Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 23 Oktober 2009 at General Satellite News forum; Chestnut: Hero of Central Park 15:30 - 16:50 op NED3 Familiefilm (2004) uit Amerika IMDB-rating: 5.1 (193 stemmen) Met Makenzie ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 23 Oktober 2009
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104887
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 23 Oktober 2009 - 24-October-2009, 00:50

Chestnut: Hero of Central Park
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (193 stemmen)
Met Makenzie Vega, Abigail Breslin, Christine Tucci e.aIn een weeshuis op het platteland wonen de zusjes Sal en Ray. De meisjes hebben allebei een wens: Sal wil dolgraag een puppy, terwijl haar jongere zusje Ray niets liever wil dan geadopteerd worden door een familie en een echt thuis krijgen. De droom van Sal komt uit als ze op een dag in de bossen een verlaten hondje vindt. Ze noemt het beestje Chestnut en neemt hem mee. Als de meisjes er nog diezelfde dag achterkomen dat ze geadopteerd zijn, gaat ook de grootste wens van Sal in vervulling. Maar dan blijkt dat het in hun nieuwe thuis, een heel mooi appartement in New York City, verboden is voor honden! Zal het de kinderen lukken de snel groter wordende Deense dog verborgen te houden, of moeten ze voor altijd afscheid nemen van hun grote vriend?

Transamerica
20:30 - 22:25 op RTL8
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (15225 stemmen)
Met Andrea James, Felicity Huffman, Danny Burstein e.aBree, een hoog opgeleide transseksuele vrouw die doorgaat voor een G.G. (een genetic girl), woont in een arme wijk van Los Angeles. Ze heeft twee baantjes om geld te sparen voor haar laatste geslachtsoperatie. Als ze een telefoontje krijgt van Toby, een weggelopen tiener die in de gevangenis zit en op zoek is naar zijn vader, komt ze er tot haar grote schrik achter dat een ongelukkige heteroseksuele ervaring tijdens haar leven als man heeft geresulteerd in een zoon. Met tegenzin doet Bree een beroep op haar zuur verdiende spaarcentjes en vliegt naar New York om daar de borgsom voor Toby te betalen. Ze biedt hem een rit aan maar heeft in het geheim besloten dat ze hem achter zal laten bij de stiefvader waar hij van weggelopen is.

Live Free or Die Hard
20:30 - 23:00 op RTL5
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (98749 stemmen)
Met Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long e.aJohn McClane (Bruce Willis) komt opnieuw in actie wanneer een groep internet-terroristen van plan is om alle computers in Amerika plat te leggen op onafhankelijkheidsdag. Het boosaardige drie-stappen plan is om eerst de systemen van de verkeerscontrole onklaar te maken, om via het economische centrum tot slot water en elektriciteit af te sluiten. Geholpen door de jonge hacker Matt Foster (Justin Long) is alle hoop in Washington eens te meer gevestigd op de onvermoeibare McClane.

The Number 23
22:25 - 00:20 op NET5
Mystery (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (43009 stemmen)
Met Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman e.aWanneer Agatha het boek 'The Number 23" koopt voor de verjaardag van haar man, Walter Sparrow, geraakt deze hierdoor helemaal geobsedeerd. Wat eerst een onschuldig cadeau lijkt verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie. Hoe meer Walter leest hoe meer gelijkenissen hij vindt met zijn eigen leven. Hij wordt als het ware achtervolgt door het cijfer 23. Samen met zijn vrouw en zoon Robin besluit hij het mysterie te ontrafelen met een onthutsende waarheid tot gevolg....

Once Around
23:30 - 01:20 op Eén
Komedie (1991) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (1749 stemmen)
Met Richard Dreyfuss, Holly Hunter, Danny Aiello e.aDe man die Renata Bella als haar verloofde ziet, laat haar ijskoud weten dat hij niet van plan is zich ooit te binden. Renata besluit de zon op te zoeken voor een verkooptraining van appartementen. Sam Sharpe is al wat ouder en de beste verkoper van de firma. Renate is direct van hem gecharmeerd en hij geeft haar de romantiek die ze zoekt.

Oeroeg
23:35 - 01:15 op NED2
Drama (1993) uit Indonesi
IMDB-rating: 6.7 (117 stemmen)
Met Jeroen Krabb, Rik Launspach, Martin Schwab e.aOeroeg is een zeer vrije bewerking van het bekende boek van Hella Haase. Hoofdpersoon is een jonge Nederlander die na de politionele acties in Nederlands-Indie op zoek gaat naar zijn verloren jeugdvriend Oeroeg. De regie was in handen van Hans Hylkema, en in de hoofdrollen zijn onder meer Peter Faber en Jeroen Krabbe te zien.

Duplex
00:40 - 02:05 op BBC1
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (14060 stemmen)
Met Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essell e.aAls je het hebt over The American Dream, dan zijn Alex en Nancy het ideale voorbeeld. Ze zijn een jong en hip stel uit New York met de wereld aan hun voeten. En ding ontbreekt nog in hun perfecte leventje: een liefdesstulpje om samen te gaan wonen. Dat verandert als ze onverwacht het huis van hun dromen vinden. In hetzelfde appartementencomplex woont de bejaarde mevrouw Connely. Al snel komen Alex en Nancy erachter dat zij niet zo aardig en flexibel is als ze in eerste instantie leek. Ze eist de aandacht van het stel volledig op en voor elk wissewasje staat ze op de stoep. Alex en Nancys ooit zo perfecte leventje begint dan ook barsten te vertonen en hun droom is inmiddels een nachtmerrie geworden. Ze beginnen zich af te vragen of er geen manier is om het oude mensje het complex uit te werken..

Dr. Jekyll and Ms. Hyde
03:05 - 04:30 op BBC2
Komedie (1995) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 4.2 (1211 stemmen)
Met Sean Young, Tim Daly, Lysette Anthony e.aProfessor Richard Jacks slijt elke dag tussen zijn boeken in het laboratorium. Wanneer zijn oom Dr. Jekyll overlijdt, erft zijn neef een fortuin. Richard krijgt slechts een stapel schriften met aantekeningen, maar daarin blijkt een geheimzinnig recept te staan.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox