Eurocardsharing

Eurocardsharing (http://www.eurocardsharing.com/)
-   Satellite Tv Guide (http://www.eurocardsharing.com/satellite-tv-guide/f222)
-   -   Films op TV voor vrijdag 3 Februari 2012 (http://www.eurocardsharing.com/f222/films-op-tv-voor-vrijdag-3-februari-2012-a-382253)

Bacteria 03-February-2012 06:10

Films op TV voor vrijdag 3 Februari 2012
 
http://www.filmtotaal.nl/images/covers/zlgxsqp2bs.jpgWuthering Heights
15:00 - 16:10 op Eén
Drama (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.5 (1614 stemmen)
Met Tom Hardy, Charlotte Riley, Andrew Lincoln e.aHeathcliff wordt nog steeds gekweld door herinneringen aan zijn grote liefde Cathy, die hij als weesjongen leerde kennen op Wuthering Heights. Als volwassene koos zij voor een leven van zekerheid en comfort.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/8libwjya9b.jpgHet geheim van Mega Mindy
16:45 - 17:55 op Canvas
Avontuur (2009) uit België
IMDB-rating: 4.9 (53 stemmen)
Met Free Souffriau, Louis Talpe, Fred Van Kuyk e.aSinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! ‘s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/3xxs4mktf8.jpgI, Robot
20:30 - 22:40 op RTL5
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (73439 stemmen)
Met Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk e.aIn het Chicago van 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/l77zd5as5e.jpgThis Boy's Life
20:30 - 22:45 op RTL8
Drama (1993) uit Amerika
IMDB-rating: 7.2 (8946 stemmen)
Met Robert De Niro, Ellen Barkin, Leonardo DiCaprio e.aTobias Wolff reist met zijn moeder Caroline door het land. Als het ze ergens niet bevalt, laten ze hun spullen achter en beginnen ze elders opnieuw. Dan ontmoet Caroline de marinier Dwight met wie ze een relatie krijgt. Ze verhuizen naar de basis en vanaf dat moment verandert het leven van Tobias omdat Dwight hem een harde opvoeding probeert te geven.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/7aga9z3u4r.jpgThe Librarian: Return to King Solomon's Mines
20:30 - 22:30 op SBS6
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (1645 stemmen)
Met Noah Wyle, Gabrielle Anwar, Bob Newhart e.aDeze film is het vervolg op The Librarian: Quest for the Spear. Bibliothecaris annex avonturier Flynn Carsen (Noah While) gaat ditmaal op zoek naar de mijnen van koning Solomon, diep in het Afrikaanse continent. Maar er zijn meer kapers op de kust. De vraag is of Flynn dit tot een goed einde weet te brengen.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/nd1bq4n1vv.jpgThe Reader
22:20 - 00:15 op Canvas
Drama (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (77314 stemmen)
Met Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross e.aDe uit Berlijn afkomstige Michael Berg is een 15-jarige tiener. Wanneer hij onderweg naar school ziek wordt, wordt hij verzorgd door de veel oudere Hanna Schmitz. Hoewel ze dit niet verwachtten, vallen ze als een blok voor elkaar en beginnen een hartstochtelijke liefdesaffaire. Op een dag verdwijnt ze uit zijn leven. Na een lange zoektocht, geeft Michael de hoop op en besluit verder te gaan met zijn leven. Acht jaren gaan voorbij. Michael studeert rechten aan een prestigieuze universiteit in een periode dat er veel processen tegen nazi's rondgaan. Hij komt bij toeval opnieuw zijn voormalige geliefde tegen, maar ditmaal onder andere omstandigheden. Hanna wordt aangeklaagd voor gruwelijke misdaden die gepleegd zijn in een concentratiekamp. Michael ontdekt dat ze een opzichter in zo'n kamp was en zich had aangemeld als lid van de Schutzstaffel. Naarmate het proces in zich ontwikkelt, ontdekt hij een geheim dat het leven van beiden zal veranderen.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/xkl2x0brj9.jpgEquilibrium
22:40 - 00:45 op RTL5
Actie (2002) uit Amerika
IMDB-rating: 7.8 (63699 stemmen)
Met Dominic Purcell, Christian Bale, Sean Bean e.aEen streng regime heeft, door ieders emoties chemisch te onderdrukken, er in de toekomst voor gezorgd dat er geen oorlog meer is. Boeken, kunst en muziek zijn streng verboden, en gevoelens zijn een misdaad waar de doodstraf op staat. John Preston ziet toe op de vervolging van mensen die deze wetten overtreden, maar begint zich af te vragen of wat hij wel doet wel goed is.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/sziu2as7si.gifLittle Voice
23:30 - 01:05 op Eén
Komedie (1998) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.9 (7309 stemmen)
Met Brenda Blethyn, Jane Horrocks, Ewan McGregor e.aDe jonge Laura Hoff woont bij haar levenslustige moeder Mari en de twee kunnen niet zo goed met elkaar opschieten. Mari gaat graag uit en versiert mannen, Laura is erg stil en verlegen. Op haar kamer zingt Laura echter de sterren van de hemel en Ray, een vriend van Mari, ontdekt dit bij toeval en wil hier munt uit slaan. De louche Ray wil dat Laura in z'n nachtclub gaat optreden.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/uc65l6byx1.jpgEden
23:55 - 01:30 op NED2
Drama (2006) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.1 (395 stemmen)
Met Josef Ostendorf, Wioletta Breskic, Jonas Laiblien e.aGregor, een corpulente, excentrieke kok, runt een klein restaurant aan de rand van een stad. In zijn vrije tijd zit hij vaak op een terrasje, waar hij wordt bediend door Eden. Eden is getrouwd met Xaver en heeft een dochter van vijf met het Downsyndroom, Leonie. Gregor ziet Leonie voor het eerst in het park als ze bij de fontein speelt en erin dreigt te vallen. Hij is zeer gecharmeerd van haar (en haar moeder) en besluit een cake met eigengemaakte chocolade voor haar verjaardag te bakken. Als Eden de chocolade proeft, is ze compleet verrukt. Ze bezoekt de keuken van Gregor om meer te kunnen proeven van zijn kookkunst, wat uitmondt in een innige maar platonische relatie. Eden en haar huwelijk bloeien op en ze raakt eindelijk weer zwanger. Xaver wordt echter jaloers op Gregor en vernielt zijn wijnkelder. Dit doet Gregor besluiten het stadje te verlaten, maar eerst wil hij Eden nog een laatste keer zien....

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/1yakg53tlj.jpgRoad Trip
00:30 - 02:00 op BBC1
Avontuur (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (34374 stemmen)
Met Breckin Meyer, Seann William Scott, Amy Smart e.aEen student komt erachter dat zijn vriendinnetje een video gaat krijgen die hij liever niet wil laten zien, vanwege de obscene inhoud. Hij moet ervoor zorgen dat zij die video niet te zien krijgt.

http://www.filmtotaal.nl/images/covers/sitbu5gwge.jpgYouth Without Youth
00:50 - 02:50 op BBC2
Drama (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (3594 stemmen)
Met Tim Roth, Alexandra Maria Lara, Bruno Ganz e.aPaaszondag, 1938. Taalkundige Dominic Matei wordt getroffen door de bliksem. Als bij wonder overleeft hij de inslag. Dominic ziet er plots veel jonger uit dan zijn zeventig jaren en zijn intelligentie blijkt exponentieel toegenomen. Dit levert hem de ongewenste aandacht van Nazi wetenschappers op en hij slaat op de vlucht. Onderweg vindt hij zijn grote liefde Laura terug. Hij probeert ook zijn onderzoek naar de oorsprong van de menselijke taal verder te zetten, maar beseft al snel dat hij zal moeten kiezen tussen de liefde en zijn levenswerk…Regards,


All times are GMT +2. The time now is 16:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.