Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 30 Maart 2012 at General Satellite News forum; Thomas De Stoomlocomotief - De Film: Stomers Tegen Diesels 11:10 - 12:10 op Nickelodeon Animatie (2011) uit Verenigd Koninkrijk IMDB-rating: ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 30 Maart 2012
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 106276
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 30 Maart 2012 - 30-March-2012, 05:11

Thomas De Stoomlocomotief - De Film: Stomers Tegen Diesels
11:10 - 12:10 op Nickelodeon
Animatie (2011) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.8 (28 stemmen)
Met Michael Brandon e.aDe stoomtreinen en de diesels krijgen het flink met elkaar aan de stok in dit spannende en splinternieuwe filmavontuur! Als er brand op Sodor is, worden Thomas en Percy geholpen door de dappere nieuwe brandweerwagens Flynn en Belle. Maar als Thomas steeds meer tijd gaat besteden met Sodor's nieuwste helden, voelt Percy zich een beetje eenzaam. Hij is steeds vaker bij de diesels te vinden, waar zelfs de onaardige Diesel 10 Percy het gevoel geeft heel speciaal te zijn. Maar Percy weet niet dat het allemaal een gemeen plannetje is van Diesel 10, die het liefst de baas wordt van alle stoomtreinen op Sodor. De stoomtreinen moeten weer alles op alles zetten in deze onvergetelijke nieuwe film van Thomas de Stoomlocomotief.


A Stitch in Time
13:00 - 14:30 op BBC2
Komedie (1963) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.1 (199 stemmen)
Met Norman Wisdom, Edward Chapman, Jeanette Sterke e.aWisdom veroorzaakt ongelukken in het ziekenhuis waar zijn baas is opgenomen, omdat die een horloge heeft ingeslikt.


Watchmen
20:30 - 23:50 op RTL5
Actie (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.7 (191896 stemmen)
Met Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Carla Gugino e.aIn een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.


Fools Rush In
20:30 - 22:45 op RTL8
Komedie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.7 (9762 stemmen)
Met Matthew Perry, Salma Hayek, Jon Tenney e.aNa een spannende one night stand in Las Vegas verlaat Alex de zwangere Mexicaanse fotografe Isabel. Na een paar maanden wil Isabel hem laten weten wat er precies gebeurd is. Zonder er bij na te denken volgt Alex haar en ze besluiten te gaan trouwen. Na de bruiloft botsen de gewoontes en ideen in hun relatie vanwege de verschillende culturen en achtergronden van hun beide families .


L'homme aux cercles bleus
21:05 - 22:40 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.3 (55 stemmen)
Met Jean-Hugues Anglade, Charlotte Rampling, Jacques Spiesser e.aSinds een paar maanden worden blauwe cirkels getekend op de trottoirs van Parijs. In het midden: zomaar een voorwerp. Een geheimzinnige zin begeleidt dit ritueel stelselmatig en intrigeert journalisten en psychiaters. Adamsberg is ongerust. En met recht: al gauw wordt een lijk in een cirkel gevonden...


Témoins, Les
23:10 - 01:00 op NED2
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (770 stemmen)
Met Michel Blanc, Emmanuelle Bart, Sami Bouajila e.aDe twintigjarige Manu verhuist naar Parijs om werk te zoeken en trekt voorlopig in bij zijn zus Julie , op een klein hotelkamertje. Julie is bezeten van muziek en volgt een opleiding tot operazangeres. Met de komst van haar broer is ze niet erg blij. <br>Manu gaat vaak s avonds op stap. Zo leert hij Adrien , een vijftigjarige homoseksuele arts, kennen. Tussen de twee ontstaat al snel een warme vriendschap. <br>Tijdens een boottochtje stelt Adrien Manu voor aan vrienden van hem; de politieagent Mehdi en zijn vrouw Sarah , een schrijfster. Het geluk van dit jonge koppel wordt compleet door de geboorte van hun kind. <br>Dit blijkt echter maar schijn. Voor Mehdi leidt de onrust van het vaderschap tot uitspattingen op zijn werk en in zijn seksleven. Sarah van haar kant heeft moeite met haar nieuwe rol als moeder. <br>Zonder het te beseffen brengt Manu heel wat teweeg in het gevoelsleven van zijn zingende zus, de extravagante dokter en het stel jonggehuwden.... <br>


Freefall
23:30 - 01:00 op E&eacute;n
Drama (2009) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (146 stemmen)
Met Dominic Cooper, Laura Ainsworth, Aidan Gillen e.aIn de periode dat de onroerend goed markt rasse schreden maakt, zijn het bedrijven zoals die van makelaar Gus, die concurreren om klanten en als aandelen aan banken en priv-investeerders verkopen. Zijn agent Dave verkoopt zelfs spotgoedkope hypotheken aan kopers die op de zwarte lijst staan. Maar wanneer de markt crasht ontstaan er voor alle partijen grote problemen.


Sexe, gombo et beurre sal?
23:55 - 01:20 op TV5
Komedie (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.4 (25 stemmen)
Met Marius Yelolo, Mata Gabin, Assa Maga e.aVerpleegster Hortense verlaat plots haar man Malik en hun kinderen om bij haar minnaar te kunnen zijn. Malik blijft verweesd achter en weet zich geen raad wanneer hij ontdekt dat zijn zoon homoseksueel is. Gelukkig zijn daar buurvrouw Amina en schoonzus Tatie om hem bij te staan.


Man on Fire
00:45 - 03:00 op BBC1
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 7.6 (55487 stemmen)
Met Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony e.aDe Amerikaanse ex-soldaat John Creasy leeft in Mexico. Een oude vriend vraagt hem als bodyguard te fungeren voor de jonge Pita Balletto, om haar zo te beschermen voor de vele ontvoeringen in de Mexicaanse hoofdstad. De aanvankelijk moeizame relatie tussen de twee verandert in een hechte band. Dan gebeurt toch waar iedereen bang voor is...


The Year of Living Dangerously
00:50 - 02:40 op BBC2
Drama (1982) uit Australi
IMDB-rating: 7 (6116 stemmen)
Met Mel Gibson, Sigourney Weaver, Linda Hunt e.aJournalist Guy Hamilton vertrekt voor zijn werk naar Indonesi. Guy verdiept zich in het regime van President Sukarno en wijdt een artikel aan hem dat hem immens populair maakt. Hierna trekt hij fotograaf Billy Kwan aan en besluit het tweetal om samen te werken. De samenwerking verloopt aanvankelijk goed, totdat de spanningen in de politiek toenemen en hun relatie onder druk komt te staan.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox