Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor donderdag 3 November 2011 at General Satellite News forum; Barbie of Swan Lake 09:00 - 10:20 op Canvas Animatie (2003) uit Amerika IMDB-rating: 5.1 (320 stemmen) Met Kelly Sheridan, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor donderdag 3 November 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104750
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor donderdag 3 November 2011 - 03-November-2011, 05:20

Barbie of Swan Lake
09:00 - 10:20 op Canvas
Animatie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (320 stemmen)
Met Kelly Sheridan, Mark Hildreth, Kelsey Grammer e.aBarbie speelt de rol van Odette, die een eenhoorn volgt naar het Betoverde Bos. Daar wordt ze door de boosaardige tovenaar Roodbaard in een zwaan veranderd. Roodbaard is van plan de Sprookjesprinses van de troon te stoten om zelf de macht in handen te nemen. De Sprookjesprinses weet de betovering van Odette voor een deel op te heffen, zodat Odette 's nachts een mens is en overdag een zwaan. Odette weet niet zeker of zij wel de juiste persoon is, maar ziet het als haar taak om het Betoverde Bos te redden van Roodbaard. Maar hoe kan een jongmeisje, slechts gewapend met moed, eerlijkheid en een goed verstand, het Betoverde Bos bevrijden? En dat allemaal terwijl de knappe prins Daniel verliefd wordt op haar.

Labor Pains
20:30 - 22:20 op NET5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (3873 stemmen)
Met Lindsay Lohan, Luke Kirby, Chris Parnell e.aThea is niet bepaald goed in haar baan. Ze vreest dan ook dat ze binnenkort ontslagen zal worden. Om dit te vermijden, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

Elizabethtown
20:30 - 23:05 op RTL8
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (24402 stemmen)
Met Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon e.aDrew Baylor (Bloom) is een succesvol ontwerper wiens leven in n dag dramatisch verandert. Hij verliest zijn baan omdat hij een product heeft ontworpen dat niemand wil kopen en direct daarop krijgt hij te horen dat zijn vader is overleden. In het vliegtuig op weg naar Elizabethtown, het geboortedorp van zijn vader waar hij tijdens familiebezoek overleden is, ontmoet Drew Claire (Kirsten Dunst), een levenslustige en eeuwig optimistische stewardess. Zij besluit dat zij de vrouw is die Drew - letterlijk en figuurlijk - de weg terug naar huis zal wijzen en hem zal leren wat het betekent om echt te leven en lief te hebben.

I Love You, Man
20:30 - 22:35 op Veronica
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (61967 stemmen)
Met Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones e.aPeter Klaven is een succesvolle makelaar die trouwplannen maakt met zijn droomvrouw Zoey. Tot zijn schrik komt hij er achter dat hij eigenlijk geen goede vriend heeft die hij als getuige kan vragen. Peter gaat onmiddellijk aan de slag om dit recht te zetten. Hij stort zich in een aantal bizarre en potsierlijke "man-dates", tot hij Sydney Fife ontmoet, een charmante, eigenzinnige vent met wie hij meteen al goed kan opschieten. Maar hoe hechter hun band wordt, hoe slechter Peters relatie met Zoey wordt en hij moet steeds vaker kiezen tussen thuis bij zijn verloofde blijven of lekker gaan stappen en bier drinken met zijn nieuwe beste vriend. Uiteindelijk moet hij noodgedwongen kiezen tussen zijn verloofde en zijn maatje.

Les oiseaux du ciel
21:00 - 23:00 op TV5
Drama (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7 (35 stemmen)
Met Fraser James, Djdj Apali, Marie-Jose Croze e.aOtho en Shad trekken weg uit Abidjan omdat ze hopen dat ze in Europa een nieuw leven zullen kunnen opbouwen en later als helden terugkeren. Maar een razzia van de politie in Spanje doet die droom uiteenspatten. Otho wordt naar de grens begeleid en komt met lege handen thuis - zonder de duidelijke symbolen van de gedealiseerde westerse wereld. Omdat hij de verwachtingen van zijn familie en van de gemeenschap niet heeft kunnen waarmaken, wordt hij verstoten. Shad kan aan de politie ontkomen en volhardt in zijn droom. Hij gaat naar Engeland, waar hij de Franaise Tango ontmoet, die hem meelokt naar Parijs voor een schijnhuwelijk.

Life in a Day
22:00 - 23:30 op BBC2
Sci-Fi (1999) uit Canada
IMDB-rating: 5.7 (177 stemmen)
Met Michael A. Goorjian, Chandra West, Linda Kash e.aWetenschapper Goorjian ontwikkelt een middel om genezing te versnellen. Zijn collega Bennett besluit het middel toe te dienen aan de zwangere vriendin, en daardoor groeit de baby in n dag volgroeien tot volwassene. Ze noemen haar Jasmine (gespeeld door verschillende actrices), maar een bijkomend verschijnsel is dat de veroudering zo snel gaat dat het kind binnen n 1 dag zal sterven, tenzij de geniale wetenschapper Goorjian een tegenmiddel weet te vinden.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox