Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 25 Augustus 2011 at General Satellite News forum; Barbie and the Diamond Castle 09:00 - 10:10 op Canvas Animatie (2008) uit Amerika IMDB-rating: 5.4 (203 stemmen) Met Kelly ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 25 Augustus 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 103305
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 25 Augustus 2011 - 25-August-2011, 06:10

Barbie and the Diamond Castle
09:00 - 10:10 op Canvas
Animatie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (203 stemmen)
Met Kelly Sheridan, Melissa Lyons, Cassidy Ladden e.aBarbie en Teresa vertellen ons het sprookjesachtige verhaal van Liana en Alexa, twee vriendinnen die alles met elkaar delen, waaronder hun liefde voor muziek. Hun gewone leventje verandert echter op slag wanneer ze een toverspiegel krijgen en vriendschap sluiten met het meisje dat erin gevangen zit. Om hun nieuwe vriendinnetje te redden, ondernemen Liana en Alexa een hachelijke reis naar het Diamantkasteel. Deze zware tocht stelt hun vriendschap op de proef, maar dankzij de kracht van muziek en het gezelschap van twee schattige pups overwinnen ze samen alle obstakels. Zo ontdekken ze dat vriendschap de enige echte schat is.

Lucky Partners
12:40 - 14:15 op BBC2
Komedie (1940) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (158 stemmen)
Met Ronald Colman, Ginger Rogers, Jack Carson e.aJeanne, een jong verkoopstertje, ontmoet op een dag een jonge schilder, die haar meteen veel geluk toewenst. Zij is erg onder de indruk van de sympathieke jongeman en koopt een loterijbriefje. Zij komen overeen dat zij ingeval van winst samen een reis zullen maken. Maar daar is Jeannes verloofde niet zo blij mee.

BoyTown
13:00 - 15:05 op RTL4
Komedie (2006) uit Australi
IMDB-rating: 5.1 (433 stemmen)
Met Glenn Robbins, Mick Molloy, Bob Franklin e.aTwintig jaar geleden waren Benny G, Tommy Boy, Bobby Mac, Carl en Corey de leden van Boy Town, de allereerste boyband van de eighties. Nu werken ze, onder aanvoering van Benny G, aan een comeback. Wanneer hun voormalige manager, nu een succesvolle platenproducer, te hulp schiet, is hun eerste hitje een feit. Wat nu? Een tour natuurlijk. Maar daar zitten de echtgenotes van deze oudbakken popsterren natuurlijk niet op te wachten. Niet alleen dat: nu BoyTown voor de tweede keer succesvol lijkt te worden, komen oud zeer en twintig jaar oude geheimen boven drijven. Hoe lang blijft BoyTown bestaan?

La peau de chagrin
18:35 - 20:10 op TV5
Drama (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (86 stemmen)
Met Thomas Coumans, Annabelle Hettmann, Julien Honor e.aTerwijl hij denkt over zelfmoord krijgt Raphal, een straatarme jonge schrijver, een vreemd cadeau: een chagrijnleer dat wensen laat uitkomen. Zijn liefste wensen zullen uitkomen, maar zijn levensduur wordt steeds korter bij elke wens...

Starship Troopers
20:30 - 23:00 op Veronica
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (67060 stemmen)
Met Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards e.aIn het nieuwe millennium wordt de mens geconfronteerd met een nieuw en dodelijk ras van buitenaardse wezens. De jonge Johnny Rico, een onverschrokken vrijheidstrijder, sluit zich aan bij een elite-eenheid van de infanterie: de Starship Troopers.

Boomerang
20:30 - 22:45 op RTL7
Komedie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (7515 stemmen)
Met Eddie Murphy, Robin Givens, Halle Berry e.aMarcus Graham is een succesvolle zakenman. Hij is een charmeur en geniet ervan vrouwen te versieren. In een vaste relatie gelooft Graham niet. Als zijn firma wordt overgenomen, krijgt hij een nieuwe bazin, Jacqueline. Het lukt hem maar niet om haar te versieren terwijl hij voor het eerst echt verliefd is.

Nights in Rodanthe
20:30 - 22:35 op NET5
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (7674 stemmen)
Met Diane Lane, Richard Gere, Christopher Meloni e.aOm haar leven weer op een rijtje te zetten, trekt Adrienne Willis zich terug in het kustplaatsje Rodanthe in North Carolina, waar ze een weekend lang past op een klein hotel. Adrienne heeft rust nodig van een opstandige tienerdochter en een onberekenbare echtgenoot, die gevraagd heeft hem terug te nemen. Terwijl er een zware storm op komst is, arriveert de enige hotelgast. Deze dokter Paul Flanner is naar Rodanthe gekomen vanwege zijn eigen persoonlijke problemen. Wanneer de storm opsteekt, zoeken de twee gezelschap bij elkaar en tijdens een magisch weekend beleven ze een romance die de rest van hun levens zal benvloeden.

Margot at the Wedding
20:30 - 22:20 op RTL8
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (5468 stemmen)
Met Zane Pais, Susan Blackwell, Nicole Kidman e.aMargot Zeller is een superintelligente schrijfster van korte verhalen met een tong als een scheermes die steeds chaos om zich heen schept. Ze besluit spontaan een reisje te maken naar de bruiloft van haar zusje Pauline , een vrije onconventionele geest van wie ze vervreemd is. Margot, met haar vroegrijpe zoon Claude op sleeptouw, arriveert als een wervelwind met orkaankracht. Vanaf het ogenblik dat ze Paulines verloofde, de werkloze artiest Malcolm , ontmoet, begint ze twijfel te zaaien over het huwelijk. Naarmate de trouwdag nadert volgt de ene complicatie na de andere: boze buren, een geliefde boom in de achtertuin en de huwelijksproblematiek van Margot zelf. De beide zusters staan aan de rand van de afgrond wanneer een onverwachte transformatie uiteindelijk laat zien dat ook al staat je familie op instorten... je toch troost kunt vinden bij je instortende familie.

Speed
20:30 - 22:50 op RTL5
Actie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (63493 stemmen)
Met Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock e.aEen psychopaat heeft onder een bus een bom gemonteerd, die zal ontploffen als de bus langzamer rijdt dan 50 mijl per uur. In de drukke spitsuren van Los Angeles moet de jonge politieagent Jack Traven de passagiers van de bus proberen te redden.

La sainte Victoire
21:00 - 22:50 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.7 (65 stemmen)
Met Clovis Cornillac, Christian Clavier, Sami Bouajila e.aXavier Alvarez is architect in Aix-en-Provence. Zijn onderneming is succesvol maar het lukt hem niet om grote openbare inschrijvingen te winnen. Hij is overtuigd dat een outsider burgemeesterskandidaat, Vincent Cluzel, hem zal helpen als hij hem steunt...

The Duchess
22:00 - 23:40 op BBC2
Drama (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (20247 stemmen)
Met Keira Knightley, Ralph Fiennes, Charlotte Rampling e.aEngeland, eind 18e Eeuw. Georgiana is sinds haar 17 gehuwd met de rijke en machtige hertog van Devonshire. Met haar oogverblindende schoonheid, pienterheid en levenslust is ze al snel zeer geliefd bij de high society. Maar achter dit flamboyante imago schuilt een vrouw die verwaarloosd wordt door haar echtgenoot en hunkert naar liefde. De Hertog, de enige man die ongevoelig is voor haar charme, heeft het meer voor Elizabeth Foster, haar beste vriendin en dwingt haar in een driehoeksverhouding. Om haar frustratie te compenseren, leidt de ongelukkige Giorgiana een druk mondain leven. Ze wordt berucht voor haar elegantie, extravagantie en haar passie voor het spel, zeker wanneer ze aan politiek gaat doen bij de liberale partij. Dankzij haar charisma en energie is ze het boegbeeld van de Whigs en wordt ze vereerd door de prinsen en ministers. Ze steunt Charles Grey, een jonge afgevaardige waarop ze smoorverliefd wordt.

The Science of Sleep
22:10 - 23:55 op NED3
Komedie (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.5 (22448 stemmen)
Met Gael Garca Bernal, Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat e.aStphane lijdt een eentonig leven in Parijs. Op een dag maakt hij kennis met Stphanie, zijn buurvrouw, en hij wordt verliefd. De jonge vrouw, die aanvankelijk gecharmeerd is door de buitenissigheden van de jongen, wordt echter bang en wijst hem af. Stphane besluit de oplossing voor dit probleem te zoeken daar waar de verbeelding koning is....

Life
22:45 - 00:55 op RTL7
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (11855 stemmen)
Met Eddie Murphy, Martin Lawrence, Obba Babatund e.aRay is een derderangs gangster met schulden en Claude de conservatieve bankbediende wiens geld wordt gestolen. Door hun gezamenlijke geldnood komen de twee terecht bij de invloedrijke clubeigenaar Spanky die hen naar Mississippi stuurt om er illegale drank te smokkelen en zo grof geld binnen te halen.

Enemy at the Gates
23:00 - 00:05 op Veronica
Actie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (44134 stemmen)
Met Jude Law, Ed Harris, Rachel Weisz e.aVassili Zaitzev is een Russische sluipschutter die tijdens de Slag om Stalingrad in de Tweede Wereldoorlog honderd Duitsers vermoordde. Hij wordt door zijn officier gebruikt als propaganda, maar worden beide verliefd op dezelfde vrouw.

Speed 2: Cruise Control
23:50 - 02:15 op RTL5
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 3.3 (24899 stemmen)
Met Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe e.aNa haar relatie met Jack denkt Annie eindelijk een wat rustigere vriend in Alex te hebben ontmoet. Maar als zij erachter komt dat Alex voor de politie werkt en hij na een wilde achtervolging met blauwe plekken thuiskomt, is zij toch weer teleurgesteld. Alex belooft er alles aan te doen om zijn leven te beteren en koopt tickets voor een vakantie op een cruise-schip.

A Beautiful Mind
00:35 - 02:45 op BBC1
Biografie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (95941 stemmen)
Met Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly e.aHet wiskundige genie John Forbes Nash Jr lijkt aan de drempel te staan van een briljante carrire. Hij belandt echter in een pijnlijke periode wanneer hij met zichzelf geconfronteerd wordt, en als hij na vele jaren uiteindelijk zijn schizofrenie overwint, ontvangt hij alsnog de Nobelprijs voor zijn werk.

King Kong
00:55 - 03:00 op RTL7
Actie (1976) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (8255 stemmen)
Met Jeff Bridges, Charles Grodin, Jessica Lange e.aGeologen die op een afgelegen eiland werken ontdekken een stam die Kong, een gigantische aap, vereert. Het beest wordt naar Amerika getransporteerd, maar dit heeft catastrofale gevolgenRegards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox