Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 22 Oktober 2010 at General Satellite News forum; Jusqu'?'enfer 14:05 - 15:45 op TV5 Misdaad () uit Frankrijk IMDB-rating: 6.9 (19 stemmen) Met Bruno Solo, Delphine Rollin, Yvon ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 22 Oktober 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105603
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 22 Oktober 2010 - 22-October-2010, 05:20

Jusqu'?'enfer
14:05 - 15:45 op TV5
Misdaad () uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (19 stemmen)
Met Bruno Solo, Delphine Rollin, Yvon Back e.aSimon is een eenzelvige, discrete man, die niet van uitgaan houdt en zijn avonden doorbrengt met een fles whisky en zijn elektrische treinen. Op een avond komt Belle Sherman terug uit de bioscoop. Van boven aan de trap zegt ze wat tegen Simon, die het niet hoort, en gaat naar haar kamer. De volgende ochtend wordt ze dood op haar bed gevonden. Ze is gewurgd...

Air Bud: World Pup
15:30 - 16:50 op NED3
Komedie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (656 stemmen)
Met Kevin Zegers, Dale Midkiff, David Glyn-Jones e.aBuddy, de sportiefste hond ter wereld, ontmoet de vrouwtjeshond van zijn leven. Samen krijgen ze een nest puppies dat groot genoeg is om een voetbalclub mee te vormen.

Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder!
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2007) uit Duitsland
IMDB-rating: 5.5 (26 stemmen)
Met Sebastian Koch, Sophie von Kessel, Maurice Teichert e.aDe vader van het gezin Bussman heeft een nieuwe vriendin, mt dochter. Zoon Nickel (Teichert) ontdekt gelukkig snel dat de dochter net zo graag de relatie tussen de volwassenen wil saboteren als hij. En welk middel kan daarvoor beter worden ingezet dan een schattig varkentje?

Garden State
20:30 - 22:25 op RTL8
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (76375 stemmen)
Met Zach Braff, Kenneth Graymez, George C. Wolfe e.aTelevisie-acteur Andrew Largeman (Zach Braff) woont in Los Angeles. Oorspronkelijk komt hij uit de staat New Jersey, maar daar is hij al negen jaar niet meer geweest. Als zijn moeder komt te overlijden verandert hij echter van gedachten. Hij keert terug naar zijn geboortestad en ontmoet tot zijn blijdschap al zijn oude kameraden weer. Andrew ontwijkt echter zijn vader (Ian Holm), een psychiater met wie hij al jaren een moeizame relatie heeft. Toevallig ontmoet Andrew de jongedame Sam (Natalie Portman). Ondanks de enorme verschillen in hun karakters, trekken de twee met elkaar op. Sams gevoeligheid en warmte zorgen ervoor dat Andrew zijn hart durft te openen en haar over zijn pijn en geluk vertelt.

The Sentinel
20:30 - 22:40 op RTL5
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (18076 stemmen)
Met Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria Parker e.aPete Garrison (Michael Douglas) is een U.S. Secret Service agent die meer dan 20 jaar geleden de president heeft gered van een aanslag. Hij wordt gerespecteerd door zijn collega's en momenteel werkt hij voor de vrouw van de president (Kim Basinger). Wanneer zijn vriend en collega, Charlie Merriweather, aangeeft bepaalde vertrouwelijke informatie naar buiten te willen brengen, wordt deze op brute wijze vermoord. Het onderzoek wordt geleid door David Breckinridge (Kiefer Sutherland), voorheen een goeie vriend van Garrison. Al gauw blijkt dat er een lek binnen de Secret Service is en alle sporen wijzen naar Garisson. En ding is zeker, degene die hem erin probeert te luizen weet dat hij kwetsbaar is door zijn grote geheim, dat hij absoluut niet vrij kan geven. Hij slaat op de vlucht en wordt op de hielen gevolgd door zijn eigen collega's. Zal hij de echte waarheid boven water kunnen krijgen voordat hij gepakt wordt....

National Treasure: Book of Secrets
20:30 - 22:55 op SBS6
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (40559 stemmen)
Met Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger e.aNicolas Cage is terug als schatzoeker Ben Gates en dit keer moet hij een boek zien te vinden waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan .

Reservoir Dogs
22:40 - 00:30 op RTL5
Actie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 8.4 (162331 stemmen)
Met Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen e.aZes gangsters die elkaar alleen maar kennen onder hun codenaam, komen bij elkaar om diamanten te stelen. Als het zover is, worden ze opgewacht door de politie en volgt er een slachtpartij. De paar boeven, die erin geslaagd zijn te ontsnappen, ontmoeten elkaar weer in een hangar en vragen zich af wie de verrader is geweest.

Ride with the Devil
23:35 - 01:15 op Eén
Drama (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (5197 stemmen)
Met Tobey Maguire, Jeremy W. Auman, Scott C. Sener e.aWanneer zijn vader tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog door unionisten wordt vermoord, sluiten Jack Bull Chiles en z'n vriend Jake Roedel zich aan bij de Bushwackers, een guerillagroepering die op wraak uit is. Na bij diverse schermutselingen betrokken te zijn geraakt wordt Jake verliefd op een jonge oorlogsweduwe, maar een gezamenlijke toekomst is erg onzeker door de oorlog.

Japanese Story
00:05 - 01:45 op NED2
Drama (2003) uit Australi
IMDB-rating: 7 (3122 stemmen)
Met Toni Collette, Gotaro Tsunashima, Matthew Dyktynski e.aGeologe Sandy (Toni Collette) wordt opgezadeld met een Japanse man die ze vervelend en arrogant vindt. Deze Hiromitsu is voor haar echter van groot zakelijk belang, dus noodgedwongen vervult ze haar plicht. Sandy moet hem rondrijden om verschillende locaties te bezoeken in de Australische Pilbarawoestijn. Als ze echter stranden moeten ze zichzelf en de levensbedreigende situatie onder ogen zien. Het vereist vaardigheid om te overleven en Hiromitsu is zich daar nog niet genoeg van bewust. Met zoveel ruimte en zo weinig mensen in de buurt, blijkt het dat ze elkaar hoe dan ook nodig hebben en dat ze elkaars aanwezigheid moeten accepteren. De culturele en sociale barrires worden langzaamaan beslecht en hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn. De zoektocht naar persoonlijke ontplooiing, wederzijds begrip en levensbehoud in de woestijn maakt van Japanese Story een uitzonderlijk avontuur.

The Substitute
00:20 - 02:30 op SBS6
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 5.3 (3845 stemmen)
Met Tom Berenger, Raymond Cruz, William Forsythe e.aEen huursoldaat gaat undercover op een school werken om te ontdekken wie zijn vriendin heeft aangevallen. Zo komt hij een complexe drugshandel op het spoor.

Trespass
01:30 - 03:05 op BBC1
Actie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 5.9 (2931 stemmen)
Met Bill Paxton, Ice-T, William Sadler e.aTwee brandweermannen vinden een kaart die hun leidt naar een berg gestolen goud in een verlaten fabriek. Wat ze niet weten is dat de fabriek gebruikt wordt door de lokale criminelen om hun vijanden te executeren. De brandweermannen komen midden in een afrekening terecht.

Wishful Thinking
01:50 - 03:15 op BBC2
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (651 stemmen)
Met Drew Barrymore, Jennifer Beals, Desiree Casado e.aMax ontmoet Elizabeth. Ze wonen samen, maar als zij over trouwen begint sputtert hij tegen. Hij wordt ten onrechte vreselijk jaloers en denkt dat zij met zijn beste vriend flirt. Elizabeth, aangeslagen door Max's weigering zoekt steun bij Jack, maar hun vriendschap lijkt onschuldig. Lena, die met Max werkt en erg op hem is gesteld, denkt zijn jaloezie te kunnen gebruiken, om hem van Elizabeth los te krijgen. Als Elizabeth een man op bezoek heeft, belt Lena Max op en stuurt hem naar huis om de twee te betrappen. Dan voelt Lena zich schuldig en gaat naar Max's flat. Wie gaat er nu met Elizabeth....?Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox