Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 2 Mei 2013 at General Satellite News forum; Hänsel und Gretel 09:00 - 10:15 op NED3 Familiefilm (2005) uit Duitsland IMDB-rating: 7 (14 stemmen) Met Sibylle Canonica, Johann ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 2 Mei 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 111519
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 38
Films op TV voor donderdag 2 Mei 2013 - 02-May-2013, 06:20

Hänsel und Gretel
09:00 - 10:15 op NED3
Familiefilm (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (14 stemmen)
Met Sibylle Canonica, Johann Storm, Nastassja Hahn e.aFilm waarin het bekende sprookje van de gebroeders Grimm over Hans en Grietje op spannende wijze wordt verteld. De houthakker en zijn kinderen Hans en Grietje wonen samen met hun stiefmoeder in het bos. Ze zijn heel arm. Vader weet niet meer hoe hij de kinderen moet voeden. Hij is ten einde raad en laat zich door zijn vrouw overtuigen dat het het beste is voor hen om ze alleen in het bos achter te laten. Arme kinderen! Daar zitten ze dan, midden in het woud.. Gelukkig vinden ze tijdens hun zwerftocht door het bos een klein huisje waar een lief oud vrouwtje blijkt te wonen. Ze mogen zelfs komen eten!


Lover of Loser
15:30 - 17:15 op NED3
Drama (2009) uit Nederland
IMDB-rating: 6.1 (208 stemmen)
Met Thomas Acda, Claire Bender, Manuel Broekman e.aHet zit de 15-jarige Eva (Gaite Jansen) niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Als bijverdienste ontwerpt ze T-shirts, die ze zaterdags in de printshop drukt. Op Mees (Martijn Lakemeier), de leuke jongen die daar werkt, is ze eigenlijk wel een beetje verliefd. Hij vindt haar ook erg aardig. Maar door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft. Ze wil graag met iemand praten. Iemand die haar serieus neemt. Maar haar beste vriendin heeft daar nu geen tijd voor. Die heeft net een nieuwe vriend die haar helemaal opslokt. Als bij een optreden van een muziekband de vlotte knappe Ricardo aandacht aan haar besteedt, is ze al snel helemaal verloren. Hij pakt haar helemaal in met leuke kleren en wil haar zelfs voorstellen aan een bekende Parijse modeontwerper. Mees vindt het maar niets.


Emma
18:35 - 20:00 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Rebecca Marder, Eric Caravaca, Julie Gayet e.aPierre heeft drie kinderen uit drie verschillende huwelijken: Jrme, een zoon met zijn eerste vrouw Nina, Emma, een dochter met zijn tweede vrouw La, en de kleine Lola, een meisje met zijn derde vrouw Irne. Emma is een introverte, angstige tiener in tegenstelling tot haar halfbroer Jrme die van provocatie en risico houdt. Wanneer het gezin met vakantie aan zee is, komt Vincent, een vriend van Jrme, op bezoek, wat Emma's leven voorgoed zal veranderen.


Forces of Nature
20:30 - 22:40 op RTL8
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (12512 stemmen)
Met Ben Affleck, Sandra Bullock, Maura Tierney e.aBen staat op het punt om in Savannah met zijn verloofde te trouwen. Op het allerlaatste ogenblik wordt zijn vlucht echter geschrapt en samen met medepassagier Sarah probeert hij een manier te vinden om in Savannah te komen.


Le double de ma moiti?
21:00 - 22:35 op TV5
Komedie (1999) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.5 (77 stemmen)
Met Bernard Giraudeau, Zabou Breitman, Marc Lavoine e.aThierry, een beroemde couturier, ontdekt dat zijn vrouw Ccile hem bedriegt met zijn zakenpartner. Bovendien zijn de twee van plan om zijn bedrijf te verkopen. Hij denkt even aan zelfmoord als Suzy, de geheime tweelingzus van Ccile op komt dagen. Samen bedenken ze een gewetenloos plan om wraak te nemen ...


Hitler's Children
23:50 - 00:50 op NED2
Documentaire (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (147 stemmen)
Met Bettina Goering, Katrin Himmler, Rainer Hoess e.aDe familie Hoess deed er alles aan om de horror te negeren. Geblindeerde ramen zorgden ervoor dat ze vanuit hun villa de schoorstenen en de gaskamers niet konden zien. Familiefoto's tonen buiten spelende kinderen en andere idyllische taferelen, zonder de aanwezigheid van het kamp te verraden. Alleen de geur van verbrande lijken en de dikke laag as die de tuin bedekte, lieten zich niet uitbannen, vertelt Rainer Hoess bijna zeventig jaar later. Zijn grootvader was de commandant van Auschwitz, zijn vader groeide er op. Rainer heeft eindelijk de moed verzameld om, samen met een Joodse vriend, een bezoek te brengen aan het voormalige concentratiekamp. Behalve Rainer komen in Hitler's Children ook de nabestaanden van andere kopstukken van het nazi-regime aan het woord. Ze vertellen over hoe het is om met deze historische ballast te moeten leven. Het achternichtje van Himmler trouwde met een Jood uit Israel, de kleindochter van Gering heeft zich laten steriliseren, de jongste zoon van kampbeul Frank probeert zijn familieverleden van zich af te schrijven.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox