Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 20 Maart 2009 at General Satellite News forum; A Love Song for Bobby Long 20:30 - 22:50 op RTL 8 Drama (2004) uit Amerika IMDB-rating: 7.2 (9162 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 20 Maart 2009
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105599
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 20 Maart 2009 - 20-March-2009, 05:30

A Love Song for Bobby Long
20:30 - 22:50 op RTL 8
Drama (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (9162 stemmen)
Met John Travolta, Scarlett Johansson, Gabriel Macht e.aWanneer ze hoort dat haar moeder overleden is, gaat de eenzame tiener Pursy Will (Scarlett Johansson) naar New Orleans om haar ouderlijk huis op te eisen. Ze verwacht een verlaten woning, maar het blijkt bewoond te zijn door twee vrienden van haar moeder: Bobby Long (John Travolta), een voormalig docent literatuur, en de jongere Lawson Pines. Deze twee gebroken mannen wonen al jaren in het vervallen huis, en het enige wat ze op de been houdt is Lawsons ambitie om een biografie over Bobby Long te schrijven. Aangezien niemand van plan is te vertrekken, moeten Pursy, Bobby en Lawson voorlopig samenwonen. Begraven onder persoonlijke geheimen, blijken hun levens op een ingewikkelde manier met elkaar verbonden te zijn.

Inside Man
20:30 - 22:55 op RTL5
Misdaad (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (63144 stemmen)
Met Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster e.aVier mensen in schilderskleding gaan de drukke Manhattan Trust bank binnen. Enkele seconden later nemen de rovers het gebouw in bezit. Klanten en personeelsleden worden ongewild pionnen in een tot in details beraamde bankroof. De rechercheurs Keith Frazier (Denzel Washington) en Bill Mitchell krijgen opdracht te onderhandelen met de leider van de rovers Dalton Russell (Clive Owen). Ook inspecteur John Darius (Willem Dafoe) van de Emergency Services Unit heeft goede hoop dat er een geweldloze oplossing mogelijk is. Maar Russell ontpopt zich als een zeer sluwe en doodkalme tegenstander die alles volledig in de hand heeft. Als Frazier denkt dat er meer aan de hand is wordt hij daarin bevestigd door de komst van Madeline White (Jodie Foster). Haar invloed is groot, haar motieven bewust vaag. Ze gebruikt haar invloed bij de burgemeester om een gesprek aan te vragen met Russell. Ook de grote baas van de bank, Arthur Case heeft ongekend veel belangstelling voor wat zich in de bank afspeelt..

Detonator
21:25 - 23:10 op RTL7
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (168 stemmen)
Met Randall Batinkoff, Elizabeth Berkley, Stan Shaw e.aTwee weken voor de eerste Wereldkampioenschappen hockey in Los Angeles doet een enorme explosie de stad opschrikken. Het doelwit blijkt de machtige advocaat Fred Goldenberg. Los Angeles is ineens in de ban van een gestoorde bommenlegger.

Scream 3
22:25 - 00:40 op NET5
Horror (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (30785 stemmen)
Met David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox e.aWanneer er een aantal moorden wordt gepleegd op de set van Stab 3, bezoekt Sydney de opnames om er achter te komen wie de moordenaar is.

Papa est formidable
23:25 - 01:30 op TV5
Familiefilm (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Jean-Michel Noirey, Micky Sbastian, Florian Munoz e.aHet dagelijks leven van een kleine familie komt op zn kop te staan de dag waarop de vader, Eric, zijn baan verliest als architect. De weken gaan voorbij en om rond te kunnen komen, moet de familie haar uitgavenpatroon drastisch aanpassen. Ze moeten hun prachtige huis op het platteland verkopen en gaan wonen in een goedkope huurflat. Het lukt Eric niet om een nieuwe baan te vinden en hij besluit om zijn vrije tijd te gebruiken om nader tot zijn vrouw en kinderen te komen, wat hij eerder altijd verwaarloosd heeft in de tijd dat hij nog werkte. Zijn vrouw Sonia heeft grote moeite zich aan te passen aan de nieuwe situatie en wil dat Eric meer zijn best doet hun financile situatie weer op het oude niveau te krijgen

Arachnophobia
23:30 - 01:20 op Eén
Komedie (1990) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (16434 stemmen)
Met Jeff Daniels, Harley Jane Kozak, John Goodman e.aEen dokter is net opnieuw begonnen met een praktijk in een klein stadje en ontdekt dat zijn patinten het slachtoffer worden van een dodelijke tropische spinnensoort.

Before Night Falls
23:55 - 02:05 op NED2
Biografie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (8196 stemmen)
Met Olatz Lpez Garmendia, Giovanni Florido, Lol Navarro e.aReinaldo Arenas wordt geboren op het Cubaanse platteland. Als twintigjarige publiceert hij zijn eerste boek, waarmee hij een belangrijke literaire prijs wint. Als Castro en zijn guerillero's in opstand komen tegen het rechtse regime, doet Arenas aanvankelijk vol idealisme mee. Al snel moet hij echter constateren dat de communisten plannen hebben die niet stroken met zijn eigen ideen. Als zijn tweede boek zonder toestemming van de Cubaanse autoriteiten in Frankrijk wordt gepubliceerd en daar een belangrijke prijs wint, is Arenas op slag een gezocht man. Hij wordt gevangen genomen en overleeft twee jaar gevangenis door brieven voor analfabete medegevangenen te schrijven. Ondanks langdurige onderdrukking trekt Arenas uiteindelijk toch aan het langste eind. In 1980 kan hij vertrekken naar Amerika, als Castro bepaalt dat elke homoseksueel, geesteszieke en ex-gevangene Cuba mag verlaten. Het 'land van onbegrensde mogelijkheden' blijkt echter niet het paradijs dat hij zich had voorgesteld..

Submerged
00:05 - 01:55 op SBS6
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 2 (375 stemmen)
Met Coolio, Maxwell Caulfield, Brent Huff e.aDe passagiers van vlucht 367, van Los Angeles naar Hawa, hebben geen idee welke rampen en gevaren hen te wachten staan. Onder hen bevindt zich Stevens, een financier van hightech wapens, die de plannen voor een revolutionair satellietsysteem bij zich draagt. Terroristen willen de plannen kost wat kost in handen krijgen. Ze kapen het vliegtuig en laten het neerstorten in de oceaan. Het vliegtuig is intact maar begint langzaam te zinken. De passagiers zitten als ratten in de val. De vraag is nu: wie zal het vliegtuig als eerste bereiken? De terroristen of de Navy Seals? Een zenuwslopende race tegen de klok begint...

The Tuxedo
00:40 - 02:15 op BBC1
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (14751 stemmen)
Met Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs e.aJimmy Tong is chauffeur van multi-miljonair Clark Devlin. Wanneer Tong de smoking van zijn baas aantrekt, verandert hij in een bijzondere geheim agent.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox