Eurocardsharing

Eurocardsharing (http://www.eurocardsharing.com/)
-   Satellite Tv Guide (http://www.eurocardsharing.com/satellite-tv-guide/f222)
-   -   Films op TV voor donderdag 5 Maart 2009 (http://www.eurocardsharing.com/f222/films-op-tv-voor-donderdag-5-maart-2009-a-106848)

Bacteria 05-March-2009 06:40

Films op TV voor donderdag 5 Maart 2009
 
http://www.filmtotaal.nl/images/covers/1woee37sf8.jpgOn Deadly Ground
20:30 - 22:30 op Veronica
Actie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 3.7 (7601 stemmen)
Met Steven Seagal, Michael Caine, Joan Chen e.aForrest Taft is gespecialiseerd in het bestrijden van branden in oliebronnen. Zijn zwaarste strijd is tegen Michael Jennings, de directeur van oliemaatschappij Aegis Oil. De strijd kan wel eens lang gaat duren omdat het bedrijf alle regels negeert.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/8r0c9xzuhm.jpgMonster-in-Law
20:30 - 22:35 op NET5
Komedie (2005) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.1 (12664 stemmen)
Met Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan e.aHet liefdesleven van Charlotte (Jennifer Lopez) is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het jonge koppel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Maar dat is buiten Kevin's moeder Viola (Jane Fonda) gerekend. Zij verloor net haar job als televisiepresentatrice en heeft dus alle tijd om de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte is niet van plan om zich zomaar te laten doen.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/e0jqigqibs.jpgAnna and the King
20:30 - 23:15 op RTL 8
Drama (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (12317 stemmen)
Met Jodie Foster, Yun-Fat Chow, Bai Ling e.aDe Engelse lerares Anna Leonowens reist naar het exotische Siam om de kinderen van koning Mongkut te onderwijzen. Daar botsen haar Westerse ideeën en gedrag met de Oosterse gevoeligheden van de koning. Maar als tegenstanders proberen de macht van de koning te breken, besluit Anna hem te helpen in zijn gevaarlijke strijd om het behoud van zijn land.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/csyasp3t07.jpgDaratt
21:00 - 23:00 op TV5
Drama (2006) uit Tsjaad
IMDB-rating: 6.9 (261 stemmen)
Met Ali Barkai, Youssouf Djaoro, Aziza Hisseine e.aDe regering van Tsjaad verleent in 2006 amnestie aan alle oorlogsmisdadigers. Atim, zestien jaar oud, krijgt van zijn grootvader een revolver om de man die zijn vader vermoord heeft te doden. Atim verlaat zijn dorp en gaat naar N'djaména, op zoek naar de man die hij niet eens kent. Hij weet hem al snel op te sporen: de voormalige oorlogsmisdadiger Nassara leidt nu een geregeld leventje, is getrouwd en heeft een eigen bakkerijtje. Nassara neemt Atim in dienst als bakkersjongen, niet wetende dat de jongen vast van plan is hem te vermoorden. Nassara raakt gefascineerd door de afstandelijke houding van Atim, neemt hem onder zijn vleugels en leert hem de kunst van het broodbakken. Door de weken heen ontstaat een vreemde verhouding tussen de twee mannen. Ondanks zijn afkeer lijkt Atim bij Nassara de vaderfiguur te vinden die hij altijd gemist heeft; Nassara ontdekt in de jonge man dan weer een mogelijke zoon. Op een dag stelt hij voor hem te adopteren....

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/6kp9fmrdic.jpgThe Company
00:20 - 01:55 op BBC2
Drama (2003) uit Duitsland
IMDB-rating: 6.2 (3131 stemmen)
Met Neve Campbell, Malcolm McDowell, James Franco e.aEen jonge ballerina (Neve Campell) van een gerenommeerd dansgezelschap zet alles op alles om soliste te worden. Maar om de top te bereiken, moet zij het hoofd bieden aan torenhoge fysieke én emotionele eisen.
Met een expressieve cameravoering, die de dansers op toepasselijke wijze met vloeiende bewegingen volgt, wordt de energie en expressieve inspanningen van de dansers voor de kijker voelbaar gemaakt. Naast de magie en schoonheid van de danskunst, worden ook de uren van zweet en pijn, de meedogenloze competitieve strijd en de intense spanningen die bij de repetities komen kijken, getoond....Regards,

www.eurocardsharing.com


All times are GMT +2. The time now is 12:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.