Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 17 Februari 2012 at General Satellite News forum; When Zachary Beaver Came to Town 13:10 - 14:30 op BBC2 Drama (2003) uit Amerika IMDB-rating: 6.1 (306 stemmen) Met ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 17 Februari 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104778
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 17 Februari 2012 - 17-February-2012, 05:20

When Zachary Beaver Came to Town
13:10 - 14:30 op BBC2
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (306 stemmen)
Met Jonathan Lipnicki, Cody Linley, Jesse Pennington e.aHet ziet er naar uit dat de zomervakantie voor Toby Wilson weer zoals altijd zal verlopen, totdat er zich een nieuwe bewoner meldt in het plaatsje waar Toby woont. De twaalfjarige Zachary Beaver, het dikste jongetje van de wereld...

Gladiator
20:30 - 23:35 op RTL5
Actie (2000) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.3 (211928 stemmen)
Met Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen e.aKeizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avontuern wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.

The English Patient
20:30 - 23:45 op RTL8
Romantiek (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (44327 stemmen)
Met Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Dafoe e.aVerpleegster Hana is ervan overtuigd dat er een vloek op haar rust omdat iedereen van wie ze houdt lijkt te sterven. In de nadagen van WO II stort ze zich daarom volledig op de verzorging van een zwaargewonde patient, die zijn geheugen is kwijtgeraakt. Als zij hem voorleest uit zijn enige boek, dwalen zijn gedachten af.

Click
20:30 - 22:40 op SBS6
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (55653 stemmen)
Met Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken e.aArchitect Michael Newman (Adam Sandler) is altijd druk met zijn werk en heeft niet veel tijd over voor zijn vrouw Donna (Kate Beckinsale) en hun kinderen. Een oplossing voor zijn probleem komt uit een onverwachte hoek. Want nadat hij gek is geworden van de talloze afstandsbedieningen in huis, gaat hij op zoek naar een universele afstandsbediening. Zo komt hij terecht bij Morty (Christopher Walken) die hem een uniek apparaatje geeft, met magische krachten. Iedere knop waarop Michael drukt, geeft hem controle over zijn carrire en zijn privleven. Michael denkt alles te kunnen sturen, maar het wordt lastig wanneer de afstandsbediening zijn eigen keuzes begint te maken.

Tomcats
21:00 - 22:50 op SBS6
Komedie (2001) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (7688 stemmen)
Met Jerry O'Connell, Shannon Elizabeth, Jake Busey e.aZeven jaar geleden heeft een groep vrienden een weddenschap afgesloten: degene die het laatst vrijgezel blijft krijg een berg geld van de rest. Na een berg geld verloren te hebben in Las Vegas is het voor Michael Delaney noodzaak om z'n vriend Kyle te laten trouwen, zodat hij het geld kan innen en z'n schuld kan aflossen.

Hallam Foe
23:10 - 01:10 op NED2
Drama (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.3 (3092 stemmen)
Met Jamie Bell, Sophia Myles, Ciarn Hinds e.aSinds zijn moeder door verdrinking om het leven kwam, wordt Hallam Foe gekweld door n vraag: heeft ze zelfmoord gepleegd of werd ze om het leven gebracht? Hallam is ervan overtuigd dat zijn aantrekkelijke stiefmoeder Verity verantwoordelijk is voor haar dood. Maar hoe zekerder hij is van haar schuld, hoe aantrekkelijker ze wordt. Hij is bang dat hij niet lang meer aan haar verleiding zal kunnen weerstaan en vlucht naar Edinburgh, waar hij Kate ontmoet. Ze herinnert hem aan zijn moeder, dus heeft Hallam een nieuw slachtoffer waarop hij zijn vreemde interesse kan focussen. Hij solliciteert voor een job in het hotel waar Kate werkt en houdt haar met zijn verrekijker nauwlettend in het oog. Hallam is geschokt als hij ontdekt dat Kate een relatie heeft met Alasdair, de hotelmanager. En wat erger is, Alasdair heeft gemerkt dat iemand hen in het oog houdt. Op een listige manier slaagt Hallam erin Kate te overtuigen om hem gezelschap te houden tijdens zijn bizarre nachtwakes.

Kicks
23:30 - 01:10 op Eén
Misdaad (2007) uit Nederland
IMDB-rating: 6.3 (196 stemmen)
Met Mimoun Oassa, Maryam Hassouni, Mohammed Chaara e.aEen blanke politieman schiet een Nederlands-Marokkaanse jongen neer. Is dit een tragisch ongeluk of een racistisch incident?<br>Sad, de oudere broer van het slachtoffer, zit gevangen tussen de woede bij zijn Marokkaanse vrienden en zijn Hollandse kennissen die hem vragen de rust te bewaren. Alleen met kickboksen kan hij zijn frustraties kwijt.<br>Aaliyah werkt bij de politie en hoort voortdurend racistische opmerkingen. Haar getuigenis kan doorslaggevend zijn. Ze twijfelt over haar aanstaande huwelijk omdat ze geen maagd meer is.<br>Kim is een jonge vrouw. Na het schietincident, besluit ze kennis te maken met haar allochtone stadgenoten. Nordin laat haar de kleine, alledaagse discriminatie ervaren. Kim leert hem over tolerantie en vrije liefde.<br>Lisette is jong, mooi, sterk en zelfstandig. Toch is ze niet gelukkig. Misschien kan de ontmoeting met de reclamemaker Wouter haar leven een andere wending geven.<br>Het schietincident brengt de levens van deze mensen elkaar in aanraking....

Crank: High Voltage
23:35 - 01:35 op RTL5
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (51204 stemmen)
Met Jason Statham, Corey Haim, Amy Smart e.aAls Chev Chelios (Jason Statham) valt voor de charmes van een Chinees bendelid (Bai Ling) wordt zijn leven een stuk moeilijker. Zij weet zijn hart te stelen en vervangt dit door de tikker op batterijen die de regelmatige schok van elektriciteit vereist om werking bij te houden.

Severance
00:30 - 02:00 op BBC1
Komedie (2006) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (11573 stemmen)
Met Toby Stephens, Claudie Blakley, Andy Nyman e.aWanneer een internationaal vuurwapenconcern hun Europese verkoopafdeling beloond met een team-building weekend in de bergen in Oost-Europa, lijkt het een plezierige reis te worden. Eenmaal op de bestemming aangekomen blijken de zaken anders te lopen. Er onstaan eerst problemen binnen de groep, maar de echte problemen beginnen pas als de groep moet vechten om te overleven. De tegenstanders bestaan uit een stel gestoorde moordenaars die op hun levens uit zijn.



Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox