Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 1 Februari 2013 at General Satellite News forum; The Last Airbender 20:30 - 22:30 op RTL4 Actie (2010) uit Amerika IMDB-rating: 4.5 (66284 stemmen) Met Noah Ringer, Dev ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 1 Februari 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104784
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 1 Februari 2013 - 01-February-2013, 05:10

The Last Airbender
20:30 - 22:30 op RTL4
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (66284 stemmen)
Met Noah Ringer, Dev Patel, Nicola Peltz e.aIn The Last Airbender zien we een mystieke wereld waarin verschillende stammen leven die n van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. Het personage Avatar is de enige die ze alle vier kan beheersen. Als deze na een aanslag door de vuurnatie verdwijnt, ontstaat er chaos. Zo'n 100 jaar later wordt de nieuwe Avater gevonden die de rust en vrede moet herstellen.


Only You
20:30 - 23:00 op RTL8
Komedie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (4983 stemmen)
Met Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt e.aEen waarzegster heeft Faith verteld dat de man van haar dromen Damon Bradley heet. Samen met haar schoonzus besluit ze naar hem op zoek te gaan.


I Am Legend
20:30 - 22:30 op SBS6
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (114656 stemmen)
Met Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan e.aRobert Neville (Will Smith) is een briljante wetenschapper, maar zelfs hij kon het verschrikkelijke virus niet bestrijden dat de mensheid zou uitroeien. Neville blijkt echter immuun te zijn en is nu de laatste overlevende in wat nog over is van New York City en misschien wel de hele wereld. Drie jaar lang blijft Neville dagelijks radioberichten uitzenden en koestert hij de hoop andere overlevenden te vinden. Maar toch is hij niet alleen, want gemuteerde slachtoffers van de plaag liggen op de loer in de schaduwen en wachten totdat hij een fatale fout maakt. Neville heeft nog maar n missie: een geneesmiddel voor het virus vinden door zijn eigen bloed te gebruiken. Maar hij weet dat hij niet veel tijd meer heeft.


Belly of the Beast
22:25 - 00:10 op Veronica
Actie (2003) uit Canada
IMDB-rating: 4.3 (2268 stemmen)
Met Steven Seagal, Byron Mann, Monica Lo e.aJake Hopper (Steven Seagal) weet niet dat zijn dochter Jessica en haar vriendin Sarah tijdens hun rondreis door Zuidoost-Azi zijn ontvoerd. Maar als een vriend uit zijn tijd bij de geheime dienst hem de band geeft waarop losgeld wordt gevraagd, beseft hij dat hij zelf in actie moet komen. Jake vliegt zelf naar Bangkok in de hoop dat hij met behulp van zijn oude netwerk de meisjes kan redden. Zijn speurtocht voert hem tot diep in de Thaise onderwereld. Hij volgt het spoor van de groep die verdacht wordt van Jessica's ontvoering. Zo belandt hij midden in de strijd tussen een corrupte Thaise generaal en de Abu Karaf, een bende wapensmokkelaars. Als Jake het intrige probeert te ontrafelen, ontdekt hij dat de CIA gemanipuleerd wordt, en dat zijn dochter zich midden in het web bevindt.


Blade II
22:30 - 00:50 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (39934 stemmen)
Met Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman e.aEr heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld. De bloeddorst van deze nieuwe vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als vampiers voorzien hebben. Blade besluit samen te werken met The Bloodpackt, een elite-team van vampiers.


The Counterfeiters
22:40 - 00:15 op Canvas
Misdaad (2007) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 7.6 (15987 stemmen)
Met Karl Markovics, August Diehl, Devid Striesow e.aBerlijn 1936. Sorowitsch is de koning der valsemunters. In zijn wereld van misdadigers, gigolo's en lichtekooien is het leven niet meer dan een spel... en het geld dat hij daarvoor nodig heeft, drukt hij gewoon zelf. Op een dag wordt hij verraden. Hij wordt opgepakt door commissaris Herzog en naar het concentratiekamp van Mauthausen gedeporteerd. Daar komt het er op neer om zijn eigen vel te redden tegen elke prijs. Sorowitsch vreest het ergste wanneer hij in 1944 naar Sachsenhausen wordt overgebracht. Maar het leven biedt hem een laatste kans. Bij aankomst wordt hij opgewacht door niemand minder dan commissaris Herzog die er een geheime missie leidt. Sorowitsch en een groepje zorgvuldig uitgezochte professionals moeten een heel pak buitenlands geld vervalsen....


S1m0ne
23:15 - 01:10 op Eén
Drama (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (18541 stemmen)
Met Al Pacino, Benjamin Salisbury, Winona Ryder e.aVictor Taransky is een verlopen regisseur die genoeg heeft van verwende, overbetaalde sterren met een veel te grote mond. Vanaf nu maakt hij alleen maar films met n hoofdrolspeelster: de supersexy nieuwkomer Simone.


48 Hrs.
23:25 - 01:20 op SBS6
Actie (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (17417 stemmen)
Met Nick Nolte, Eddie Murphy, Annette O'Toole e.aJack Cates is een rechercheur bij de politie van San Francisco, die een paar copkillers op het spoor is. Hij kan wel wat hulp gebruiken en bedenkt dat Reggie Hammond hem daarbij van dienst kan zijn, omdat de moordenaar diens ontsnapte en gevaarlijke celmaatje was. Reggie zit echter een gevangenisstraf uit.


Fim da Linha
00:10 - 01:20 op NED2
Komedie (2008) uit Brazili
IMDB-rating: 7.4 (30 stemmen)
Met Rubens de Falco, Leonardo Medeiros, Lulu Pavarin e.aZeven op het eerste gezicht geheel los van elkaar staande gebeurtenissen worden langzaam maar zeker met elkaar verknoopt. Een Indiaans stamhoofd roept zijn volk op om de regendans niet meer uit te voeren. Hij eist betaling voor de diensten, zeker nu droogte de energievoorziening bedreigt. Een journalist maakt ruzie met zijn vrouw over het soort opdrachten dat hij nastreeft. Een dakloze die papier verzamelt, vindt een pakje met inhoud. Een tv-maker werkt aan een documentaire over Charles Ponzi, uitvinder van de piramidefraude. Een politicus blijft maar loterij-geluk hebben. Een baby raakt vermist en krijgt al jong de smaak van geld te pakken.


The Last Station
00:50 - 02:35 op BBC2
Biografie (2009) uit Duitsland
IMDB-rating: 7 (10168 stemmen)
Met Helen Mirren, Christopher Plummer, Paul Giamatti e.aThe Last Station is een biografie over de Russische schrijver Leo Tolstoj. De film concentreert zich op het laatste en tevens roerige jaar van het leven van de schrijver.


The Weather Man
01:45 - 03:20 op BBC1
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (27197 stemmen)
Met Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis e.aDave Spritz is een succesvolle weerman in Chicago. Hij werkt voor een groot televisiestation en heeft eigenlijk weinig te klagen. Ware het niet dat zijn privleven een zooitje is. Hij is gescheiden van zijn wat neurotische vrouw, hij heeft geen band met zijn puberzoon en probeert de band die hij heeft met zijn ongelukkige, te zware dochtertje krampachtig te verbeteren. Zijn relatie met zijn vader, een intellectueel die ernstig ziek blijkt te zijn, is ook verre van liefdevol. Wanneer Dave een geslaagde auditie doet voor de weermanpositie bij een grote landelijke zender en hij naar New York moet verhuizen, slaat de grote twijfel toe. Hoe harder hij probeert het contact met zijn familie op orde te krijgen, hoe meer hij zich realiseert dat het leven al net zo onvoorspelbaar is als het weer.


What If God Were the Sun?
05:35 - 07:15 op RTL4
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (280 stemmen)
Met Lacey Chabert, Sam Trammell, Sarah Rafferty e.aJamie Spagnoletti (Lacey Chabert) is een cynische verpleegster, die een zware baan probeert te combineren met grootse huwelijksplannen. Haar wereld stort echter in wanneer haar vader wordt binnengebracht op de eerste hulp en sterft terwijl Jamie met een andere patint bezig is. Ze kan haar verdriet niet verwerken en krijgt problemen op haar werk en met haar verloofde Jeff (Sam Trammell). Jamie wordt overgeplaatst naar een andere afdeling in het ziekenhuis, waar ze Melissa (Gena Rowlands) ontmoet, een ongeneeslijk zieke vrouw die haar leven in stijl wil eindigen. Ondanks haar ziekte, zit Melissa vol humor en vertrouwen. Dit maakt grote indruk op de nog altijd rouwende Jamie, die zo opnieuw leert invulling te geven haar eigen leven.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox