Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 30 December 2011 at General Satellite News forum; Babe 09:00 - 10:20 op NED3 Komedie (1995) uit Australi IMDB-rating: 7.3 (29001 stemmen) Met Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 30 December 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104925
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 30 December 2011 - 30-December-2011, 05:10

Babe
09:00 - 10:20 op NED3
Komedie (1995) uit Australi
IMDB-rating: 7.3 (29001 stemmen)
Met Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny Mann e.aBabe is een Australische film voor het hele gezin over een schattig biggetje. Babe is geen tekenfilm, maar toch spreken de dieren in deze film. Dat kan dankzij razendknappe computeranimatie, waardoor de dieren hun mond op het tempo en het ritme van de ingesproken tekst bewegen. De dieren zijn ondanks deze trucs levensecht en ontroerend. Zo kunnen we optimaal meeleven met de avonturen van Babe, die meer in huis heeft dan de gemiddelde big.

David Copperfield
10:00 - 12:05 op BBC2
Avontuur (1935) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (1584 stemmen)
Met Edna May Oliver, Elizabeth Allan, Jessie Ralph e.aDe moeder van de jonge Copperfield sterft, waardoor hij is overgeleverd aan de nukken van zijn stiefvader. Hij ontmoet een man, bij wie hij in de familie wordt opgenomen. Wanneer deze sterft vlucht hij naar zijn tante op het platteland, waar hij een tijdje woont en allerlei kleurrijke figuren ontmoet. Het verhaal verschuift later naar een periode waarin de oudere Copperfield enkele amoureuze verwikkelingen meemaakt. Originele titel: The Personal History, Adventures, Experience, & Observation of David Copperfield the Younger.

The Life and Adventures of Nicholas Nickleby
12:05 - 13:50 op BBC2
Drama (1947) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (307 stemmen)
Met Cedric Hardwicke, Stanley Holloway, Alfred Drayton e.aEngeland in de 19de eeuw. Als Nicholas Nickleby's vader sterft en zijn familie berooid achterlaat, bezorgt zijn oom Ralph Nickleby, een hebberige financier, hem een baantje als leraar op een school in Yorkshire. Nicholas verlaat de school echter al spoedig en neemt n van de jongens, genaamd Smike, mee. Samen sluiten ze zich aan bij een groep acteurs. Nu moet Nicholas Smike beschermen en ondertussen moet hij proberen om zijn zus Kate te behoeden voor zijn oom Ralph. Later moet hij dit ook nog doen voor zijn liefje, Madeline Bray, wiens vader in de gevangenis zit voor schulden.

Home Alone 2: Lost in New York
12:55 - 15:05 op RTL4
Avontuur (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (36429 stemmen)
Met Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern e.aDe McCallisters gaan op vakantie naar Florida, Kevin raakt ze echter kwijt en komt in een vliegtuig naar New York terecht. Gewapend met zijn vaders creditcard neemt Kevin het er goed van. Ondertussen blijken boeven het voorzien te hebben op de grootste speelgoedwinkel in New York die ze op kerstavond willen overvallen.

A Tale of Two Cities
13:50 - 15:45 op BBC2
Drama (1958) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.2 (413 stemmen)
Met Dirk Bogarde, Dorothy Tutin, Paul Guers e.aAdvocaat Sydney Carton redt een man van de guillotine door diens plaats in te nemen. Zesde verfilming van Charles ****ens' visie op de Franse Revolutie.

Alice Upside Down
15:30 - 16:55 op NED3
Avontuur (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.2 (331 stemmen)
Met Alyson Stoner, Luke Perry, Lucas Grabeel e.aAlice is een jonge tiener wiens moeder een aantal jaar geleden is overleden. Ze is nog steeds niet over haar verdriet heen en komt tot de verschrikkelijke ontdekking dat ze zal moeten verhuizen naar een nieuwe stad. Hier weet ze zich niet aan te passen aan haar nieuwe omgeving.

National Treasure
16:30 - 18:30 op BBC1
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (64360 stemmen)
Met Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha e.aBenjamin Franklin Gates komt uit een familie vol schattenzoekers. Alle familieleden hebben hetzelfde levensdoel gehad: het vinden van een oorlogsbuit die na de Revolutie door de Founding Fathers werd verstopt. Ben staat op het punt om de schat te vinden, maar wordt verraden door twee vrienden die de schat zelf willen hebben. Om de schat zo snel mogelijk te vinden, moet Ben eerst een goed bewaakt document stelen, wat helaas tot gevolg heeft dat ook het FBI hem op de hielen zit.

Jumanji
18:30 - 20:30 op RTL5
Avontuur (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (40155 stemmen)
Met Robin Williams, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst e.aZesentwintig jaar geleden speelde Alan Parrish als jongetje met zijn vriendin Sarah een spelletje Jumanji. Voor de ogen van Sarah wordt Alan plotseling opgeslokt door het spel. Alan zit gevangen in de wereld van Jumanji. Hij weet dat hij een kans heeft uit het spel te ontsnappen als in 1995 de kinderen Judy en Peter besluiten het spel te spelen.

Wallace and Gromit in A Close Shave
18:30 - 19:00 op BBC1
Animatie (1995) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.4 (14639 stemmen)
Met Peter Sallis, Anne Reid e.aWallace en Gromit zijn kleifiguren die als echte acteurs de film dragen. De animatiefotografie munt uit in sfeervolle belichting.

Scared Shrekless
20:00 - 20:30 op SBS6
Animatie (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (212 stemmen)
Met Mike Myers, Cameron Diaz, Antonio Banderas e.aShrek daagt Fiona, Donkey en de andere animatiefiguren uit om de nacht door te brengen in het behekste kasteel van Lord Farquaad, terwijl ze griezelige verhalen vertellen.

The MatchMaker
20:30 - 22:20 op RTL8
Komedie (1997) uit Ierland
IMDB-rating: 6 (2875 stemmen)
Met Janeane Garofalo, David O'Hara, Milo O'Shea e.aMarcy is betrokken bij de harde verkiezingsstrijd van senator John McGlory. Hopende op goede publiciteit, reist Marcy af naar Ierland op zoek naar de roots van de senator. Daar aangekomen belandt ze temidden van een jaarlijks matchmaking feest. Argwanend gadegeslagen door de dorpelingen, start ze haar moeizame zoektocht naar familieleden van de senator.

Bridge to Terabithia
20:30 - 22:30 op SBS6
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.4 (24510 stemmen)
Met Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel e.aJess Aarons is op school en binnen zijn familie een buitenbeentje. Om ergens in uit te blinken traint hij om de snelste jongen van de klas te worden. Zijn droom wordt helaas op de valreep gedwarsboomd door het nieuwe meisje op school; Leslie Burke. Zij doet mee met de hardloopwedstrijd en wint.<br>Ondanks hun vervelende eerste kennismaking worden de twee al snel de beste vrienden. Leslie vertelt graag de meest fantastische verhalen aan Jess. En Jess houdt erg van tekenen, maar voordat hij Leslie kende was er niemand aan wie hij dat liet zien. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door met een touw over een smal beekje in het bos te slingeren. In dat land zijn zij heersers, vechten ze met de Dark Master en spannen ze samen tegen de pestkoppen op school. Het leven van Jess verandert voorgoed door deze bijzondere vriendschap. Maar staat hij hierdoor ook sterk genoeg in zijn schoenen om zich door een ernstig drama te slaan....

The Spiderwick Chronicles
20:30 - 22:15 op RTL5
Avontuur (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (25582 stemmen)
Met Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte e.aHet verhaal draait om de drie kinderen, Jared, zijn tweelingbroer Simon, hun oudere zus Mallory en hun onlangs gescheiden moeder Helen. De familie betrekt het afgelegen en vervallen landgoed Spiderwick, waar vroeger hun overoudoom Arthur Spiderwick en oudtante Lucinda woonden. Hoewel de kinderen de verhuizing verfoeien, passen ze zich elk op eigen wijze aan. Simon, de meer leergierige helft van de tweeling, onderzoekt het eigenaardige huis en Mallory oefent haar schermkunst. Jared echter ontdekt dat er eigenaardige dingen gebeuren rond het magische huis en hij gaat op onderzoek uit. Hij slaat de waarschuwing van het huis-aardmannetje, Thimbletack (Duimeldop) , in de wind. Duimeldop is een toverschepsel dat in de muren van het landhuis woont. Jared stuit op een vreemd en mogelijk gevaarlijk boek, geschreven door oom Arthur. Wanneer het boek wordt geopend onthult en ontketent het een wereld rondom landgoed Spiderwick, die bevolkt wordt door vreemde, wonderbaarlijke en enge wezens..

Stardust
22:15 - 00:30 op RTL5
Avontuur (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8 (60734 stemmen)
Met Ian McKellen, Bimbo Hart, Alastair MacIntosh e.aIn het magische land Stormhold, net aan de andere kant van het alledaagse Victoriaanse dorpje Wall, is een verblindende ster uit de lucht komen vallen. Deze ster is geen gewone meteoor, maar een mooie jonge vrouw. En haar diepe val door de kosmos betekent voor haar een groot gevaar: haar geheime krachten worden nu gezocht door een bonte schare zoekers. Van een verliefde dorpsjongen die de ster nodig heeft om zijn geliefde te winnen tot een meedogenloze boze heks die beslist haar eeuwige jeugd wil herwinnen, tot een hebzuchtige prins die geen middel ongebruikt laat om de troon van zijn vader buit te maken op de andere mededingers, tot een serie wonderbaarlijke tovenaars, dwergen en zelfs een vliegende piraat. Wie de ster ook ontmoet, allemaal hebben ze hun eigen doel, soms goed en soms slecht, maar uiteindelijk willen ze allemaal maar n ding: haar hart.

Millennium 3: Gerechtigheid
22:45 - 00:15 op NED3
Thriller (2009) uit Zweden
IMDB-rating: 7 (15055 stemmen)
Met Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Michalis Koutsogiannakis e.aLisbeth Salander wordt zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht waarna zij wordt beschuldigd van een drievoudige moord. Blomkvist probeert politie en aanklagers te overtuigen van haar onschuld. Hij gaat op onderzoek uit naar het verleden van Lisbeth en ontdekt een samenzwering van het allerhoogste plan. Samen gaan ze op jacht naar gerechtigheid en de waarheid.

Tango & Cash
23:25 - 01:25 op SBS6
Actie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 5.6 (18412 stemmen)
Met Sylvester Stallone, Kurt Russell, Teri Hatcher e.aDe politierechercheurs Ray Tango en Gabe Cash bestrijden onafhankelijk van elkaar, maar beiden met succes de criminaliteit in Los Angeles. Yves Perret, het brein achter de georganiseerde misdaad, ziet zijn handel behoorlijk in gevaar komen en laat beide agenten opdraaien voor een moord. Tango en Cash worden veroordeeld tot achttien maanden opsluiting.

An Officer and a Gentleman
23:35 - 01:35 op E&eacute;n
Drama (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (13266 stemmen)
Met Richard Gere, Debra Winger, David Keith e.aDe jonge Zack Mayo meldt zich aan voor de Marine Luchtvaartschool. Hij is een moeilijke jongen met een aanpassingsprobleem en sergeant Foley, die de nieuwe lichting rekruten onder zijn hoede krijgt, heeft zijn handen vol aan hem. Totdat Zack Paula ontmoet.

Transsiberian
23:45 - 01:25 op BBC2
Misdaad (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.8 (22444 stemmen)
Met Woody Harrelson, Emily Mortimer, Kate Mara e.aRoy (Harrelson) en zijn vrouw Jessie (Mortimer) keren na hun liefdadigheidswerk in Peking samen terug naar huis met de legendarische Transsiberi Express via Moskou. Onderweg ontmoeten ze rugzaktoeristen Carlos en Abby die op wereldreis zijn. De reis krijgt een onverwachte wending als Roy de trein mist na een korte tussenstop. Jessie besluit om op hem te wachten in het volgende station, samen met hun nieuwe kennissen. Daar begint ze zich te realiseren dat haar reisgenoten blijkbaar niet zijn wie ze beweren te zijn.

Cold Creek Manor
00:55 - 02:50 op BBC1
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (8475 stemmen)
Met Dennis Quaid, Sharon Stone, Stephen Dorff e.aEen echtpaar en hun zoon en dochter verhuizen van de stad naar het platteland. Daar ontdekken ze dat hun droomhuis, een grote boerderij, meer een soort nachtmerrie is. Dit omdat de vorige bewoner uit de gevangenis wordt vrijgelaten en zijn huis terugwil.

The Curse of the Cat People
02:25 - 03:35 op BBC2
Drama (1944) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (1406 stemmen)
Met Simone Simon, Kent Smith, Jane Randolph e.aAmy Reed lijdt aan waanideen en kan feit en fictie niet uitelkaar halen, waardoor ze buitengesloten van haar omgeving raakt. Ze creert een denkbeeldige vriendin, en ontmoet tegelijkertijd Julia Farren, een actrice die vervreemd is geraakt van haar eigen dochter.Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox