Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 26 September 2013 at General Satellite News forum; La solitude du pouvoir 18:35 - 20:00 op TV5 Drama (2012) uit Frankrijk IMDB-rating: 5.7 (7 stemmen) Met Pascal Elb, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 26 September 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105635
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 26 September 2013 - 26-September-2013, 05:10

La solitude du pouvoir
18:35 - 20:00 op TV5
Drama (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (7 stemmen)
Met Pascal Elb, Yvonne Gradelet, Serge Hazanavicius e.aPierre Vasseur is president van de Franse republiek. Hij heeft een drukke agenda: politieke crises oplossen, de volkswoede in toom houden, de ironie van de pers en de aanvallen van de oppositie verdragen. Priv moet hij de gespannen relatie met zijn dochter beheren.


OP Center
20:30 - 00:30 op RTL7
Thriller (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (399 stemmen)
Met Harry Hamlin, Patrick Bauchau, Kabir Bedi e.aHet OP Center is een geheim overheidsdepartement waar een verscheidenheid aan experts in internationale betrekkingen - of beter gezegd crises - werkt. Wanneer terroristen een stel atoombommen uit de voormalige Sovjet Unie ontvreemden, moet het OP Center ervoor zorgen dat alles weer goed komt.


The Constant Gardener
20:30 - 23:05 op RTL8
Drama (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.7 (39854 stemmen)
Met Ralph Fiennes, Rachel Weisz, Hubert Kound e.aIn een afgelegen deel van Noord-Kenia wordt het gruwelijke verminkte lijk gevonden van de jonge Britse Tessa Quayle (Rachel Weisz). Haar reisgenoot, een lokale arts, is nergens te bekennen, en al snel wordt er gepraat over een crime passionel. Tessa's echtgenoot Justin Quayle (Ralph Fiennes), een timide en onambitieuze diplomaat, gelooft niet dat zijn vrouw overspel pleegde en besluit alles op alles te zetten om de waarheid achter de moord op zijn vrouw te achterhalen. Zijn zoektocht mondt uit in een persoonlijke odyssee, waarbij hij zijn eigen leven voortdurend op het spel zet. Gaandeweg ontdekt Justin dat zowel hij als zijn vrouw spinnen waren in een web van verreikende internationale intriges en samenzweringen.


Love and Other Drugs
20:30 - 22:45 op NET5
Komedie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (67614 stemmen)
Met Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt e.aAnne Hathaway en Jake Gyllenhaal, die ook al samenspeelden in Brokeback Mountain, spelen de hoofdrollen in Love and Other Drugs. De film gaat over Jamie (Gyllenhaal), een jonge playboy, is werkzaam in een farmaceutische industrie waar veel geheime verkoopdeals worden gesloten. Op een dag ontmoet hij Maggie (Hathaway), een vrouw die zich door niemand uit de weg laat slaan. In Jamie lijkt ze echter haar gelijke gevonden te hebben. Jamie wordt verliefd op Maggie, die aan Parkinson blijkt te lijden.


The Nanny Diaries
20:30 - 22:35 op RTL4
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (28416 stemmen)
Met Scarlett Johansson, Donna Murphy, John Henry Cox e.aEen studente gaat als oppas werken voor een rijke familie. Terwijl ze meer en meer betrokken raakt in het huis moet ze om zien te gaan met hun eigenaardigheden, haar studie, een nieuwe romance en het verwende kind waar ze op moet passen.


The Sorcerer's Apprentice
20:30 - 22:35 op Veronica
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (69701 stemmen)
Met Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina e.aDe machtige tovenaar Balthazar Blake laat zijn leerling , die hij traint om het tegen de magische krachten van de onderwereld op te nemen, alleen achter in zijn laboratorium met een magische bezem. Als de bezem zijn eigen wil krijgt loopt het n en ander behoorlijk uit de hand.


Louise Wimmer
21:00 - 22:20 op TV5
Drama (2011) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (83 stemmen)
Met Corinne Masiero, Jrme Kircher, Anne Benot e.aNa een pijnlijke scheiding is Louise erop gebrand haar verleden achter zich te laten. Op de avond van haar vijftigste verjaardag - ze woont inmiddels in haar auto - heeft ze maar n doel voor ogen: een woning vinden en een nieuwe start maken. Met enkel haar auto en verleidelijke stem tot beschikking is ze tot alles bereid.


The Rookie
21:30 - 23:30 op FOX
Actie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (6184 stemmen)
Met Clint Eastwood, Charlie Sheen, Raul Julia e.aPolitieagent David Ackerman wordt gepromoveerd tot undercover agent. Hij krijgt een nieuwe partner, Nick Pulovski, toegewezen. Nick is geobsedeerd om de moordenaar te vinden van zijn partner en is bereid hier alles voor op te offeren. Daarnaast heeft Nick talloze irritante eigenschappen waardoor het tweetal maar moeilijk kan samenwerken.


I Am Breathing
23:10 - 00:25 op Canvas
Documentaire (2013) uit Denemarken
IMDB-rating: 4.9 (20 stemmen)
Met e.aDe 33-jarige Neil Platt uit Yorkshire leidt aan Motor Neurone Disease. Verlamd vanaf zijn nek, en met nog maar een paar maanden te leven, probeert hij een manier te verzinnen om waardig afscheid te nemen van zijn 1-jarige zoontje Oscar. Met behulp van spraakherkenningssoftware stuurt hij via zijn blog openhartig en humorvol zijn observaties de wereld in. Wat zijn kind te vertellen? Wat is de zin van het leven eigenlijk? En wat heeft zijn leven tot dusver voorgesteld? Gekluisterd aan bed of stoel, begraven onder een stapel dekens, met een soort stofzuigerslang aan de neus geklemd om te kunnen ademen, vertrouwt hij zijn gedachtes en soms tragi-komische beslommeringen toe aan de camera: de ironie van het regelen van je eigen begrafenis of het opzeggen van een mobiele telefooncontract - wat nog een behoorlijke uitdaging blijkt. Maar veel hartverscheurender ook: zijn angsten over ondragelijk lijden. De extreme close-ups, de stand van de camera die veel vanuit Platts gezichtspunt filmt en het eeuwig ronkende beademingsapparaat dat al het andere geluid steevast blijft overstemmen, zuigt de kijker het verhaal van Platt in. Tegelijk extreem persoonlijk en universeel, met een einde dat helaas onvermijdelijk is.


Basilisk: The Serpent King
00:30 - 02:10 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 3.8 (533 stemmen)
Met Jeremy London, Wendy Carter, Cleavant Derricks e.aDe archeoloog Harry en zijn partner Rudy doen opgravingen in Libi. Ze stuiten op een oud kunstwerk dat ze meenemen naar de Verenigde Staten. Daar ontwaakt het tot dan toe onschuldig geacht museumstuk uit een lange slaap. Het blijkt een mythisch wezen te zijn wiens blik mensen kan verstenen. De archeologen, een investeerder en de politie proberen het monster te temmen.


We Are Marshall
01:00 - 03:05 op FOX
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (10768 stemmen)
Met Matthew McConaughey, Matthew Fox, Anthony Mackie e.aOp waren feiten gebaseerd verhaal over het footballteam van de Marshall University in Huntington, West-Virginia. Het verhaal speelt zich af in de jaren '70, toen heel Huntington achter haar populaire team stond en het plaatsje leefde voor het football. Maar op een avond na een wedstrijd stort het vliegtuig neer waarin de 75 leden van het team plus staf overleden. In de periode hierna tracht het plaatsje zich langzaam over de gebeurtenissen heen te zetten, als de nieuwe coach Jack Lengyel moet beginnen aan het opbouwen van een nieuwe footballhistorie in Huntington.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox