie (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5 (190 stemmen)
Met Thierry Lhermitte, Karin Viard, Josiane Balasko e.aTom en Nina zijn al zeven jaar gescheiden en hebben sindsdien ook geen contact gehad met elkaar. Op een dag zitten Tom en zijn verloofde samen te dineren in een restaurant. Ze zijn druk in gesprek over hun aankomend huwelijk. Dan komen ze Nina tegen, doodop, futloos en zeven en een halve maand zwanger en in de steek gelaten door de vader van haar kind. Tom ziet zich genoodzaakt Nina in huis te nemen en voor haar te zorgen


Osmosis Jones
21:35 - 23:10 op FOX
Animatie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (8402 stemmen)
Met Chris Rock, Laurence Fishburne, David Hyde Pierce e.aDe excentrieke Franck heeft een ei ingeslikt dat besmet was met een dodelijk virus. Hij ziet zich gedwongen een pil te nemen, en eenmaal ingeslikt komt deze pil onder toezicht van het witte bloedlichaampje Osmosis Jones, die de missie heeft het medicijn te begeleiden.


True Justice: Brotherhood
22:30 - 00:20 op Veronica
Actie (2011) uit Canada
IMDB-rating: 4.3 (45 stemmen)
Met Steven Seagal, Meghan Ory, Warren Christie e.aIn Seattle woedt er een bloederige bendeoorlog tussen de Yakuza (Japanse maffia) en de gevaarlijke Mexicaanse MS-13 bende. Elia Kane (Steven Seagal) en zijn team krijgen van hun informanten doorgespeeld dat er een grote drugsdeal gaat plaatsvinden. Met gevaar voor eigen leven belanden ze in het kruisvuur van beide bendes. Als een vriend van Kane slachtoffer wordt in deze genadeloze strijd wordt het voor Kane persoonlijk. Hij maakt het tot zijn persoonlijke doel om de bendes uit te schakelen en explosieve gerechtigheid te laten zegevieren.


School for Scoundrels
00:00 - 02:00 op RTL7
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (11075 stemmen)
Met Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett e.aArme Roger kampt met een groot minderwaardigheidscomplex. Om zijn zelfbeeld op te vijzelen, besluit hij een zelfhulpcursus te volgen. Onder begeleiding van de onorthodoxe Dr. P. hoopt hij ooit Amanda, het meisje van zijn dromen, te kunnen aanspreken. Vervelend voor Roger is dat Dr. P. ook zijn zinnen heeft gezet op Amanda.


Facing Genocide: Khieu Samphan and Pol Pot
00:00 - 01:00 op NED2
Documentaire (2010) uit Zweden
IMDB-rating: 6.4 (19 stemmen)
Met Khieu Samphan, Theary Seng, So Socheat e.aVan 1975-1979 was Khieu Samphan een van de topleiders van het terreurbewind van de Rode Khmer. Dertig jaar later wordt hij vervolgd wegens oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en genocide. Wat gaat er om in het hoofd van iemand die verantwoordelijk is voor zulke enorme misdaden? Meer dan een jaar volgen David Aronowitsch and Staffan Lindberg het voormalige staatshoofd. We maken kennis met Khieu Samphan, zijn manier van denken, zijn manier van leven en met zijn hechte relatie met Pol Pot. We ontmoeten ook Socheat, Khieu Samphans vrouw met wie hij al 40 jaar samen is. De stem van de slachtoffers wordt vertegenwoordigd door Theary Seng, advocaat en slachtoffer van de Rode Khmer. De advocaat van Khieu Samphan is Jacques Vergs en wordt ook wel de advocaat van de duivel genoemd.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox