Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 12 September 2013 at General Satellite News forum; Um Bank und Kragen 18:35 - 20:00 op TV5 Komedie (2012) uit Frankrijk IMDB-rating: 6 (34 stemmen) Met Pascale Arbillot, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 12 September 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104776
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 12 September 2013 - 12-September-2013, 05:20

Um Bank und Kragen
18:35 - 20:00 op TV5
Komedie (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (34 stemmen)
Met Pascale Arbillot, Lolita Chammah, Bruno Todeschini e.aPhilippe en zijn gezin leven in grote luxe, dankzij zijn goed betaalde job. Een groot contrast met de werkloze Nico en zijn vrouw Leslie, een kapster, en hun zoontje Enzo, die nauwelijks de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Net wanneer Philippe op staande voet ontslagen wordt, start Leslie een eigen internetbedrijfje op...


XIII
20:30 - 00:15 op RTL7
Actie (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (4196 stemmen)
Met Stephen Dorff, Caterina Murino, Greg Bryk e.aDe eerste vrouwelijke Amerikaanse presidente, Sally Sheridan, is doodgeschoten door een sluipschutter tijdens haar toespraak op Independence Day. Haar moordenaar kan ternauwernood levend ontsnappen met de nationale veiligheid op zijn hielen... of zo lijkt het toch. Drie maanden later ontdekken een paar ouderen het lichaam van een gewonde aangespoelde man op het strand. De jonge man kan zich niet het minste herinneren over zijn identiteit. De enige aanwijzing is een tatoeage in zijn hals, XIII. Ondertussen is in het Witte Huis, de 'Government Intelligence' nog steeds op zoek naar de presidentile moordenaar. Met verkiezingen die er binnen enkele weken aankomen, zou een arrestatie zeker de stembusuitslag kunnen benvloeden in het voordeel van de huidige regering. Uren nadat XIII gedentificeerd is door de geheime inlichtingendienst, zwermen Special Op's-troepen uit over de woning van het koppel dat gelegen is op Cape Fear. Op de vlucht, draaiende op adrenaline en instinct, schakelt XIII de soldaten een voor een uit. XIII begint zijn herinneringen stukje voor stukje bij elkaar te rapen en tracht zo de puzzel te ontrafelen. Als hij toch gevangen genomen wordt, verneemt hij dat hij een gestolen identiteit gekregen had en undercover geplaatst was om een troep van samenzweerders op het hoogste niveau te ontmaskeren, die dreigden met het omverwerpen van de regering.


Money Talks
20:30 - 22:20 op Veronica
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (6640 stemmen)
Met Chris Tucker, Larry Hankin, Robertson Dean e.aDerderangs oplichter Franklin Hatchett wordt gearresteerd en zit aan dezelfde handboei als de diamantsmokkelaar Villard. Op weg naar de gevangenis onderneemt Villard een spectaculaire ontsnappingspoging. Hatchett weet te ontkomen, maar wordt nu achternagezeten door zowel de politie als een horde gangsters die hem het zwijgen willen opleggen.


Under the Tuscan Sun
20:30 - 22:40 op NET5
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (10906 stemmen)
Met Diane Lane, Sandra Oh, Lindsay Duncan e.aAls Frances, een schrijfster uit San Francisco, van een goede vriendin een 10 daagse vakantie krijgt aangeboden ziet zij dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. Toch verzamelt zij alle moed en pakt haar koffers. Eenmaal aangekomen in Toscane koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte verrassingen, vriendschappen en romantiek. Een avontuur dat haar leven zal veranderen!


Muriel's Wedding
20:30 - 22:35 op RTL8
Komedie (1994) uit Australi
IMDB-rating: 7 (20885 stemmen)
Met Sophie Lee, Roz Hammond, Toni Collette e.aMuriel brengt de meeste tijd alleen in haar kamer door. Ze heeft nog nooit van haar leven een afspraakje gehad en daar moet maar eens verandering in komen. Ze steelt geld om op een tropische vakantie te gaan en verandert haar naam.


Friends with Benefits
20:30 - 22:40 op RTL4
Komedie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (104435 stemmen)
Met Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson e.aDylan en Jamie (Justin Timberlake & Mila Kunis) zijn al vanaf jongs af aan vrienden. Ze zijn echter beide vrijgezel en vinden elkaar wel erg leuk. Ze besluiten een relatie aan te gaan, romantisch te doen en vooral veel seks te hebben. Maar omdat ze nu besloten hebben niet meer normale ''vrienden'' van elkaar te zijn, gaat dit niet zonder slag of stoot.


Le secret de l'enfant-fourmi
21:05 - 22:50 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (22 stemmen)
Met Audrey Dana, Robinson Stvenin, lie Lucas Moussoko e.aOp reis in Benin kruist Ccile het pad van een Afrikaanse, die wanhopig een baby in haar armen legt... Ccile adopteert hem, noemt hem Lancelot en voedt hem op in Frankrijk. Als hij 7 wordt vertrekt ze met hem naar Benin op zoek naar het geheim van zijn afkomst.


The Wendell Baker Story
21:30 - 23:10 op FOX
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (2651 stemmen)
Met Luke Wilson, Eva Mendes, Jacob Vargas e.aWendell Baker is een wat ongelukkige, maar goedhartige ex-gevangene, die wanneer hij vrijkomt op zoek gaat naar een baan. Hij komt terecht in een bejaardenhuis en wordt al snel goede maatjes met enkele van de oudjes. Via hen probeert Wendell tevens zijn ex-vriendin weer terug te krijgen en hij helpt de bewoners van het bejaardenhuis in hun strijd tegen de corruptie in hun instelling.


True Justice: Dark Vengeance
22:20 - 00:05 op Veronica
Actie (2011) uit Canada
IMDB-rating: 5.3 (78 stemmen)
Met Steven Seagal, Meghan Ory, Warren Christie e.aUndercover agent Elijah Kane wordt op pad gestuurd voor een gevaarlijke missie. Met zijn eliteteam is hij een uiterst koelbloedige seriemoordenaar op het spoor die zich aan vrouwelijke strippers vergrijpt. Door het stijgende aantal slachtoffers, raadselachtige verdachten en zwarte magie, wordt het onderzoek een ware nachtmerrie. Als ook het lijk van een politieagente wordt gevonden, schakelt men een extra rechercheur in om zo de moordenaar proberen te pakken.


Inside Job
23:10 - 00:55 op Canvas
Documentaire (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 8.2 (28318 stemmen)
Met Matt Damon, William Ackman, Daniel Alpert e.aDeze documentaire is een interessante analyse van de financile crisis die in 2008 de wereldeconomie zon 20 triljoen dollar kostte. Daarnaast verloren miljoenen mensen hun banen en huizen met als gevolg de grootste recessie sinds de Grote Depressie van de jaren 20. We zien hoe de politiek al decennia overheidsregulering ontmantelt, Wall Street haar risicogedrag verhevigt en de zakenopleidingen geen antwoord hebben op de onontkomelijke problemen waarmee we in de moderne samenleving geconfronteerd worden. Inside Job is opgebouwd rond interviews met politici, journalisten en academici en opgenomen in locaties als Amerika, IJsland, Engeland, Frankrijk, Singapore en China. De documentaire deed het ongekend goed: met een percentage van 98% blijkt dat bijna elke recensent het een goede documentaire vond. Van de 129 recensies waren er slechts drie negatief. Daarnaast won Inside Job de Oscar voor de beste documentaire.


Under Suspicion
00:15 - 02:15 op RTL7
Misdaad (2000) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (8261 stemmen)
Met Gene Hackman, Morgan Freeman, Thomas Jane e.aEen rijke advocaat vindt het lijk van een meisje en doet aangifte bij de politie. Na een groot onderzoek ontdekt een politiecommissaris enkele onduidelijkheden in de verklaring en duikt in de zaak.


Amadeus
00:45 - 03:35 op BBC1
Biografie (1984) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (175243 stemmen)
Met F. Murray Abraham, Tom Hulce, Elizabeth Berridge e.aHofcomponist Salieri wordt verteerd door afgunst als hij merkt hoe de goddelijke muzikale inspiratie die hij zelf ontbeert, te beurt valt aan de lostbandige, hondsbrutale nar Mozart. Gek van jaloezie, besluit hij hem koste wat kost ten gronde te richten.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox