Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 3 Mei 2013 at General Satellite News forum; IJzeren Hans 09:00 - 10:25 op NED2 Fantasy (2011) uit Duitsland IMDB-rating: 4.3 (19 stemmen) Met Laurence Rupp, Paula Schramm, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 3 Mei 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 109892
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 3 Mei 2013 - 03-May-2013, 06:20

IJzeren Hans
09:00 - 10:25 op NED2
Fantasy (2011) uit Duitsland
IMDB-rating: 4.3 (19 stemmen)
Met Laurence Rupp, Paula Schramm, Michael Mendl e.aIn de bossen van een koninkrijk huist een vreemde natuurgeest genaamd Eisenhans. Omdat al heel wat jagers in het bos spoorloos verdwenen zijn, durft niemand het nog aan om de bossen te betreden. Op de dag dat de kleine prins Johannes acht jaar oud wordt, verschijnt een zwarte ridder aan het hof die Eisenhans gevangen heeft genomen. Het wezen zal in zijn kooi sterven, maar Johannes krijgt medelijden en laat Eisenhans vrij. Die neemt de prins meteen de bossen mee in, die daar leert hoe hij voor zichzelf moet zorgen.


Razend
15:30 - 17:00 op NED3
Drama (2011) uit Nederland
IMDB-rating: 5.5 (186 stemmen)
Met Abbey Hoes, Ko Zandvliet, Lenart Timmerman e.aSven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.


Year of the Dog
20:30 - 22:30 op RTL8
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (2436 stemmen)
Met Molly Shannon, Laura Dern, Regina King e.aHet verhaal over Peggy (Molly Shannon), een altijd vrolijke en levenslustige secretaresse die single is en woont met haar hond Pencil. Maar dan overlijdt Pencil plotseling en begint er voor Peggy een reis naar haar eigen persoonlijkheid en de transformatie die nodig is om de klap te overkomen.


Thor
20:30 - 23:00 op RTL5
Actie (2011) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (228248 stemmen)
Met Natalie Portman, Chris Hemsworth, Anthony Hopkins e.aDe machtige, maar arrogante krijger Thor (Chris Hemsworth) wakkert met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog aan. Als straf verbant zijn vader Odin (Anthony Hopkins) hem van Asgard naar de Aarde, waar hij gedwongen wordt tussen de mensen te leven. Daar wordt hij verliefd op de jonge wetenschapper Jane (Natalie Portman). Terwijl hun relatie groeit ontdekt Thor wat het vergt om een echte held te zijn, wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de Aarde stuurt.


The Fighter
20:30 - 22:55 op Veronica
Biografie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 7.9 (135583 stemmen)
Met Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams e.a'The Fighter' vertelt het verhaal van "Irish" Mickey Ward (Mark Wahlberg), een vechter uit Boston die op het punt staat zijn handschoenen in de ring te gooien, als zijn halfbroer, voormalig bokser ****y Eklund (Christian Bale), na een gevangenisstraf van vijftien jaar weer in zijn leven komt. Om weer met zichzelf in het reine te komen, helpt hij zijn halfbroertje door hem te trainen voor de kampioenschappen in de lichtgewichtcategorie.


Un proph?
22:15 - 00:45 op Canvas
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.9 (43696 stemmen)
Met Tahar Rahim, Niels Arestrup, Adel Bencherif e.aDe 19-jarige analfabeet Malik El Djebena is veroordeeld tot zes jaar in de gevangenis. Hij arriveert alleen bij de gevangenis en hij oogt jonger en kwetsbaarder dan zijn medegevangenen. Wanneer hij in het nauw gedreven wordt door de leider van de Corsicaanse bende die in de gevangenis de dienst uitmaakt, krijgt hij een aantal 'opdrachten' die hij moet uitvoeren. Hierdoor wordt hij sterker en wint hij het vertrouwen van de bendeleider. Maar Malik is dapper en een snelle leerling en heeft de moed om in het geheim zijn eigen plannen in gang te zetten...


Rocky Balboa
22:55 - 00:55 op Veronica
Actie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (49974 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Burt Young, Antonio Tarver e.aIn 1976 schreef Rocky al geschiedenis. Nu, 30 jaar later heeft Rocky Balboa (Sylvester Stallone) de bokssport voorgoed afgezworen. Toch duikt hij nog eenmaal de ring in. De meest legendarische boxer aller tijden gaat een bikkelhard gevecht aan....


Das wei? Band
23:00 - 01:14 op NED2
Drama (2009) uit Oostenrijk
IMDB-rating: 7.8 (30168 stemmen)
Met Ulrich Tukur, Susanne Lothar, Burghart Klauner e.aNet voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog wordt een rustig Duits dorpje opgeschrikt door een aantal vreemde gebeurtenissen. Een kabel wordt gespannen om de dokter met zijn paard ten val te brengen, een schuur vliegt in brand en twee kinderen worden ontvoerd en gemarteld. De schoolleraar observeert en onderzoekt de gebeurtenissen en komt beetje bij beetje dichterbij de verschrikkelijke waarheid.


Wanted
23:05 - 01:15 op RTL5
Actie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (185816 stemmen)
Met James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie e.aDe 25 jaar oude Wes is de sloomste, meest ongenteresseerde kantoorklerk aller tijden. Zijn baas geeft hem elk uur wel een keer op zijn lazer, zijn vriendin is niet erg bezeten van hem, en zijn leven sleept zich maar voort. Iedereen denkt dat er van deze sukkel niks terecht gaat komen. Maar alles verandert als hij Fox tegenkomt. De dodelijk sexy Fox rekruteert Wes voor de Fraternity, een genootschap van ongelooflijke vechters en razendslimme moordenaars die in het geheim de orde handhaven. Zonder dat Wes dat wist, was zijn verdwenen vader ook lid van het genootschap, en die blijkt kortgeleden te zijn vermoord. Wes wil wraak nemen. Dat doet hij onder leiding van Fox, en dankzij haar ontdekt hij zijn bliksemsnelle reflexen en zijn fenomenale behendigheid. En Wes ontdekt de oude, onbreekbare code van het Fraternity-team: voer de bevelen van de dood uit zoals die door het lot worden gegeven.


The Hit
23:20 - 00:55 op Eén
Misdaad (1984) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.1 (2762 stemmen)
Met Freddie Stuart, Ralph Brown, A.J. Clarke e.aAls Willie Parker een aantal mafia companen verlinkt acht hij het raadzaam naar Spanje te verkassen, bang als hij is voor wraak. Tien jaar lang bereidt hij zich daar voor op z'n executie. Twee huurmoordenaars die het vonnis van Parker moeten voltrekken komen in de vreemde situatie dat zij een man moeten ombrengen die volledig op zijn dood is voorbereid. Parker is de vriendelijkheid zelve. Als vervolgens de politie lucht krijgt van de situatie en er ook nog een prachtige Spaanse dame zich in het spel mengt raken de huurmoordenaars totaal verward.


Atomic Train
00:25 - 02:45 op SBS6
Actie (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 4.3 (1134 stemmen)
Met Rob Lowe, Kristin Davis, Esai Morales e.aEen goederentrein raakt van het spoor in de Rocky Mountains en raast met hoge snelheid richting Denver. Naast gevaarlijke chemicalin bevindt zich in n van de wagons ook een Russische atoombom.


Dark Water
00:50 - 02:25 op BBC1
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (15415 stemmen)
Met Jennifer Connelly, John C. Reilly, Tim Roth e.aEen jonge vrouw is met haar ex-echtgenoot verwikkeld in een zware strijd over de voogdij van haar vijfjarige dochter Ceci. Ondanks haar psychiatrisch verleden, hoopt ze sterker te staan door werk te vinden en een eigen appartement te huren. Door haar werk zal ze echter zo nu en dan haar dochter moeten verwaarlozen en bovendien blijkt er een grote vochtige plek te zijn op het plafond van het appartement.


Felicia's Journey
02:00 - 03:50 op BBC2
Drama (1999) uit Canada
IMDB-rating: 7 (4060 stemmen)
Met Bob Hoskins, Arsine Khanjian, Elaine Cassidy e.aFelicia is 17 jaar, blut, zwanger en op zoek naar de vader van haar kind. Ze ontmoet Joseph, een behulpzame cateringmanager, die haar helpt met het vinden van onderdak. Hij lijkt een droevige en zachtmoedige man, maar achter zijn vriendelijkheid gaat een psychopatische serie-moordenaar schuil met een zwak voor hulpeloze meisjes als Felicia.


Dragonheart: A New Beginning
05:45 - 07:15 op RTL4
Actie (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (1222 stemmen)
Met Christopher Masterson, Harry Van Gorkum, Rona Figueroa e.aWanneer Geoff, een staljongen zonder ouders, Drake, de laatste draak ter wereld ontdekt, realiseert hij zich dat zijn droom om een ridder te worden waarheid kan worden. Samen gaan ze al snel een aantal uitdagingen aan die helden van ze maken.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox