Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 23 Februari 2012 at General Satellite News forum; Barbie and the Diamond Castle 09:00 - 10:15 op Canvas Animatie (2008) uit Amerika IMDB-rating: 5.3 (251 stemmen) Met Kelly ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 23 Februari 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104895
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 23 Februari 2012 - 23-February-2012, 05:10

Barbie and the Diamond Castle
09:00 - 10:15 op Canvas
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (251 stemmen)
Met Kelly Sheridan, Melissa Lyons, Cassidy Ladden e.aBarbie en Teresa vertellen ons het sprookjesachtige verhaal van Liana en Alexa, twee vriendinnen die alles met elkaar delen, waaronder hun liefde voor muziek. Hun gewone leventje verandert echter op slag wanneer ze een toverspiegel krijgen en vriendschap sluiten met het meisje dat erin gevangen zit. Om hun nieuwe vriendinnetje te redden, ondernemen Liana en Alexa een hachelijke reis naar het Diamantkasteel. Deze zware tocht stelt hun vriendschap op de proef, maar dankzij de kracht van muziek en het gezelschap van twee schattige pups overwinnen ze samen alle obstakels. Zo ontdekken ze dat vriendschap de enige echte schat is.

Doornroosje
15:31 - 15:32 op NED3
Familiefilm (2008) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.2 (17 stemmen)
Met Anna Hausburg, Moritz Schulze, Dirk Bach e.aNaar het sprookje van de gebroeders Grimm. Er was eens een liefdevol koningspaar dat zich een kind wenste. Op een dag wordt hun wens vervuld door de komst van hun dochter Rosa. Maar tijdens het doopfeest is er n gouden bord te weinig, en n van de dertien feen is hier erg boos om. Deze boze fee spreekt een vloek uit over Doornroosje.

Don
15:32 - 16:50 op NED3
Drama (2006) uit Nederland
IMDB-rating: 6.7 (72 stemmen)
Met Clemens Levert, Marius Gottlieb, Keisha Boye e.aDe bijna twaalfjarige Don Kerbosch is van school gestuurd en moet in het laatste jaar van de basisschool naar een andere school. Dat is een veel ruigere, zwarte school dan de nette kakschool waar hij eerst op zat. Zijn oude vrienden laten hem links liggen -- bij hen hoort hij niet meer. Ook op de nieuwe school valt hij er buiten. Hij wordt pas geaccepteerd als blijkt dat hij goed kan voetballen. Hij wordt aanvoerder van het voetbalteam dat meedoet aan het jaarlijkse scholentoernooi.

Le nouveau monde
18:35 - 20:10 op TV5
Drama (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (39 stemmen)
Met Natalia Dontcheva, Vanessa Larr, Grgory Fitoussi e.aNa vijf jaar samengewoond te hebben, is Lucie klaar om haar droom te realiseren: een kind krijgen. Dit lijkt misschien makkelijk voor een gewoon stel, maar het is toch iets moeilijker voor twee vrouwen samen Toch weet ze haar partner, Marion, ervan te overtuigen een geschikte kandidaat te zoeken. Een vader uitzoeken voor hun toekomstige kind is geen kleine beslissing en het stel stuit dan ook al snel op problemen

Monster-in-Law
20:30 - 22:30 op NET5
Komedie (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.1 (12664 stemmen)
Met Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan e.aHet liefdesleven van Charlotte (Jennifer Lopez) is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het jonge koppel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Maar dat is buiten Kevin's moeder Viola (Jane Fonda) gerekend. Zij verloor net haar job als televisiepresentatrice en heeft dus alle tijd om de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte is niet van plan om zich zomaar te laten doen.

Premonition
20:30 - 22:30 op RTL5
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (18704 stemmen)
Met Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyann McClure e.aLinda (Sandra Bullock) is een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat om te zeggen dat haar man Jim is omgekomen in een ernstig auto ongeluk, stort haar wereld compleet in elkaar. Tot Jim de volgende morgen gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een nachtmerrie? En als ze even een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen....

The American President
20:30 - 22:45 op RTL8
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (19353 stemmen)
Met Michael Douglas, Annette Bening, Martin Sheen e.aDe populariteit van de vriendelijke en goed ogende Andrew Sheperd als president van de Verenigde Staten is groot. Sheperd is weduwenaar met een opgroeiend dochtertje en zijn herverkiezing zal, naar ieders mening, weinig problemen opleveren. Net op dat moment valt hij echter voor de milieu-activiste Sydney Ellen Wade die zich op het Witte Huis vervoegt om overleg te voeren over een nieuwe milieuwet. Deze onvoorziene ontwikkelingen zijn koren op de molen van de tegenstanders van de president, vooral de republiekeinse senator Rumson mobiliseert al zijn troepen om Sheperd alsnog ten val te brengen.

Belly of the Beast
20:30 - 22:15 op Veronica
Actie (2003) uit Canada
IMDB-rating: 4.3 (2268 stemmen)
Met Steven Seagal, Byron Mann, Monica Lo e.aJake Hopper (Steven Seagal) weet niet dat zijn dochter Jessica en haar vriendin Sarah tijdens hun rondreis door Zuidoost-Azi zijn ontvoerd. Maar als een vriend uit zijn tijd bij de geheime dienst hem de band geeft waarop losgeld wordt gevraagd, beseft hij dat hij zelf in actie moet komen. Jake vliegt zelf naar Bangkok in de hoop dat hij met behulp van zijn oude netwerk de meisjes kan redden. Zijn speurtocht voert hem tot diep in de Thaise onderwereld. Hij volgt het spoor van de groep die verdacht wordt van Jessica's ontvoering. Zo belandt hij midden in de strijd tussen een corrupte Thaise generaal en de Abu Karaf, een bende wapensmokkelaars. Als Jake het intrige probeert te ontrafelen, ontdekt hij dat de CIA gemanipuleerd wordt, en dat zijn dochter zich midden in het web bevindt.

Wesh wesh, qu'est-ce qui se passe?
21:00 - 22:25 op TV5
Drama (2001) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.1 (86 stemmen)
Met Rabah Ameur-Zameche, Ahmed Hammoudi, Brahim Ameur-Zameche e.aKamel, een jongeman uit het ghetto nabij Parijs, keert terug naar Frankrijk. Hij werd gearresteerd voor het verhandelen van drugs, bracht vijf jaar in de gevangenis door en werd twee jaar uit Frankrijk verbannen. Hij probeert met de steun van zijn familie een nieuwe baan te vinden en een normaal leven te leiden. Maar niets is normaal in het ghetto.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox