Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 21 Januari 2011 at General Satellite News forum; Famille d?mpos? 14:05 - 15:35 op TV5 Komedie (2010) uit Frankrijk IMDB-rating: 5.5 (8 stemmen) Met Julie Gayet, Bruno Salomone, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 21 Januari 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104857
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 21 Januari 2011 - 21-January-2011, 05:30

Famille d?mpos?
14:05 - 15:35 op TV5
Komedie (2010) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.5 (8 stemmen)
Met Julie Gayet, Bruno Salomone, Christophe Guybet e.aAardbeving bij de familie Lubac! Lo, de vader, effectenhandelaar, wordt onterecht beschuldigd in een geval voor handel met voorkennis en tot acht maanden gevangenisstraf veroordeeld. Als hij weer vrij is treft hij een uitenegevallen gezin aan. En de onverwachte komst van zijn voormalige medegevangene maakt alles nog erger.

Behind Enemy Lines II: Axis of Evil
20:30 - 22:30 op RTL5
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (2833 stemmen)
Met Nicholas Gonzalez, Matt Bushell, Keith David e.aEen team van de US Navy Seals krijgt de opdracht om een Noord- Koreaanse rakkettenbasis te vernietigen. Maar dan gaat er tijdens de missie iets mis en vier soldaten komen achter de linies van de vijand terecht. Deze vier mannen moeten nu proberen om levend dit terrein te verlaten, maar dit valt bijzonder tegen.

Switch
20:30 - 22:30 op RTL8
Misdaad (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (2717 stemmen)
Met Ellen Barkin, Jimmy Smits, JoBeth Williams e.aDe zelfvoldane, chauvinistische rokkenjager Steve Brooks wordt door een van zijn vriendinnen, die hij in de steek liet, vermoord. Maar om in de hemel te komen moet hij op aarde terugkeren in de gedaante van een knappe vrouw en hij ondervindt lijfelijk hoe oneerbiedig en onterecht vrouwen door mannen worden behandeld. Op de koop toe wordt hij ook nog zwanger van zijn beste (ex-)vriend.

Pirates of the Caribbean: At World's End
20:30 - 23:45 op SBS6
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (101293 stemmen)
Met Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom e.aIn deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten onze helden om naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, die hen naar het einde van de wereld zal brengen. <br>Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben. Toch stemt hij in om te helpen en vaart met succes The Black Pearl uit het Land van de Doden. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng en Barbossa allemaal hun eigen plannen hebben en dat niemand te vertrouwen is. Toch moet ieder partij kiezen en een definitieve alliantie vormen voor n laatste slag. Zou dit het einde betekenen van de vrijheid op de zeven zeen voor de piraten....

Rambo
22:30 - 00:10 op RTL5
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (84007 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden e.aTwintig jaar na de laatste film uit de beroemde serie, woont John Rambo (Sylvester Stallone) in Thailand, waar hij boottripjes met toeristen maakt. Aan de grens tussen Thailand en Birma gaat de oorlog zijn zestigste jaar in. Maar Rambo, die een rustig leventje leidt, heeft geen zin meer in vechten.Dat verandert als een groepje missionarissen de Amerikaanse riviergids John Rambo inhuurt. Sarah en Michael Bennett vertellen Rambo dat het het Birmaanse leger landmijnen op de wegen legt, waardoor de vluchtelingenkampen nauwelijks bereikbaar zijn geworden. Ze vragen Rambo of hij ze met zijn boot kan brengen, wat hij met tegenzin doet.Twee weken later vertelt pastor Arthur Marsh dat de groep hulpverleners gevangen is genomen door het Birmaanse leger. Hij heeft geld ingezameld om huurlingen in te huren die de missionarissen moeten bevrijden. De man die door het Amerikaanse leger ooit werd gekneed tot een supersoldaat weet wat hem te doen staat..***** Connection
23:15 - 00:43 op NED2
Actie (2004) uit Duitsland
IMDB-rating: 6.8 (1748 stemmen)
Met Emanuel Bettencourt, Numan Acar, Nora Tschirner e.aDe jonge Duits-Turkse Ibo is vastbesloten is om de allereerste Duitse Kung-Fu-film te maken. Om alvast wat te oefenen besluit hij eerst een reclamespotje voor de shoarmazaak van zijn oom (Hasan Ali Mete) te draaien. Dit wordt een doorslaand succes en Ibo ziet de toekomst hoopvol tegemoet. Zijn dromen vallen echter in duigen wanneer zijn vriendin Titzi (Nora Tschirner) zwanger blijkt te zijn.

Bad Company
23:40 - 01:25 op E&eacute;n
Misdaad (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (1144 stemmen)
Met Ellen Barkin, Laurence Fishburne, Frank Langella e.aEx-CIA agent Fishburne wordt benaderd door een duistere organisatie, die voormalige geheim agenten rekruteert voor allerlei dubieuze klusjes. Na een avontuurtje met zijn aantrekkelijke baas Barkin, beseft Fishburne precies wat er precies van hem wordt verlangd.

La promeneuse d'oiseaux
23:50 - 01:30 op TV5
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.2 (12 stemmen)
Met Lola Naymark, Maxime Leroux, Valrie Mairesse e.aEen naeve, dromerige jonge vrouw verlaat het eiland waar ze geboren is voor het continent, op zoek naar de prins op het witte paard.

Point Break
00:30 - 02:25 op BBC1
Actie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (26240 stemmen)
Met Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey e.aDe 'Dead Presidents' zijn surfers en professionele bankovervallers die hun buit gebruiken om flink de beest uit te hangen. Johnny Utah is een jonge en nave FBI agent die zich aansluit bij de bende om ze zo te kunnen ontmaskeren. Maar gaandeweg wordt hij meegesleept in de wereld van durfals en extreme sport fanatiekelingen. Lukt het hem om de bende te stoppen, of wordt hij zelf te ver meegesleurt.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox