Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 29 November 2013 at General Satellite News forum; The Circle 16:21 - 17:10 op Canvas Documentaire (2013) uit Belgi IMDB-rating: 0 (0 stemmen) Met Bram Conjaerts e.aRegisseur Bram ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 29 November 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 105611
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 29 November 2013 - 29-November-2013, 05:10

The Circle
16:21 - 17:10 op Canvas
Documentaire (2013) uit Belgi
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Bram Conjaerts e.aRegisseur Bram Conjaerts trok voor deze documentaire naar Genve, waar onderzoekers van het CERN al jaren de oorsprong van materie proberen te achterhalen. Ze bouwden daartoe de krachtigste deeltjesversneller ooit.


Norbit
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 3.7 (39846 stemmen)
Met Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews e.aDe 9-jarige Norbit woont in een weeshuis waar ook zijn vriendinnetje Kate woont. De twee zijn onafscheidelijk. Maar Kate wordt twee weken na hun kinderhuwelijk geadopteerd.
Norbit gaat alleen verder en ontmoet Rasputia, een stevige tante van een jaar of negen en haar drie broers die goed voor zichzelf kunnen opkomen. Wat Rasputia trouwens ook kan, en dus zorgt ze ervoor dat die sukkel van een Norbit haar vriendje wordt. Als dik meisje kan ze toch niks anders krijgen.
De volwassen Norbit (Eddie Murphy) en Rasputia (Eddie Murphy) trouwen en Norbit werkt in het bedrijf van de broers. Maar zij oefenen een maffia-achtig schrikbewind uit op het plaatselijke bedrijfsleven. En Rasputia is nog dikker, jaloerser en onredelijker geworden.
Als Kate weer opduikt beseft Norbit wat echte liefde is. Maar Kate is verloofd met Deion (Cuba Gooding Jr) die duidelijk niet deugt. Kan Norbit die criminele Deion buitenspel zetten? En wat willen die broers van Rasputia met het weeshuis uitspoken....


The Sentinel
20:30 - 22:45 op SBS6
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6 (36956 stemmen)
Met Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria Parker e.aPete Garrison (Michael Douglas) is een U.S. Secret Service agent die meer dan 20 jaar geleden de president heeft gered van een aanslag. Hij wordt gerespecteerd door zijn collega's en momenteel werkt hij voor de vrouw van de president (Kim Basinger). Wanneer zijn vriend en collega, Charlie Merriweather, aangeeft bepaalde vertrouwelijke informatie naar buiten te willen brengen, wordt deze op brute wijze vermoord. Het onderzoek wordt geleid door David Breckinridge (Kiefer Sutherland), voorheen een goeie vriend van Garrison. Al gauw blijkt dat er een lek binnen de Secret Service is en alle sporen wijzen naar Garisson. En ding is zeker, degene die hem erin probeert te luizen weet dat hij kwetsbaar is door zijn grote geheim, dat hij absoluut niet vrij kan geven. Hij slaat op de vlucht en wordt op de hielen gevolgd door zijn eigen collega's. Zal hij de echte waarheid boven water kunnen krijgen voordat hij gepakt wordt....


Reindeer Games
20:30 - 22:10 op FOX
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (25602 stemmen)
Met Ben Affleck, James Frain, Dana Stubblefield e.aDe kleine crimineel Rudy komt uit de gevangenis en wil een nieuw leven beginnen met Ashley, die hij alleen kent uit de brieven van zijn celmaat. Hij weet haar te verleiden en Ashley wordt verliefd op hem.


Only You
20:30 - 22:20 op RTL8
Komedie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (11750 stemmen)
Met Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt e.aEen waarzegster heeft Faith verteld dat de man van haar dromen Damon Bradley heet. Samen met haar schoonzus besluit ze naar hem op zoek te gaan.


It Could Happen to You
20:30 - 22:20 op RTL8
Komedie (1994) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (21491 stemmen)
Met Nicolas Cage, Bridget Fonda, Rosie Perez e.aCharlie en Muriel Lang winnen 4 miljoen in de loterij. De dag ervoor heeft Charlie aan een serveerster beloofd dat zij bij winst de helft van zijn gewonnen geld krijgt omdat hij haar geen fooi kon geven.


Groenten uit Balen
20:40 - 22:25 op Eén
Drama (2011) uit Belgi
IMDB-rating: 6.9 (362 stemmen)
Met Evelien Bosmans, Clara Cleymans, Stany Crets e.aGermaine is 18 jaar in 1971. Ze woont in een arbeiderswijk in de Kempen en droomt van een beter leven. Dan breekt een wilde staking uit op de fabriek van haar vader die 9 weken zal duren en het leven van alle betrokkenen drastisch zal veranderen. (Cinenews.be)


Submarino
22:15 - 00:05 op Canvas
Drama (2010) uit Denemarken
IMDB-rating: 7.4 (4119 stemmen)
Met Jakob Cedergren, Peter Plaugborg, Gustav Fischer Kjrulff e.aTwee broers groeien op met armoede, alcoholisme en misbruik. Als ze volwasssen zijn groet de ene broer op als bodybuilder terwijl de andere een alleenstaande vader en junk is. Ze leven voornamelijk naast elkaar maar ze weten elkaar toch te vinden.


White Chicks
22:35 - 00:45 op RTL5
Misdaad (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (68665 stemmen)
Met Shawn Wayans, Marlon Wayans, Jaime King e.aTwee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...


Melancholia
23:15 - 01:20 op NED2
Drama (2011) uit Denemarken
IMDB-rating: 7.1 (85617 stemmen)
Met Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland e.aJustine en Michael vieren hun bruiloft in het huis van Justines zus Claire. Ondertussen beweegt de planeet Melancholia zich richting aarde en worden de twee zussen geconfronteerd met het snel naderende einde van de wereld. Terwijl Justine in een diepe depressie vervalt, verzet Claire zich tot het einde. Regisseur Lars von Trier, die toch al bekend stond als een man die graag spot met de internationale pers, wist de film flink in de spotlights te brengen. Tijdens de persconferentie op Cannes vertelde hij namelijk dat hij Hitler wel een beetje begrijpt en zelfs sympathie voor hem heeft. De festivaldirectie besloot hierop de regisseur te vragen het festival te verlaten en verklaarde hem persona non grata. De film zelf is iets minder controversieel. Recensent Todd McCarthy schreef in zijn recensie voor The Hollywood Reporter het volgende. Lars von Trier manages to turn the end of the world into a bit of a bore inMelancholia. [] This contemplation of the planets demise predictably provides not an ounce of comfort or redemption, nor does it offer characters or ideas with which to meaningfully engage, just ample opportunity to wallow in some rapturous images, glorious music and a foul mood.


Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking
23:30 - 01:10 op Eén
Drama (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.7 (1718 stemmen)
Met Rupert Everett, Nicholas Palliser, Neil Dudgeon e.aNovember 1902. De Londense high society wordt opgeschrikt door een reeks brutale moorden...


The Stepford Wives
00:50 - 02:20 op BBC1
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (40905 stemmen)
Met Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler e.aJoanna Eberhart (Nicole Kidman) is een succesvolle baas van een televisie station. Wanneer zij wordt ontslagen, stort Joanna in. Haar man Walter (Matthew Broderick) staat erop te verhuizen van Manhattan naar het chique en moderne Stepford in Connecticut. Daar aangekomen, wordt Joanna goede vrienden met Bobbie Markowitz (Bette Midler), een joodse schrijfster en herstellend alcoholiste. Ze komen er tot hun ergernis achter dat alle huisvrouwen in Stepford eng zijn in hun perfectie. Joanna en Bobbie vragen zich af wat er gebeurt achter de gesloten deuren van de Stepford Men's Association. Waarom is alles zo perfect in Stepford? En zal het al te laat zijn wanneer ze achter de schokkende waarheid komen?


Nemesis
01:05 - 02:35 op BBC2
Sci-Fi (1992) uit Denemarken
IMDB-rating: 5.2 (2640 stemmen)
Met Olivier Gruner, Tim Thomerson, Cary-Hiroyuki Tagawa e.aIn het jaar 2027 is mogelijk om je lichaam te upgraden met cybernetische implantaten. Agent Alex Rain heeft al heel wat up-grades ondergaan als hij tijdens een schietpartij met leden van de terroristische organisatie de Red Army Hammerhead zwaar beschadigd/gewond raakt. Wanneer Alex weer is opgelapt, neemt hij ontslag en gaat hij naar Rio om carrire te maken als smokkelaar. Alex wordt echter door zijn ex-baas, Farnsworth, ontvoerd en gedwongen nog 1 laatste klus te klaren. De Hammerheads hebben de plannen van een topontmoeting tussen Japanners en Amerikanen gestolen en Alex moet de terroristen opsporen en uitschakelen.


Escape from Alcatraz
01:10 - 03:10 op SBS6
Actie (1979) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (60729 stemmen)
Met Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom e.aIn 1960 arriveert Frank Morris in de zwaar bewaakte gevangenis Alcatraz. Frank, die al eerder uit diverse gevangenissen wist te ontsnappen, krijgt het zwaar te verduren met enkele medegevangenen, maar beraamt intussen een gewaagd en ingenieus plan om uit Alcatraz te ontsnappen samen met een klein groepje medestanders.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox