Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor maandag 26 Augustus 2013 at General Satellite News forum; Sinbad: Legend of the Seven Seas 10:20 - 11:40 op BBC2 Avontuur (2003) uit Amerika IMDB-rating: 6.5 (5719 stemmen) Met ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor maandag 26 Augustus 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104778
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor maandag 26 Augustus 2013 - 26-August-2013, 05:20

Sinbad: Legend of the Seven Seas
10:20 - 11:40 op BBC2
Avontuur (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (5719 stemmen)
Met Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, Michelle Pfeiffer e.aEris, de gemene godin van Chaos heeft het Boek van de Vrede gestolen en Sinbad wodt beschuldigd van de diefstal. Om zijn onschuld te bewijzen maakt Sinbad een reis om het Boek terug te vinden. Hij zal wel eerst allerlei monsters die Eris op hem loslaat moeten verslaan.


El Cid
13:40 - 16:35 op BBC2
Biografie (1961) uit Itali
IMDB-rating: 7.2 (3609 stemmen)
Met Charlton Heston, Sophia Loren, Raf Vallone e.aDe Spaanse edelman Rodrigo Diaz de Bivar doet er alles aan om de macht te krijgen na de dood van koning Ferdinand. Daarnaast heeft hij zich tot doel gesteld om Spanje te bevrijden van de Moren, die hij dan ook tot Valencia weet terug te drijven.


De eetclub
20:30 - 22:20 op NET5
Thriller (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 4.9 (615 stemmen)
Met Halina Reijn, Thom Hoffman, Angela Schijf e.aKaren en Michel (Bracha van Doesburgh en Mark van Eeuwen), begin dertigers, verhuizen met hun dochtertje naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van n van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar n voor elkaar. Karen ontdekt dat vooral Simon, de natuurlijke leider van de vriendenclub, met wie ze inmiddels een hartstochtelijke affaire heeft, meer weet dan hij prijsgeeft. Zelfs het politieonderzoek dreigt stuk te lopen op de geslotenheid van De Eetclub. Dan besluit Karen zelf de waarheid boven tafel te krijgen


Bridget Jones's Diary
20:30 - 22:30 op RTL8
Komedie (2001) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (47166 stemmen)
Met Rene Zellweger, Gemma Jones, Celia Imrie e.aHet liefdesleven van de 32-jarige Bridget Jones lijkt een permanente crisissituatie. Ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar: drastisch afvallen en op zoek naar een man.


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
20:30 - 23:35 op SBS6
Actie (2010) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.6 (167608 stemmen)
Met Emma Watson, Daniel Radcliffe, Helena Bonham Carter e.aHarry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.


Vet hard
22:45 - 00:15 op NED3
Actie (2005) uit Nederland
IMDB-rating: 6.3 (1509 stemmen)
Met Jack Wouterse, Kurt Rogiers, Bracha van Doesburgh e.aAls Bennie (Jack Wouterse) uit de gevangenis komt, hoort hij dat zijn zieke pleegvader nog een laatste wens heeft: hij wil zijn biologische zoon Koen ontmoeten. Nadat Bennie Koen heeft opgespoord, besluiten ze samen het leven van hun vader te redden door een geldtransport te overvallen om zo een nieuwe lever voor hun (pleeg)vader te bekostigen. Helaas gaat dit niet helemaal zoals gepland...


Last Chance Harvey
23:30 - 00:55 op BBC2
Drama (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (12710 stemmen)
Met Dustin Hoffman, Emma Thompson, Eileen Atkins e.aNew Yorker Harvey Shine staat op het randje om zijn nietszeggende job als jingleschrijver kwijt te raken. Hij wordt door zijn baas gewaarschuwd dat het zijn laatste kans is om nieuw materiaal te leveren. Daarop gaat Harvey voor een weekend naar Londen, om het huwelijk van zijn dochter bij te wonen, met de belofte om op maandagochtend terug te zijn om een belangrijke vergadering bij te wonen. Maar als Harvey aankomt in Londen ontdekt hij dat zij haar schoonvader boven hem heeft gekozen om haar naar het altaar te begeleiden. Zijn best doende om zijn grote teleurstelling te verbergen, verlaat hij vroegtijdig het huwelijk nog voor de receptie, in de hoop om op tijd op de luchthaven te zijn, maar hij mist zijn vlucht. Terwijl hij naar zijn baas belt om alles uit te leggen, wordt hij op staande voet ontslagen. Zijn zorgen verdrinkend aan de luchthavenbar begint Harvey een conversatie met Emma, een knappe vrouw van in de veertig die een baan heeft bij het Nationale Bureau voor Statistieken.


Satin rouge
00:00 - 01:35 op TV5
Musical (2002) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (430 stemmen)
Met Hiam Abbass, Hend El Fahem, Maher Kamoun e.aEenzame huisvrouw en moeder Lilia is bezorgd over, maar tegelijkertijd ook gefascineerd door de seksuele vrijheid van haar dochter. Ze gaat naar haar op zoek in het cabaret waar de minnaar van haar dochter optreedt. Daar ontdekt ze een verborgen passie.


Eastern Promises
00:30 - 02:05 op BBC1
Misdaad (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (52628 stemmen)
Met Josef Altin, Mina E. Mina, Aleksandar Mikic e.aDe mysterieuze en onverschrokken Nikolai maakt deel uit van een van de meest notoire families binnen de Londense georganiseerde misdaad. Zijn perfecte bestaan wordt verstoord als zijn wegen kruisen met die van Anna . Zij is een onschuldige vroedvrouw die vecht voor de hulpelozen. Per ongeluk vindt Anna bewijsmateriaal tegen de familie. Nikolai moet nu een oneindige keten van moord, leugens en wraak in werking stellen...
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox