Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 29 Januari 2010 at General Satellite News forum; The Forsaken Land 14:00 - 15:20 op NED2 Drama (2005) uit Frankrijk IMDB-rating: 6.1 (111 stemmen) Met Kaushalaya Fernando, Nilupili ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 29 Januari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104853
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 29 Januari 2010 - 29-January-2010, 05:20

The Forsaken Land
14:00 - 15:20 op NED2
Drama (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.1 (111 stemmen)
Met Kaushalaya Fernando, Nilupili Jayawardena, Hemasiri Liyanage e.aEen niemandsland, in het hart van het Sri Lankaanse platteland. Een man, zijn vrouw en haar zuster wonen ongemakkelijk samen in een afgelegen huis. Rond deze achtergrond cirkelen, op het eerste zicht zonder reden, een meisje, een man op leeftijd en eindeloos patrouillerende militairen. De spanning en de dubbelzinnige relaties tussen deze individuen is nagenoeg tastbaar.

Van geluk gesproken
20:30 - 22:30 op RTL8
Komedie (1987) uit Nederland
IMDB-rating: 4.7 (63 stemmen)
Met Mirjam Sternheim, Peter Tuinman, Geert de Jong e.aHet streven naar geluk door bewoners van een typisch Amsterdams bovenhuis in een echte volksbuurt, leidt tot komische en tragische situaties.

Disturbia
22:20 - 00:25 op NET5
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (52532 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Sarah Roemer, Carrie-Anne Moss e.aKale heeft een leventje dat de meeste tieners zouden benijden. De hele dag videogames spelen, surfen op internet, junkfood eten en tv kijken. Hij kan doen wat hij wil in huis, en zijn nieuwe buurmeisje Ashley is een lekker ding. Er is maar n probleempje: hij mag het huis niet uit. Kale is veroordeeld tot drie maanden huisarrest. Een jaar geleden waren Kale en zijn ouders een hecht en gelukkig gezin. Maar zijn vader kwam om bij een auto-ongeluk. Kale zat aan het stuur en heeft nu schuldgevoelens. De vroeger zo open jongen raakte in zichzelf gekeerd. Wanneer een leraar nogal gevoelloos over zijn vader begint, gat Kale door het lint en slaat hem neer. Het lukt zijn moeder om hem uit de gevangenis te houden.<br>Nu wordt ie stapelgek in zn eigen huis, terwijl zn moeder de boel gaande probeert te houden door overdag en s avonds te werken. Nu de muren steeds meer op hem afkomen, begint Kale wat meer naar buiten te kijken. Hij begint met een kijker en een camera zijn buren

Curse Of The Golden Flower
23:05 - 00:50 op NED2
Actie (2006) uit Hongkong
IMDB-rating: 7 (13814 stemmen)
Met Yun-Fat Chow, Li Gong, Jay Chou e.aChina, late Tang Dynastie, 10e eeuw. Prins Jai komt aan de vooravond van het Chrysanten Festival aan in het paleis. Niet alleen het festival, ook de verkoelde relatie tussen de Keizer (Chow Yun Fat) en de Keizerin (Gong Li) lijkt de reden van zijn komst.
De Keizerin heeft een affaire met haar stiefzoon en kroonprins Wan. Maar prins Wan zou het liefst met zijn geheime liefde Chan, de dochter van de hofarts, het keizerlijk gekonkel ontvluchten. Ondertussen groeit de bezorgdheid van prins Jai over de steeds slechtere gezondheid van de keizerin.
Ook de keizer heeft geheimen. Hij vertrouwt deze alleen toe aan zijn hofarts, maar zodra hij dreiging voelt uit die hoek aarzelt hij niet om diens familie te verbannen. Zo ver komt het niet, want onderweg wordt het gezin aangevallen door in het zwart gehulde moordenaars. Dochter Chan en haar moeder weten levend terug te keren naar het paleis waar het Chrysanten Festival op het punt staat al haar overdadige pracht en praal los te barsten....

The Snow Walker
23:30 - 01:15 op E&eacute;n
Avontuur (2003) uit Canada
IMDB-rating: 7.5 (2869 stemmen)
Met Barry Pepper, Annabella Piugattuk, James Cromwell e.aPiloot Charlie Halliday ontmoet tijdens een routineklus in de wildernis van de Noordpool een groep Inuit vissersmannen met een ziek meisje, Kanaalaq. Charlie krijgt twee waardevolle walrustanden als hij haar naar een ziekenhuis vliegt, de enige hoop dat zij zal overleven. Maar hun vliegtuig crasht en ze stranden op honderden mijlen van de beschaving. Charlie besluit het land in te trekken en belooft Kanaalaq terug te komen. Ondanks dat Kanaalaq ziek is, volgt zij Charlie en ze vindt hem halfdood. En terwijl haar eigen conditie verslechtert, leert ze Charlie hoe hij moet overleven in de wildernis.

The Final Cut
00:10 - 02:10 op SBS6
Thriller (1995) uit Canada
IMDB-rating: 5.5 (554 stemmen)
Met Sam Elliott, Charles Martin Smith, Kelly Benson e.aEen ingenieuze psychopaat zaait grote paniek door gebouwen in de stad systematisch op te blazen. Politici, het publiek en bomexperts verkeren in een ware shocktoestand omdat niemand gegevens kan verschaffen omtrent de identiteit van de dader en er weinig hoop is hem te vinden. Ten einde raad roept captain Mamet de hulp in van Pierce, een gepensioneerde bomexpert.

The Hunted
00:45 - 02:15 op BBC1
Actie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (14501 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro, Connie Nielsen e.aVoormalig militair overlevings-expert L.T. Bonham gaat samenwerken met FBI-agente Abby Durrell om de getrainde huurmoordenaar Aaron Hallam op te pakken. Deze neemt de 2 echter mee in een kat-en-muis spel waarin hij zijn achtervolgers telkens een stap voorblijft.

Old Joy
00:50 - 02:05 op NED2
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (1346 stemmen)
Met Daniel London, Will Oldham, Tanya Smith e.aTwee oude vrienden, Mark en Kurt, komen samen om te camperen in de bergen nabij Portland. Kurt is degene die nog steeds doet waar hij zin in heeft, terwijl de serieuzere Mark een relatie heeft en samen met deze vriendin een kind verwacht. Tijdens dit campeeruitje wordt de vriendschap tussen Mark en Kurt op de proef gesteld.

Repulsion
02:45 - 04:25 op BBC2
Thriller (1965) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8 (8667 stemmen)
Met Catherine Deneuve, Ian Hendry, John Fraser e.aDe seksuele neuroses van een jonge manicure zorgen ervoor dat zij in een nachtmerrieachtige wereld terechtkomt als ze alleen in haar Parijse flat is. Ze verliest haar realiteitszin en valt uit naar de onfortuinlijke mensen die haar bezoekenRegards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox