Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 16 Juli 2010 at General Satellite News forum; Blinker en het Bagbag-juweel 09:00 - 10:30 op Ketnet Familiefilm (2000) uit Belgi IMDB-rating: 5.9 (57 stemmen) Met Warre Borgmans, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 16 Juli 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104929
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 16 Juli 2010 - 16-July-2010, 05:40

Blinker en het Bagbag-juweel
09:00 - 10:30 op Ketnet
Familiefilm (2000) uit Belgi
IMDB-rating: 5.9 (57 stemmen)
Met Warre Borgmans, Sjarel Branckaerts, Jef Burm e.aBlinker gaat op zoek naar de gestolen familiejuwelen van een overleden barones. Roekeloos sleurt hij zijn vriendinnetje Nelle mee in spannende avonturen.

Lady Bar 2
14:05 - 15:45 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 4.3 (19 stemmen)
Met Eric Savin, Bruno Lpez, Dao Paratee e.aJean en Pat, de mooie prostituee die hij ontmoet heeft in Pattaya, wonen samen in Parijs. Maar de jonge Thaise vrouw heeft moeite zich aan te passen aan de Franse cultuur. Ze houdt niet van de Franse keuken, ze houdt niet van het klimaat, ze heeft geen vrienden en spreekt geen woord Frans. Intussen heeft Jean moeite zijn ouders uit te leggen dat hij met deze vrouw wil trouwen. Voor Polo staan de zaken er niet veel beter voor: hij is gescheiden en mag zijn dochter niet meer zien Misschien is het toch beter voor deze drie mensen om terug te keren naar Thailand en zich daar definitief te vestigen

A Love Song for Bobby Long
20:30 - 22:50 op RTL8
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (9162 stemmen)
Met John Travolta, Scarlett Johansson, Gabriel Macht e.aWanneer ze hoort dat haar moeder overleden is, gaat de eenzame tiener Pursy Will (Scarlett Johansson) naar New Orleans om haar ouderlijk huis op te eisen. Ze verwacht een verlaten woning, maar het blijkt bewoond te zijn door twee vrienden van haar moeder: Bobby Long (John Travolta), een voormalig docent literatuur, en de jongere Lawson Pines. Deze twee gebroken mannen wonen al jaren in het vervallen huis, en het enige wat ze op de been houdt is Lawsons ambitie om een biografie over Bobby Long te schrijven. Aangezien niemand van plan is te vertrekken, moeten Pursy, Bobby en Lawson voorlopig samenwonen. Begraven onder persoonlijke geheimen, blijken hun levens op een ingewikkelde manier met elkaar verbonden te zijn.

Artificial Intelligence: AI
20:30 - 23:20 op RTL7
Avontuur (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (73097 stemmen)
Met Haley Joel Osment, Frances O'Connor, Sam Robards e.aErgens in de verre toekomst, nadat de poolkappen gesmolten zijn, verwoesten zware overstromingen de grote steden en wordt de wereld geleid door robots met een uiterst verfijnde kunstmatige intelligentie. Te midden van dit alles staan een robotjongetje en een robot-teddybeer op die verlangen naar iets meer. Kunnen zij meer zijn dan alleen maar machines?

Don't Tell Mom the Babysitter's Dead
20:30 - 22:20 op Comedy Central
Komedie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (7668 stemmen)
Met Christina Applegate, Joanna Cassidy, John Getz e.aWanneer een alleenstaande moeder op vakantie gaat, zijn haar kinderen in eerste instantie blij met het nieuws. Het blijkt echter geheel anders uit te pakken.

The Counterfeiters
21:20 - 22:55 op Ketnet
Misdaad (2007) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 7.6 (15987 stemmen)
Met Karl Markovics, August Diehl, Devid Striesow e.aBerlijn 1936. Sorowitsch is de koning der valsemunters. In zijn wereld van misdadigers, gigolo's en lichtekooien is het leven niet meer dan een spel... en het geld dat hij daarvoor nodig heeft, drukt hij gewoon zelf. Op een dag wordt hij verraden. Hij wordt opgepakt door commissaris Herzog en naar het concentratiekamp van Mauthausen gedeporteerd. Daar komt het er op neer om zijn eigen vel te redden tegen elke prijs. Sorowitsch vreest het ergste wanneer hij in 1944 naar Sachsenhausen wordt overgebracht. Maar het leven biedt hem een laatste kans. Bij aankomst wordt hij opgewacht door niemand minder dan commissaris Herzog die er een geheime missie leidt. Sorowitsch en een groepje zorgvuldig uitgezochte professionals moeten een heel pak buitenlands geld vervalsen....

Darkman II: The Return of Durant
23:20 - 01:05 op RTL7
Actie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 4.7 (1288 stemmen)
Met Larry Drake, Arnold Vosloo, Kim Delaney e.aDe misvormde misdaadbestrijder komt weer oog in oog te staan met zijn doodgewaande aartsvijand. De man die verantwoordelijk was voor zijn verminkingen is terug om de drugshandel in de stad over te nemen.

Vallen
23:40 - 01:20 op Eén
Familiefilm (2001) uit Belgi
IMDB-rating: 6.2 (139 stemmen)
Met Lee Williams, Emma Thomas, Alice Krige e.aDe 20-jarige Lucas laat thuisstad Londen even achter zich en verhuist voor een poosje met zijn moeder naar Frankrijk, waar hij ook in zijn jeugd al verbleven heeft. Hij ontmoet er opnieuw zijn vroegere buurmeisje Caitlin, en er hangt natuurlijk romantiek in de lucht. Maar het verleden weegt zwaar op hun relatie, want Lucas weet niets over de oorlog en wat hun beider families toen is overkomen. Caitlin's emotionele betrokkenheid bij die gebeurtenissen staan tussen hen in, waardoor Lucas toegankelijker wordt voor de misleidende praatjes van de charismatische, maar extreem-rechtse Benoit. Lucas doet domme dingen, en een tragisch ongeval zal nodig zijn om hem zijn stommiteiten te doen beseffen.

The Pledge
23:50 - 02:10 op SBS6
Drama (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (18457 stemmen)
Met Patricia Clarkson, Beau Daniels, Benicio Del Toro e.aOp de dag van zijn pensionering raakt rechercheur Jerry Black betrokken in een moordzaak op een achtjarig meisje. De moeder van het meisje laat Jerry beloven dat hij de moordenaar zal vinden. Als een voormalige crimineel, de simpele Toby Wadenah onder druk een bekentenis aflegt, lijkt de zaak opgelost te zijn.

The Station Agent
00:40 - 02:00 op NED2
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (17830 stemmen)
Met Peter Dinklage, Paul Benjamin, Jase Blankfort e.aFinbar McBride is zeer begaan met treinen en repareert derhalve treinen in een modelbouwwinkel. Als de eigenaar van die winkel plotseling overlijdt, erft hij van hem een oud stationsdepot. Noodgedwongen besluit hij dit huisje te betrekken. Fin is bijzonder klein en wordt door veel mensen beschouwd als "dwerg". Er gaat geen dag voorbij of hij wordt nagekeken. Daar heeft hij zelf geen problemen mee, omdat hij de problemen niet opzoekt. Echter als hij het depot betrekt raakt hij verstrengeld met de omwonenden. De lengte van Fin lijkt op het eerste gezicht alleen maar de aandacht te trekken. Er ontstaat echter al snel een hechte band met een aantal omwonenden. In het bijzonder met Olivia, een artieste die haar scheiding probeert te verwerken, en met Joe, een kook-talent die iedere discussie eindeloos weet te rekken.

The Rainmaker
00:45 - 02:50 op BBC1
Misdaad (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (16504 stemmen)
Met Matt Damon, Danny DeVito, Claire Danes e.aRudy Baylor, een beginnende advocaat, is in een opvallende, zware rechtszaak verzeild raakt. Zijn tegenstanders: een legertje door de wol geverfde gehaaide juristen. Zijn medestanders: Deck Shifflet, een nogal opvliegende 'media-advocaat' die steeds zakt voor zijn rechtbankexamen. Rudy's kansen zijn miniem, tot hij een spoor van corruptie ontdekt dat hem kan leiden naar z'n enige kans om deze zaak te winnen: de waarheid.

Like Minds
02:05 - 03:45 op BBC2
Misdaad (2006) uit Australi
IMDB-rating: 6.2 (968 stemmen)
Met Eddie Redmayne, Tom Sturridge, Toni Collette e.aDe 17-jarige Alex Bennet (Eddy Redmayne) is verdachte in de rechtszaak over de dood van zijn schoolvriend Nigel Colby (Tom Sturridge). De dectective heeft echter geen hard bewijs en wordt daarom onder druk gezet door de vader van Alex, die alles doet om zijn zoon te beschermen. Een gerechtelijke psycholoog, Sally Rowe (Toni Collette) wordt op de zaak gezet om Alex te onderzoeken. Eenmaal bezig raakt ze steeds verder verstrikt in de vreemde wereld van Nigel en Alex, vol met raadsels en geheimen. Ze merkt dat ondanks de dood van Nigel, zijn invloed op Alex enorm is.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox