Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 11 Februari 2010 at General Satellite News forum; La passion selon Didier 18:35 - 20:30 op TV5 Komedie (2009) uit Frankrijk IMDB-rating: 0 (0 stemmen) Met Clmentine Clari, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 11 Februari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104843
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 11 Februari 2010 - 11-February-2010, 13:10

La passion selon Didier
18:35 - 20:30 op TV5
Komedie (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Clmentine Clari, Daniel Russo, Franoise Pinkwasser e.aJuliette is gescheiden van haar man en heeft financile problemen. Zij wordt verliefd op Didier. Slechts n probleem: haar geliefde is een priester...

Beverly Hills Cop III
20:30 - 22:35 op Veronica
Actie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 4.9 (16166 stemmen)
Met Eddie Murphy, Jon Tenney, Joey Travolta e.aPolitierechercheur Axel Foley is getuige van een schietpartij waarbij zijn baas, hoofdinspecteur Todd, om het leven komt. Met zijn laatste adem vraagt Todd Foley wraak te nemen op zijn moordenaar. Hij komt op het spoor van een bende valsemunters die belangen hebben in een recreatiepark in Los Angeles. Ook de man die zijn baas doodschoot, blijkt hierbij betrokken te zijn.

The Kingdom
20:30 - 22:40 op RTL5
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (34099 stemmen)
Met Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner e.aOscarwinnaar Jamie Foxx speelt in THE KINGDOM de ervaren FBI-agent Ronald Fleury. Het is de hoofdrol in een eigentijdse thriller over het moeizame onderzoek naar een bloedige aanslag op Amerikanen in Saoedi-Arabi. Het onderzoek wordt gehinderd door zand, hitte en taalproblemen, maar de belangrijkste hinderpaal is het cultuurverschil. Onder deze omstandigheden krijgen Ronald Fleury en zijn team een harde noot te kraken. Het onderzoek wordt nog iets moeizamer als blijkt dat de Saoedische autoriteiten Fleury en zijn medewerkers voor geen cent vertrouwen. Voor hen is de aanslag op het Amerikaanse kamp een Saoedische kwestie waarvoor geen buitenlandse hulp nodig is en zeker geen hulp van niet-moslims. <br>Desondanks krijgt Fleury na enig aandringen steun van de Saoedische politie....

Last Holiday
20:30 - 22:45 op NET5
Avontuur (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (5879 stemmen)
Met Queen Latifah, LL Cool J, Timothy Hutton e.aGeorgia Byrd (Queen Latifah), een verlegen verkoopster van keukengerei uit New Orleans, krijgt te horen dat ze niet lang meer te leven heeft. Ze gooit het roer om en besluit een laatste droomvakantie te houden in Europa. Omdat ze denkt dat ze niets meer te verliezen heeft, gooit ze alle remmen los. Georgia's persoonlijke transformatie heeft effect op iedereen die in haar buurt komt. Ze wil een leven vol plezier leiden in slechts een paar weken.

The Edge
20:30 - 22:50 op RTL7
Drama (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (13395 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson e.aDoor een vliegtuigongeluk in de ijskoude wildernis van Alaska zijn de multimiljonair Charles Morse en de zelfingenomen modefotograaf Robert Green op elkaar aangewezen om te overleven. Beiden ontdekken al snel dat het grootste gevaar niet uit de natuur komt.

First Knight
20:30 - 23:00 op RTL8
Avontuur (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (17020 stemmen)
Met Sean Connery, Richard Gere, Julia Ormond e.aLancelot gaat op reis naar Camelot, niet alleen om zich tot ridder te laten slaan maar ook uit liefde voor lady Guinevere. Zij is echter voorbestemd om met koning Arthur in het huwelijk te treden, maar ze komt erachter dat ze van beide mannen houdt. Koning Arthur nodigt beiden uit in zijn koninkrijk, maar weet niet dat zijn liefde en vertrouwen op de proef zullen worden gesteld.

Bureaux de Dieu, Les
21:00 - 23:00 op TV5
Komedie (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (89 stemmen)
Met Anne Alvaro, Nathalie Baye, Michel Boujenah e.aFictiefilm over het reilen en zeilen in een Centrum voor Familieplanning. (Jonge) Vrouwen komen er om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan. Bij alle vrouwen draait het om hun sexuele vrijheid en het moment waarop ze een kind zullen hebben of niet. Ze worden ontvangen door huwelijksconsulentes die hun job doen uit overtuiging en die vaak echte militantes zijn. In de loop van de gesprekken neemt de keuze vorm die elke vrouw zal maken en die een beslissende wending zal geven aan haar leven. Djamila zou graag de pil nemen omdat het nu serieus is met haar vriend. Zo krijgt van haar moeder condooms maar wordt door haar voor hoer uitgemaakt. Nedjma verstopt haar pil buitenshuis omdat haar moeder haar handtas doorzoekt. Hlne vindt dat ze te vruchtbaar is. Clmence is bang. Adeline had haar baby willen houden, Margot ook. Maria Angela zou willen weten van wie ze zwanger is. Ana Maria heeft gekozen voor de liefde en de vrijheid. Anne, Denise, Marta, Yasmine en Milena zijn de consulentes die hen ontvangen en horen hoe ze zich afvragen hoe sexuele vrijheid mogelijk is.

Repli-Kate
22:35 - 00:20 op Veronica
Komedie (2002) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.7 (2066 stemmen)
Met Ali Landry, James Roday, Desmond Askew e.aSukkelige student Max ontmoet de volmaakte vrouw: Kate. Ze is oogverblindend, sexy en slim. Die kan ie dus wel op zijn buik schrijven! Dan kloont hij haar per ongeluk tijdens n van zijn experimenten.

We Were Soldiers
22:40 - 01:15 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (33643 stemmen)
Met Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear e.aHal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft als plan om hen naar een vallei te sturen waar Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft trouw aan zijn plan en is ervan overtuigd dat zijn elitegroep goed getraind is.

The World's Fastest Indian
22:50 - 01:10 op RTL7
Biografie (2005) uit Nieuw-Zeeland
IMDB-rating: 8 (14117 stemmen)
Met Anthony Hopkins, Iain Rea, Tessa Mitchell e.aDe excentrieke Nieuw-Zeelander Burt Munro (Anthony Hopkins) droomt er sinds zijn jeugd al van ooit het snelheidsrecord te breken op zijn Indian motor en wijdt zijn leven aan het perfectioneren van zijn klassieke motor. Niets of niemand kan Burt Munro ervan weerhouden om zijn dromen te verwezenlijken. Hij vertrekt naar de Bonneville zoutvlaktes in Utah voor de ultieme test van zijn Indian tijdens de Speed Week. Tegen alle verwachtingen in vestigt hij daar een nieuw snelheidsrecord en verwerft wereldfaam. Het door hem neergezette wereldrecord staat tot op de dag van vandaag en zijn legende leeft voort....Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox