Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 29 Oktober 2010 at General Satellite News forum; Wendy Wu: Homecoming Warrior 10:00 - 11:20 op Disney XD Actie (2006) uit Amerika IMDB-rating: 5.4 (962 stemmen) Met Brenda ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 29 Oktober 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104027
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 29 Oktober 2010 - 29-October-2010, 05:11

Wendy Wu: Homecoming Warrior
10:00 - 11:20 op Disney XD
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (962 stemmen)
Met Brenda Song, Shin Koyamada, Susan Chuang e.aWendy Wu heeft het allemaal: Ze is populair, aantrekkelijk en heeft een vriendje. Terwijl ze zich richt op het eindbal, komt ze erachter dat ze de rencarnatie is van een Yin Warrior. En nu wil ze alleen nog maar de wereld redden van de kwaadaardige Yan Lo!

Les amants de l'ombre
14:05 - 15:45 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (9 stemmen)
Met Julie Debazac, Anthony Kavanagh, Georges Corraface e.aDe elkaar kruisende levens van twee vrouwen in het naoorlogse Frankrijk. De ene, Louise, is de matresse van een zwarte soldaat die Frankrijk is komen bevrijden met het Amerikaanse leger. De andere, Blanche, is verliefd geworden op een Duitser. Beide moeten een hoge prijs betalen voor hun verboden passie

Knetter
15:30 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2005) uit Nederland
IMDB-rating: 7.3 (140 stemmen)
Met Jesse Rinsma, Tom van Kessel, Carice van Houten e.aBonnie en haar moeder Lis houden van olifanten. Lis is wel een lieve maar geen gewone moeder. Soms is ze heel druk en vrolijk, en dan weer heel somber. Bonnie's vriendje Tom heeft een heleboel broertjes en zusjes en eigenlijk wil Bonnie ook graag een broertje. Maar dat vindt haar moeder niet zo'n goed idee. Baby's krijg je niet zomaar, dan kun je beter een huisdier nemen, vindt Lis. Om Bonnie te verrassen neemt Lis op een dag een olifant mee naar huis.

Mariken
15:31 - 16:50 op NED3
Familiefilm (2000) uit Belgi
IMDB-rating: 6.5 (203 stemmen)
Met Laurien Van den Broeck, Jan Decleir, Ramsey Nasr e.aMariken leeft samen met Archibald afgezonderd van de bewoonde wereld in het Waanwoud. Alles dat ze weet over wat zich buiten het woud afspeelt heeft ze uit een boek. Als de geit Sofie sterft besluit Mariken naar de jaarmarkt te gaan om daar een nieuwe geit te kopen. In de stad ziet ze dingen waar ze tot nu toe alleen nog maar over gelezen had of waarvan ze het bestaan niet eens wist. Zo ontmoet ze de godvrezende Zwarte Weeuw die zijn neefje Rattejan heeft opgesloten in de schuur omdat ze denkt dat het jongetje een zoon van de Duvel is. Mariken weet aan de Zwarte Weeuw te ontsnappen en belooft Rattejan dat ze terug zal komen om hem te bevrijden. Wanneer Mariken op het kasteel van de kille, kinderloze Gravin terechtkomt, raakt de Gravin gentrigeerd door het vreemde meisje dat blijkbaar alles zegt wat in haar opkomt. De Gravin besluit Mariken bij zich te houden en haar op te voeden als haar eigen dochter. Maar Mariken's nieuwe vrienden van zijn vastbesloten haar terug te krijgen....

Men in Black
20:30 - 22:20 op RTL5
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (97280 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino e.aMen in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

The Roman Spring of Mrs. Stone
20:30 - 22:45 op RTL8
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (533 stemmen)
Met Helen Mirren, Olivier Martinez, Anne Bancroft e.aVoormalig Broadway-ster Karen Stone besluit haar leven om te gooien na het overlijden van haar echtgenoot. Ze vertrekt naar Rome, waar ze nieuwe vrienden ontmoet en verliefd wordt op de jonge gigolo Paolo. Haar relatie met de Italiaan loopt echter anders dan ze hoopt.

National Treasure: Book of Secrets
20:30 - 22:55 op SBS6
Actie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (40559 stemmen)
Met Nicolas Cage, Justin Bartha, Diane Kruger e.aNicolas Cage is terug als schatzoeker Ben Gates en dit keer moet hij een boek zien te vinden waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan .

Men in Black II
22:20 - 00:00 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (52757 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn e.aWanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter n probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

Freefall
23:40 - 01:10 op Eén
Drama () uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (146 stemmen)
Met Dominic Cooper, Laura Ainsworth, Aidan Gillen e.aIn de periode dat de onroerend goed markt rasse schreden maakt, zijn het bedrijven zoals die van makelaar Gus, die concurreren om klanten en als aandelen aan banken en priv-investeerders verkopen. Zijn agent Dave verkoopt zelfs spotgoedkope hypotheken aan kopers die op de zwarte lijst staan. Maar wanneer de markt crasht ontstaan er voor alle partijen grote problemen.

My Summer of Love
23:50 - 01:15 op NED2
Drama (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (5288 stemmen)
Met Nathalie Press, Emily Blunt, Paddy Considine e.aTijdens een lange hete zomer komen ontmoeten twee 16 jarige meisjes uit hetzelfde Yorkshire dorp elkaar. Ze zijn totaal verschillend maar toch voelen ze een verbondenheid. Mona heeft een moeilijke jeugd achter de rug en verlangt naar een ander leven dan de dagelijkse sleur. Tamsin is rijk en verwend en Mona een open deur naar een leven van exotische fascinaties. Deze nieuwe vriendschap doet de 2 meisjes steeds meer tot elkaar groeien en ze maken plannen om samen te vluchten. Wanneer de zomer ten einde loopt wordt het echter duidelijk dat hun passie een ander en donkerder pad inslaat.

Halloween: Resurrection
00:30 - 01:55 op BBC1
Horror (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (10360 stemmen)
Met Jamie Lee Curtis, Brad Loree, Busta Rhymes e.aHet gebeurt op 31 oktober 1963: Halloween. De zesjarige Michael Myers slacht doodkalm zijn zus af. Vijftien jaar later ontsnapt hij uit een psychiatrische gevangenis. Hij houdt nooit meer op met moorden. Halloween 2002. Een groep studenten brengt de nacht door in het vervallen ouderlijk huis van Michael Myers. Hun belevenissen zijn live te zien op internet. Het huis zelf is vies, donker, al decennia onbewoond en doodeng. Dan valt de duisternis in. De studenten verkennen voorzichtig het huis. Meer hoeven ze niet te doen. De kijkers op internet volgen alles. Dan verschijnt er een man met een wit masker in beeld. Michael Myers is thuis.

Excessive Force II: Force on Force
00:35 - 02:15 op SBS6
Actie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (141 stemmen)
Met Mandingo Warrior, Bradford Tatum, David Hugghins e.aHayley is een toegewijde agente die op een dag wordt aangesproken door een bekende crimineel die haar vraagt om lid te worden van zijn geheime organisatie. Ze weigert en wordt promt neergeknald. Gelukkig overleeft ze de aanslag, maar de kogel die nog in haar hoofd zit, zorgt er voor dat ze regelmatig oncontroleerbare woedeuitbarstingen krijgt.

Urban Ghost Story
01:50 - 03:15 op BBC2
Drama (1998) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.6 (281 stemmen)
Met Jason Connery, Stephanie Buttle, Heather Ann Foster e.aNa een uit de hand gelopen joyride ligt Lizzie dood aan de kant van de weg, ze ziet zichzelf langzaam richting het licht zweven, maar wordt plotseling weer naar de aarde getrokken wanneer de dokters haar reanimeren.*Ze weet zeker dat er zich iets, gedurende de 184 seconden dat ze dood was, aan haar heeft vastgeklampt en dat ze dit heeft meegenomen naar haar wereld.*De nachtmerries en visioenen die volgen sterken haar in haar geloof dat zijn en niet haar best vriend in het ongeluk had moeten sterven.*Dan beginnen de onverklaarbare verschijnselen, eerst alleen maar geklop en stankoverlast, daarna beginnen de voorvallen te escaleren, en alles lijkt zich op Lizzy te focussen maar de meeste mensen doen het af als aandachttrekkerij.*Pas wanneer Kate, haar moeder, getuige is van de onverklaarbare fenomenen neemt ook zij het feit in overweging dat ze het slachtoffer zijn geworden van een "poltergeist"plaag.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox