Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 27 September 2013 at General Satellite News forum; Happily N'Ever After 05:45 - 07:10 op RTL4 Animatie (2006) uit Amerika IMDB-rating: 3.7 (3619 stemmen) Met George Carlin, John ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 27 September 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104810
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 27 September 2013 - 27-September-2013, 09:40

Happily N'Ever After
05:45 - 07:10 op RTL4
Animatie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 3.7 (3619 stemmen)
Met George Carlin, John Di Maggio, Andy **** e.aIn Sprookjesland danst Assepoester op het bal, gooit Raponsje haar haren los en staat Doornroosje staat op het punt gezoend te worden. Maar dan komt er een kink in de kabel. De wijze Tovenaar die de weegschaal van goed en kwaad in balans houdt, gaat op vakantie en zijn assistenten Munk en Mambo maken er een zooitje van. Daardoor krijgt Frieda, de boze stiefmoeder van Assepoester, de magische toverstaf in handen. Zij wil niets liever dan de macht overnemen in Sprookjesland, de slechteriken laten winnen en alle sprookjes een ongelukkig einde geven.
Assepoester, Ella voor haar vrienden, belandt van een sprookje in een nachtmerrie. In plaats van te verlangen naar haar knappe Prins moet ze wakker worden uit haar roze droom en een manier vinden om Frieda te stoppen. Ella komt in actie, geholpen door haar beste vriend Rik en een bonte verzameling van dwergen, feen, Munk en Mambo. Zal het ze lukken Sprookjesland te redden? En komt de liefde voor Ella uit een onverwachte hoek....


I Am Breathing
16:00 - 17:12 op Canvas
Documentaire (2013) uit Denemarken
IMDB-rating: 4.9 (20 stemmen)
Met e.aDe 33-jarige Neil Platt uit Yorkshire leidt aan Motor Neurone Disease. Verlamd vanaf zijn nek, en met nog maar een paar maanden te leven, probeert hij een manier te verzinnen om waardig afscheid te nemen van zijn 1-jarige zoontje Oscar. Met behulp van spraakherkenningssoftware stuurt hij via zijn blog openhartig en humorvol zijn observaties de wereld in. Wat zijn kind te vertellen? Wat is de zin van het leven eigenlijk? En wat heeft zijn leven tot dusver voorgesteld? Gekluisterd aan bed of stoel, begraven onder een stapel dekens, met een soort stofzuigerslang aan de neus geklemd om te kunnen ademen, vertrouwt hij zijn gedachtes en soms tragi-komische beslommeringen toe aan de camera: de ironie van het regelen van je eigen begrafenis of het opzeggen van een mobiele telefooncontract - wat nog een behoorlijke uitdaging blijkt. Maar veel hartverscheurender ook: zijn angsten over ondragelijk lijden. De extreme close-ups, de stand van de camera die veel vanuit Platts gezichtspunt filmt en het eeuwig ronkende beademingsapparaat dat al het andere geluid steevast blijft overstemmen, zuigt de kijker het verhaal van Platt in. Tegelijk extreem persoonlijk en universeel, met een einde dat helaas onvermijdelijk is.


U.S. Marshals
20:30 - 23:15 op SBS6
Actie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (20984 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr. e.aVoormalig undercover-agent Sheridan wordt verdacht van een tweetal moorden en slaat op de vlucht als het vliegtuig waarin hij met andere verdachten wordt vervoerd, neerstort. Sheridan neemt zich voor nooit levend te worden aangehouden, maar de U.S. Marshal die achter hem aanzit is onvermoeibaar.


Turks fruit
20:30 - 22:40 op RTL8
Romantiek (1973) uit Nederland
IMDB-rating: 7.2 (2862 stemmen)
Met Monique van de Ven, Rutger Hauer, Tonny Huurdeman e.aErik leert Olga bij toeval kennen en vanaf hun eerste ontmoeting hebben ze een heftig liefdesleven. Tegen de zin van Olga's rijke ouders trouwen zij en beleven de mooiste zomer uit hun leven. Dan keert het tij, Olga begint zich vreemd te gedragen en zij breekt abrupt met Erik. Hij laat het er niet bij zitten en probeert haar met man en macht terug te krijgen.


Priest
20:30 - 22:10 op RTL5
Actie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (58747 stemmen)
Met Paul Bettany, Cam Gigandet, Maggie Q e.aPriest speelt zich af in een wereld die verwoest is door een oorlog tussen mensen en vampiers. Een krijgshaftige priester annex vampierbestrijder (Paul Bettany) maakt samen met een sheriff (Cam Gigandet) en een priesteres (Maggie Q) jacht op een moordlustige horde vampiers - geleid door Black Hat (Karl Urban) - die zijn nicht hebben ontvoerd.


Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
22:00 - 00:05 op RTL7
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (58466 stemmen)
Met Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd e.aRon Burgundy (Ferrell) is n van de meest bekende nieuwslezers in San Diego in de zeventiger jaren. De eerste vrouwelijke nieuwslezers doen hun intrede; een van hen is de ambitieuze Veronica Corningstone (Applegate). Ron is bereid om Veronica uitzendingen te geven op het gebied van 'woman interest' ; waaronder mode en koken. Maar wanneer Veronica weigert de 'oogappel' van het station te zijn, gaat ze toch het nieuws presenteren; het begin van een langdurige strijd...


Underworld: Rise of the Lycans
22:10 - 23:55 op RTL5
Actie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (65144 stemmen)
Met Michael Sheen, Rhona Mitra, Bill Nighy e.aEen jonge Lycan met de naam Lucian verzamelt een groep weerwolven om zch heen om te strijden tegen Viktor. In deze oorlog voor hun vrijheid wordt Lucian vergezeld door Sonja wiens aanwezigheid zorgt voor verandering in de plannen van Lucian...


In a Better World
22:30 - 00:25 op Canvas
Drama (2010) uit Denemarken
IMDB-rating: 7.6 (17100 stemmen)
Met Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen e.aAnton is een dokter die op en neer reist tussen een idyllisch dorpje in Denemarken en zijn werk in een Afrikaans vluchtelingenkamp. In deze twee totaal verschillende werelden worden hij en zijn familie geconfronteerd met conflicten die hen dwingen de moeilijke keuze te maken tussen wraak of vergeving. Anton en zijn vrouw Marianne, die twee jonge zonen hebben, zijn uit elkaar maar worstelen met de mogelijkheid om te scheiden. Hun oudste zoon, de tienjarige Elias, wordt op school gepest. Hier komt verandering in wanneer Christiaan, een net verhuisde klasgenoot uit Londen, het voor hem opneemt. De moeder van Christiaan is overleden aan kanker en hij heeft moeite dit verlies te verwerken. Al snel worden Elias en Christian hechte vrienden, maar wanneer Elias door Christian wordt betrokken bij een gevaarlijke wraakactie met tragische consequenties, wordt hun vriendschap op de proef gesteld en zijn hun levens in gevaar. Uiteindelijk zijn het de ouders die de jongens helpen de complexiteit van menselijke gevoelens, pijn en inlevingsvermogen in te zien.


10 Items or Less
23:20 - 00:40 op Eén
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (10333 stemmen)
Met Morgan Freeman, Paz Vega, Jonah Hill e.aNa vier jaar geen rollen te hebben aangenomen, wil een bekende acteur terugkomen met een film over een nachtmanager in een supermarkt. Om research te doen, laat hij zich afzetten bij een winkel in een voorstad van Los Angeles. Niemand spreekt er Engels, behalve kassire Scarlet. Zij is verantwoordelijk voor de kassa waar je maximaal tien artikelen afrekent. Als zijn chauffeur niet op komt dagen, zit de filmster letterlijk vast in een compleet andere wereld. Scarlet wil hem wel naar huis brengen, maar heeft eerst nog een sollicitatiegesprek; ze haat haar baan en wil ergens anders werken. Als de acteur besluit haar te helpen, bloeit er onverwachts iets moois tussen de twee geestverwanten.


Les frileux
00:00 - 01:45 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Maruschka Detmers, Frdric Pierrot, Philippe Faure e.aSophie komt terug in de stad van haar jeugd om de gewelddadige dood van een vroegere geliefde te onderzoeken. Ze vindt vrienden terug uit het verleden, maar de tijd heeft veel desillusie en teleurstellingen gebracht. Al snel merkt ze dat haar onderzoek niet iedereen bevalt...


The Love Letter
00:55 - 02:20 op BBC1
Komedie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 5.2 (2060 stemmen)
Met Kate Capshaw, Blythe Danner, Ellen DeGeneres e.aIn het plaatsje Loblolly aan Zee is iedereen verliefd, maar nooit op de juiste, dus loopt zowat iedereen er met een gebroken hart rond, en omdat het plaatsje zo klein is, weet iedereen dat ook van elkaar. Totdat er ineens een anonieme liefdesbrief opduikt, met een inhoud waarvan iedereen rooie oortjes krijgt.


10 Rillington Place
01:10 - 02:55 op BBC2
Biografie (1971) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.7 (1853 stemmen)
Met Richard Attenborough, Judy Geeson, John Hurt e.aIn het na-oorlogse Londen vindt een gezin een huis op 10 Rillington Place. Een niet al te bijzonder flatje met een nogal eigenaardige onderbuurman. Deze man, genaamd John Reginald Christie, heeft namelijk necrofiele neigingen en heeft zijn ogen nu gericht op zijn nieuwe bovenbuurvrouw...


The Eastwood Factor
01:30 - 03:00 op SBS6
Documentaire (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (224 stemmen)
Met Morgan Freeman, Clint Eastwood, Deborah Hopper e.aDocumentaire waarin Clint Eastwood over zijn filmcarrire als een acteur en regisseur vertelt. Hij praat openhartig over zijn band met de Warner Brothers studio's en waarom hij daar altijd met veel plezier heeft gewerkt. Zijn meest succesvolle films en rollen komen aan bod en wat zal Eastwood in de toekomst nog gaan doen?
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox