Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 12 Juli 2013 at General Satellite News forum; La disparition 14:00 - 15:40 op TV5 Drama (2012) uit Frankrijk IMDB-rating: 7.6 (12 stemmen) Met Graldine Pailhas, Michal Abiteboul, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 12 Juli 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105507
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 12 Juli 2013 - 12-July-2013, 05:10

La disparition
14:00 - 15:40 op TV5
Drama (2012) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.6 (12 stemmen)
Met Graldine Pailhas, Michal Abiteboul, Mathieu Busson e.aBetty, een moeder van twee kinderen, verdwijnt plotseling op een zondagochtend. Bruno, haar man, maakt zich geen zorgen: het stel heeft wat moeilijkheden, zijn echtgenote heeft hem vast bang willen maken en zal wel gauw terugkomen. Maar Franck, Betty's minnaar, is ervan overtuigd dat haar man haar heeft vermoord!


Super 8
20:30 - 22:45 op RTL5
Mystery (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (150158 stemmen)
Met Joel Courtney, Kyle Chandler, Elle Fanning e.aSuper 8 werd aangekondigd zoals we gewend zijn bij regisseur J.J. Abrams. Toen de trailer plotseling verscheen waren daar verschillende hints naar het tot dan toe onbekende plot verstopt, die doorverwezen naar een grote marketingcampagne. Ondertussen is natuurlijk veel meer bekend van de film, en zijn er al flink wat beoordelingen binnen. Het plot volgt een stel kinderen in de jaren 70 die met behulp van hun Super8 cameras een zombiefilm maken. Als ze op een treinstation een scne filmen zijn ze getuige van een treincrash, waarbij een mysterieus wezen ontsnapt. De film draait in Amerika al in de bioscopen en wordt onder andere met Close Encounters of the Third Kind, van Steven Spielberg vergeleken. Daarnaast heeft de film op RottenTomatoes de score fresh. Van de 215 getelde recensies was namelijk 80% positief.


Leatherheads
20:30 - 22:45 op RTL8
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (20264 stemmen)
Met George Clooney, Rene Zellweger, John Krasinski e.aClooney speelt Jimmy Dodge Connolly, een charmante, vrijpostige footballheld die vast van plan is om zijn team van knok-kroegen naar volgepakte stadions te leiden. Maar als de spelers hun sponsor kwijtraken en de hele competitie dreigt in te storten, overtuigt Dodge een collega-football-ster Carter Rutherford om zich bij zijn zootje ongeregeld aan te sluiten. <br>Carter Rutherford, Amerikas lievelingszoon, is een succesvolle oorlogsheld die in zijn eentje meerdere Duitse soldaten tot overgave dwong in WOI. Hij is aantrekkelijk om te zien en zijn snelheid op het veld is zonder weerga. Deze held is bijna te mooi om waar te zijn en Lexie Littleton is van plan om te bewijzen dat dat het geval is. <br>Lexie is leerling-journalist die het grote werk mag doen. Ze is een gehaaide verslaggeefster die vermoedt dat er hiaten zitten in Carters oorlogsverhaal. En terwijl zij daarnaar op zoek is strijden de twee teamgenoten buiten het veld om haar grillige genegenheid.


The Medallion
20:30 - 22:10 op Veronica
Komedie (2003) uit Hongkong
IMDB-rating: 4.7 (7562 stemmen)
Met Jackie Chan, Lee Evans, Claire Forlani e.aEen mysterieus medaillon verandert Jackie Chan in een onsterfelijke strijder met superkrachten.


Kill Switch
22:00 - 00:00 op RTL7
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (2498 stemmen)
Met Steven Seagal, Holly Dignard, Chris Thomas King e.aDetective Jacob King (Seagal) staat bij het korps bekend als een agent die op hardhandige wijze criminelen aanpakt. Hij komt op het spoor van een mysterieuze seriemoordenaar die astrologische symbolen achterlaat op zijn slachtoffers, waarmee hij verschillende geheime schriften achterlaat.King zet samen met zijn partner Storm alles op alles om de codes te kraken en op het spoor te komen van de seriemoordenaar. De zaak wordt er echter niet makkelijker op als Agent Frankie Miller van de FBI zich met Kings gewelddadige werkwijze gaat bemoeien en een zaak tegen hem aanspant. Als King de geheime code eindelijk heeft gekraakt moet hij snel handelen, want het enige bewijs wijst zijn kant op


Batman
22:10 - 00:45 op Veronica
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (88730 stemmen)
Met Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger e.aOp negenjarige leeftijd is Bruce Wayne getuige van de brute moord op zijn welgestelde ouders. Volkomen uit het veld geslagen zweert hij zijn hele leven in dienst te stellen van de strijd tegen het kwaad. Overdag is hij een excentrieke miljonair, maar zodra de duisternis valt verandert hij in Batman en gaat hij op pad om te waken over de inwoners van Gotham.


Gone Baby Gone
22:20 - 00:10 op Canvas
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (42246 stemmen)
Met Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman e.aDorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee priv-detectives in. De twee hebben weinig ervaring en zien de opdracht niet zitten, maar daarentegen kennen ze de buurt goed en zijn ze niet van de politie. Kenzie en Gennaro nemen de zaak toch aan, maar zetten in hun zoektocht naar de kleine Amanda alles op het spel. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens.


TBS
22:30 - 00:00 op NED3
Thriller (2008) uit Nederland
IMDB-rating: 7.1 (1911 stemmen)
Met Theo Maassen, Lisa Smit, Bob Schwarze e.aJohan vd S. (Theo Maassen) is uitbehandeld en zal de rest van zijn leven door moeten brengen op de long stay-afdeling van een TBS-kliniek. Johan houdt echter vol onschuldig te zijn aan de lustmoord op zijn zusje waarvoor hij is veroordeeld. Omdat niemand hem wil geloven, ontsnapt hij om zijn onschuld te bewijzen. Hij gaat op zoek naar zijn moeder die steeds heeft geweigerd te getuigen en die alle contact verbroken heeft. Johan is ervan overtuigd dat zij hem vrij kan pleiten. Al snel zit de politie hem op de hielen. Om justitie uit handen te blijven, gijzelt Johan een toevallige passant: de 13-jarige Tessa (Lisa Smit).


Attack the Block
22:45 - 00:35 op RTL5
Actie (2011) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (45845 stemmen)
Met Nick Frost, Jodie Whittaker, Luke Treadaway e.aAttack the Block moet een bijzondere film worden. Op een normale nacht in de projects van Londen vallen tieners Moses, Pest, Dennis, Jerome en Biggz een zuster lastig. Plotseling komt er een brandend object uit de lucht vallen. Als ze op onderzoek uitgaan, blijkt dat het brandend object een ruimteschip was met een buitenaards wezen erin. Al snel blijkt dat dit niet het enige ruimteschip was, en worden de projects aangevallen door buitenaardse wezens en zijn de jongens de enigen die de dreiging tegemoet zien. De film wordt goed ontvangen: op RottenTomatoes heeft de film een percentage van 89%. IGN gaf de film vier sterren: The result is a film that cleverly combines genres to create an utterly unique and wholly entertaining cinematic experience. It also announces the arrival of a heavyweight talent in the shape of Joe Cornish, and his sharp script and assured direction make Attack the Block a blast from start-to-finish.


De helaasheid der dingen
23:15 - 01:00 op NED2
Drama (2009) uit Belgi
IMDB-rating: 7.3 (3993 stemmen)
Met Pauline Grossen, Koen De Graeve, Johan Heldenbergh e.aDe jonge Gunther Strobbe groeit op in een marginale familie die leeft volgens het motto 'God schiep de dag en wij nietsnutten slepen er ons doorheen'. Aan die routine van alcohol, rokkenjagen en nietsdoen komt plots een eind als Gunther door een sociaal werkster van zijn familie wordt gescheiden en in een pleeggezin wordt geplaatst. Vijftien jaar later dreigt Gunther vader te worden van een ongewenst kind. Gaat hij hetzelfde lot als zijn vader tegemoet? Of kan hij wel ontsnappen aan de helaasheid der dingen?


Vlaschaard, De
23:15 - 00:40 op E&eacute;n
Drama (1983) uit Belgi
IMDB-rating: 6.7 (65 stemmen)
Met Vic Moeremans, Rene Van Sambeek, Marc Peeters e.aEen generatieconflict over landbouwmethoden ontaardt in slaande ruzie als een boerenzoon niet alleen kritiek heeft op tijdstip en plaats van vlas zaaien maar het ook nog aanlegt met een boerenmeid.


S.S. Doomtrooper
00:00 - 01:50 op RTL7
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 2.6 (584 stemmen)
Met Corin Nemec, James Pomichter, Marianne Filali e.aTegen het einde van de Tweede Wereldoorlog creren de Nazis een machtig wapen: een supersoldaat met speciale krachten. Het is bijna onmogelijk om het monster tegen te houden. Een team van soldaten wordt erop uitgestuurd om hem te vernietigen.


Le commissariat
00:05 - 01:35 op TV5
Historisch (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (8 stemmen)
Met Jacques Bonnaff, Wilheim Eiko, Raphal Simonet e.a1941. Lucienne werkt bij de "algemene commissie voor joodse vraagstukken", geleid door Xavier Vallat, een notoire antisemiet. Op een dag komt ze Christian tegen, een jonge loopjongen voor wie ze niet ongevoelig is. Tijdens een razzia in augustus verstopt Lucienne hem instinctief. Hij is joods, en zijn echte naam is Samuel Lipsky...


Battle in Seattle
00:05 - 01:35 op BBC2
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (1334 stemmen)
Met Martin Henderson, Michelle Rodriguez, Woody Harrelson e.aEen hele schare activisten arriveren in Seattle om te protesteren tijdens een conferentie van de Wereld Handelsorganisatie. Wanneer de demonstranten daadwerkelijk de doorgang van de conferentie weet te verhinderen, breken er allerlei rellen en is de chaos binnen de kortste keren niet meer te overzien.


Sin City
00:25 - 02:40 op SBS6
Actie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (191433 stemmen)
Met Jessica Alba, Devon Aoki, Alexis Bledel e.aBasin City, ook wel bekend als 'Sin City' is de stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag is. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op een zoektocht naar wraak is nadat hij er ingeluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen een misvormde pedofiel, Junior.


My Boss's Daughter
00:50 - 02:15 op BBC1
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 4.2 (8087 stemmen)
Met Mark Aisbett, Ashton Kutcher, Jon Abrahams e.aTom krijgt eindelijk de kans waar hij al lang op wacht: hij kan de dochter van de baas proberen te versieren, wanneer hij ingaat op het aanbod om een avondje op zijn huis te passen. Er zijn echter meer mensen die door hebben dat pa die avond niet thuis is.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox