Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor maandag 4 Januari 2010 at General Satellite News forum; One of Our Dinosaurs Is Missing 12:00 - 13:30 op BBC2 Familiefilm (1975) uit Verenigd Koninkrijk IMDB-rating: 5.5 (456 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor maandag 4 Januari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104837
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor maandag 4 Januari 2010 - 04-January-2010, 05:20

One of Our Dinosaurs Is Missing
12:00 - 13:30 op BBC2
Familiefilm (1975) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.5 (456 stemmen)
Met Peter Ustinov, Helen Hayes, Clive Revill e.aEen spion heeft een belangrijke microfilm gestolen, maar als hij in het nauw wordt gedreven, vlucht hij naar het British Museum en verstopt hij de film in een opgezette dinosaurus. Naderhand probeert de spion samen met een paar collega's de dinosaurus te stelen, maar een groepje dappere kinderen doet er alles aan om dat te voorkomen.

The Rock
20:30 - 23:15 op SBS6
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (88229 stemmen)
Met Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris e.aDe legendarische legerheld Francis X. Hummel en zijn eersteklas team soldaten gijzelen een groep toeristen op Alcatraz en eisen een losgeld van honderd miljoen dollar. Als ze dit bedrag niet krijgen, zullen ze dodelijke gifgasraketten op San Francisco afvuren. Expert op het gebied van chemische wapens Stanley Goodspeed en John Patrick, de enige man die ooit levend van Alcatraz is ontsnapt, krijgen de opdracht de stad te redden van de ondergang.

Home Alone 4
20:30 - 22:10 op RTL8
Komedie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 2 (4909 stemmen)
Met French Stewart, Erick Avari, Barbara Bab**** e.aDe ouders van Kevin McAllister zijn ondertussen gescheiden, en Kevin besluit om de kerstvakantie in de villa van Nathalie, de nieuwe vriendin van zijn vader, door de brengen. Op kerstavond wordt er echter in de villa ingebroken door de gangsters Marv en Vera. De boeven binden Kevins vader en Nathalie vast, tot groot ongenoegen van de kleine Kevin, die een plan bedenkt om de boeven te kunnen strikken.

Bloodsport
20:30 - 22:20 op RTL7
Actie (1988) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (14056 stemmen)
Met Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres e.aFrank vertrekt naar Hong Kong om er aan een verboden vechtsportwedstrijd deel te nemen. De tegenstanders zijn sterk en de gevechten zwaar maar Frank komt heel uit de eerste ronde. Al snel ontdekt Frank dat er meer is dan alleen winnen. Geheim agenten willen dat Frank stopt met vechten; een aantrekkelijke Amerikaanse journaliste wil meer dan alleen een interview en een dodelijke rivaal heeft er alles voor over om Frank voor altijd een halt toe te roepen.

La reine et le cardinal
21:00 - 22:35 op TV5
Historisch (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.6 (14 stemmen)
Met Philippe Torreton, Alessandra Martines, Marc Citti e.aDe kardinaal van Richelieu sterft in 1642 en enkele maanden later wordt hij gevolgd door Koning Lodewijk XIII. Na de dood van de koning, wordt Koningin Anne bestuurster van het Koninkrijk. Ze vertrouwt de post van Eerste Minister toe aan Mazarin, een bekende van Richelieu. Net als de overleden kardinaal, heeft men een hekel aan Mazarin aan het hof, onder wie velen uit zijn op macht en wraak. Ze hadden gehoopt dat door de dood van de kardinaal diegenen die uit de gratie waren gevallen hun macht zouden herwinnen. Tot de verbazing van iedereen, houdt Anne Mazarin aan haar zijde. Er ontstaat een oprechte liefde tussen de Koningin en de kardinaal

Death Defying Acts
21:30 - 23:00 op BBC2
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.9 (2020 stemmen)
Met Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce, Timothy Spall e.aIn 1926 is Harry Houdini n van 's werelds beroemdste artiesten. Ondanks al het geld en de faam heeft Houdini echter n grote frustratie: dat hij niet bij het sterfbed van zijn moeder was om haar laatste woorden te horen. Benji McGregor en haar moeder Mary zijn twee straatarme bewoners van een krot in Edinburgh, die zich in leven houden door mensen te laten geloven dat zij met doden kunnen spreken. De twee vatten het plan op om de rijke Houdini voor de gek te houden, maar dat loopt niet geheel volgens plan.

Grizzly Man
23:35 - 01:15 op Canvas
Documentaire (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (11781 stemmen)
Met Werner Herzog, Carol Dexter, Val Dexter e.aGrizzly Man toont het leven en de dood van amateur grizzly beer expert en natuurbeschermer Timothy Treadwell. Treadwell leefde dertien zomers lang ongewapend tussen beren en legde de laatste vijf seizoenen van zijn avonturen in de wildernis vast op film. In oktober 2003 werden de stoffelijke resten van Treadwell en zijn vriendin Amie Huguenard gevonden vlakbij hun kampeerplaats in het Katmai National Park and Reserve in Alaska. Ze waren ernstig toegetakeld en opgegeten door een grizzly en werden daarmee de eerste geregistreerde slachtoffers van een aanval van een beer in het park. Er wordt niet alleen ingegaan op het mysterie van de wildernis maar ook op het mysterie van de menselijke natuur als de laatste vijf jaar van Treadwell in de wildernis in kaart worden gebracht....

Face/Off
23:35 - 01:45 op BBC1
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (77444 stemmen)
Met John Travolta, Nicolas Cage, Joan Allen e.aFBI-agent Sean Archer, wil koste wat kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt, maar raakt in coma en dat zorgt voor een levensgroot probleem. Hij blijkt namelijk een levensgevaarlijke bom ergens in Los Angeles te hebben verborgen. Archer krijgt de opdracht te achterhalen waar de bom zich bevindt en is bereid om tot het uiterste te gaan. Hij ondergaat zelfs een medische ingreep waarbij zijn gezicht en dat van Troy met elkaar worden verwisseld. Terwijl Archer het leven van Troy overneemt, ontwaakt Troy ondertussen uit zijn coma en ontsnapt uit het ziekenhuis. Als hij vervolgens de identiteit van Archer overneemt, ontstaat tussen hen een waar kat-en-muis-spel om hun eigen levens weer terug te krijgen.

La boum 2
23:50 - 01:40 op TV5
Komedie (1982) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.8 (1244 stemmen)
Met Claude Brasseur, Brigitte Fossey, Sophie Marceau e.aVic Beretton komt terug van een vakantie in Zuid-Duitsland en staat haar grootmoeder bij als die opnieuw wil gaan trouwen. Daardoor borrelen de familieproblemen weer op.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox