Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 18 Februari 2010 at General Satellite News forum; Barbie as Rapunzel 09:00 - 10:15 op Canvas Animatie (2002) uit Amerika IMDB-rating: 5.1 (402 stemmen) Met Kelly Sheridan, Anjelica ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 18 Februari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 102512
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 18 Februari 2010 - 18-February-2010, 06:40

Barbie as Rapunzel
09:00 - 10:15 op Canvas
Animatie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (402 stemmen)
Met Kelly Sheridan, Anjelica Huston, Cree Summer e.aHeel lang geleden, in een tijd van magie en draken, leefde een meisje dat Rapunzel heette. Ze had het mooiste haar ter wereld. Maar het leven van Rapunzel was verre van gelukkig. Ze leefde als dienstmeisje van Gothel, een jaloerse sluwe heks, die Rapunzel ver weg gevangen hield in een verboden bos met enorme glazen wand, bewaakt door de draak Hugo. Maar door het lot ontdekt Rapunzel een magische verfkwast...en de liefde.

L'abbaye du revoir
18:35 - 20:15 op TV5
Drama (2004) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (7 stemmen)
Met Bernard Le Coq, Emilie Lafarge, Julien Bravo e.aJean-Paul Descombes is 50 jaar en is weduwnaar en vader van twee kinderen, Stphanie en Thomas, respectievelijk 23 en 21 jaar. Sinds de dood van zijn vrouw 10 jaar geleden, heeft hij de wens naar het klooster te gaan en monnik te worden en hij besluit dit nu ook daadwerkelijk te doen. Dit is een enorme verandering in het leven van zijn kinderen. Vooral Thomas voelt zich in de steek gelaten door Jean-Paul, die nu als Broeder Bernard door het leven gaat. Op een dag krijgt hij een uitnodiging van Stphanie voor het doopfeest van haar kindje. Wanneer hij daar naartoe gaat en voor het eerst sinds tijden weer in contact treedt met zijn familie, merkt hij wat zijn vertrek heeft aangericht. Stphanie heeft nooit haar studie afgemaakt en Thomas zit in een rolstoel als gevolg van een motorongeluk. Hij heeft het vertrek van zijn vader nooit kunnen verkroppen en denkt nu erg vaak aan zelfmoord. Kan broeder Bernard nog verandering brengen in de situatie?

Memoirs of a Geisha
20:30 - 23:30 op NET5
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (29855 stemmen)
Met Suzuka Ohgo, Togo Igawa, Mako e.aEen verhaal van liefde en verraad tegen de achtergrond van de snel veranderende Japanse maatschappij in de 20ste eeuw. De 9-jaar oude Chiyo is de dochter van een arme visser en wordt van haar familie gescheiden en verkocht aan een geisha-huis in het Gion-district van Kyoto. Hier is ze het mikpunt van de grillen van hoofd-geisha Hatsumomo, maar zij weet zich te verzetten en groeit met hulp van Hatsumomo's concurrente Mameha uit tot de beroemdste geisha van Japan.

Prelude to a Kiss
20:30 - 22:30 op RTL8
Komedie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (3113 stemmen)
Met Alec Baldwin, Meg Ryan, Kathy Bates e.aOp hun bruiloft ontmoet Rita (Ryan) een onbekende man die vraagt om een kus van de bruid. Deze kus heeft echter verstrekkende gevolgen voor zowel Rita als de onbekende man.

War
20:30 - 22:30 op RTL5
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (20211 stemmen)
Met Jet Li, Jason Statham, John Lone e.aDe partner van FBI-agent Jason Statham wordt vermoord door een mysterieuze Chinese huurmoordenaar. Door een huls op de crime scene herkent Jason een oude vijand en opent de jacht op Rogue (Li). Die duikt jaren later pas weer op en lijkt van uiterlijk en werkgever te zijn gewisseld.. of toch niet?

Love Don't Cost a Thing
20:30 - 22:35 op Veronica
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (2260 stemmen)
Met Nick Cannon, Jordan Burg, Jackie Benoit e.aOp school scoort Alvin niets dan tienen. Op sociaal gebied is hij echter een dikke vette nul. Maar Alvin heeft een plannetje bedacht om het ook op dat vlak helemaal te gaan maken. Hij stelt voor om de wagen van de oogverblindend mooie Paris te regelen, als zij zich wil voordoen als zijn vriendinnetje. Zo geschiedt en plots wordt Alvin op handen gedragen door de kids die hem voordien met de nek aankeken. Zelfs zijn vader heeft niets dan lof voor zijn zoon, de grote versierder. Maar de populariteit eist zijn tol. Is Alvin bereid alles op te offeren waar hij in school zo hard voor gewerkt heeft? Is hij te dolgedraaid om te zien dat Paris eigenlijk wel een oogje heeft op Alvin? Wat Alvin echt wil, ligt zo voor de hand. En het kost hem helemaal niks.

nos amours
21:00 - 23:00 op TV5
Drama (1983) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.3 (960 stemmen)
Met Sandrine Bonnaire, Maurice Pialat, Christophe Odent e.aDe 15-jarige Suzanne (Bonnaire), heeft sexuele relaties met iedereen die haar wil hebben, maar heeft geen enkele affectie voor haar partners. De enige jongen die ze weigert is Luc, die echte gevoelens voor haar heeft. Wanneer haar vader haar moeder verlaat, raakt Suzanne in een depressie en wordt ze een fysiek slachtoffer van haar gefrustreerde broer.

Danny the Dog
22:30 - 00:20 op RTL5
Actie (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.1 (27427 stemmen)
Met Jet Li, Morgan Freeman, Bob Hoskins e.aDanny is een slaaf. Hij heeft zijn hele leven zonder enige vorm van scholing doorgebracht en heeft daarom de ontwikkeling van een kind. Danny wordt door zijn eigenaar Bart als een hond behandeld en moet voor hem vechten in illegale vechtwedstrijden. Als Bart na een auto-ongeluk in een coma belandt, komt Danny bij de blinde pianist Sam terecht die hem in huis neemt en hem de prettige kantjes van het leven laat zien.

Johan
22:30 - 00:10 op NED3
Drama (2005) uit Nederland
IMDB-rating: 6 (193 stemmen)
Met Michiel Huisman, Caro Lenssen, Johnny de Mol e.aJOHAN gaat over een gezin met 10 voetballende broers, allemaal vernoemd naar bekende Nederlandse voetballers. Dan wordt nummer 11 geboren en ze noemen hem: Johan. Er is echter een probleem: Johan houdt niet van voetballen, hij houdt van zingen en muziek. En hij houdt van zijn buurmeisje Evy, maar ook zijn broer Johnny heeft gevoelens voor haar. Terwijl de broers stuk voor stuk carrire maken bij de beste clubs van Nederland, jaagt Johan zijn droom achterna: zanger worden. Evy moet kiezen, wordt ze liever voetbalvrouw of gaat ze toch voor haar eerste liefde Johan?

Back to the Future
22:35 - 00:55 op Veronica
Actie (1985) uit Amerika
IMDB-rating: 8.3 (152156 stemmen)
Met Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson e.aMarty McFly is een doorsnee tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown. Doc ontwerpt een tijdmachine waardoor Marty per ongeluk wordt teruggezonden naar 1955. Hier ontmoet hij zijn ouders die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen.

The Weather Man
00:35 - 02:10 op BBC1
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (27197 stemmen)
Met Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis e.aDave Spritz is een succesvolle weerman in Chicago. Hij werkt voor een groot televisiestation en heeft eigenlijk weinig te klagen. Ware het niet dat zijn privleven een zooitje is. Hij is gescheiden van zijn wat neurotische vrouw, hij heeft geen band met zijn puberzoon en probeert de band die hij heeft met zijn ongelukkige, te zware dochtertje krampachtig te verbeteren. Zijn relatie met zijn vader, een intellectueel die ernstig ziek blijkt te zijn, is ook verre van liefdevol. Wanneer Dave een geslaagde auditie doet voor de weermanpositie bij een grote landelijke zender en hij naar New York moet verhuizen, slaat de grote twijfel toe. Hoe harder hij probeert het contact met zijn familie op orde te krijgen, hoe meer hij zich realiseert dat het leven al net zo onvoorspelbaar is als het weer.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox