Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 6 Augustus 2010 at General Satellite News forum; K3 en het ijsprinsesje 09:00 - 10:05 op Ketnet Familiefilm (2006) uit Belgi IMDB-rating: 5.6 (28 stemmen) Met Kathleen Aerts, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 6 Augustus 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104821
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 6 Augustus 2010 - 06-August-2010, 05:20

K3 en het ijsprinsesje
09:00 - 10:05 op Ketnet
Familiefilm (2006) uit Belgi
IMDB-rating: 5.6 (28 stemmen)
Met Kathleen Aerts, Katerine Avgoustakis, Kato Bijtebier e.aKaren, Kristel en Kathleen krijgen een uitnodiging van koning Flurkentijn en diens vrouw, die afkomstig zijn uit een sprookjesrijk, om op de verjaardag van prinses Fleur te zingen. De prinses gedraagt zich echter als een verwend nest en is niet onder de indruk van de zangkunsten van het drietal. Maar wat is er nu precies aan de hand met prinses Fleur? Karen, Kristen en Kathleen besluiten om dit uit te zoeken.

The Purple Plain
12:25 - 14:05 op BBC2
Avontuur (1954) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.5 (371 stemmen)
Met Gregory Peck, Win Min Than, Brenda De Banzie e.aForrester is in de jungle van Birma bevelhebber van een squadron op een R.A.F.-basis. Hij hoort dat zijn vrouw is omgekomen, waarna de arts hem naar de missiepost van Miss McNab stuurt. Daar vindt hij de nodige rust.

Comme un mauvais souvenir
14:05 - 15:40 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.7 (5 stemmen)
Met Christine Citti, Bruno Putzulu, Marianne Basler e.aAngle, een depressieve alcoholiste van in de vijftig, is uit het raam gesprongen midden in Marseille. Haar overlijden is de reden van de terugkeer van Romain Garraud, die vijftien jaar eerder veroordeeld is voor de verkrachting van Isabelle, de dochter van het slachtoffer, die minderjarig was op dat moment. Romain wil dat zijn proces wordt herzien en beweert dat Angle, die zijn matresse was, haar dochter gemanipuleerd heeft om wraak te nemen toen hij de relatie verbrak...

Human Cargo
20:00 - 01:00 op RTL8
Drama (2004) uit Canada
IMDB-rating: 6.2 (60 stemmen)
Met Kate Nelligan, Nicholas Campbell, Bayo Akinfemi e.a(mini-serie) Aan de Canadees-Amerikaanse grensovergang worden vier Hondurese jongeren dood teruggevonden in een groententruck en Jerry Fisher, een vluchtelingenadvocaat wordt plotseling betrokken bij een claim van een Afghaanse vluchtelinge die hem daardoor dwingt om te kiezen tussen zijn familie, zijn werk en zijn leven. Nina Wade, een ambitieuze conservatieve politica, voert een verkiezingscampagne voor een verkiezing en zij wordt zo onmiddellijk in de vluchtelingenraad geparachuteerd, waar haar racistische inzichten niet alleen haar collega's in woede doen ontsteken, maar daarmee test ze uiteindelijk de perceptie van haar en het gehele land. Helen Wade, de dochter van Nina, is gedegouteerd van al deze politieke intriges en terwijl ze op een missie is om anderen te helpen, belandt zij in een vluchtelingenkamp in Centraal-Afrika, in het midden van een ernstig etnisch conflict. In hetzelfde kamp strijdt Odette Kaba tegen de geschifte hirarchien, ziektes, kindsoldaten en hongersnood, om zichzelf en haar drie kinderen in leven te houden. Uiteindelijk is het de broer van Odette, Mozes Buntu, die na lange folteringen en vernederingen, ontsnapt uit Afrika en een vluchtelingenclaim indient in Canada, waardoor de morele fundamenten van het land in gevaar dreigen te komen. Alles lijkt daar samen te komen...

Man Trouble
20:30 - 22:15 op Comedy Central
Komedie (1992) uit Amerika
IMDB-rating: 4.5 (1098 stemmen)
Met Jack Nicholson, Ellen Barkin, Harry Dean Stanton e.aAls zangeres Joan Spruance op een avond thuiskomt, is haar woning volledig overhoop gehaald. Omdat ze te bang is om nog thuis te wonen, trekt ze bij haar zus in. Maar ook daar is ze niet echt veilig, wanneer ze een dreigend telefoontje krijgt.

Children of Dune
20:30 - 01:55 op RTL7
Drama (2003) uit Duitsland
IMDB-rating: 7.6 (5163 stemmen)
Met Alec Newman, Julie Cox, Ian McNeice e.a(mini-serie) Er zijn twaalf jaar verstreken sinds Paul Maud'dib Atreides (Alec Newman) de in de woestijn levende Vrijmans opriep, een oorlog te beginnen tegen de laatste overblijfselen van het Oude Keizerrijk. In die twaalf jaar werden alle planeten stuk voor stuk gekoloniseerd en onder bevel gebracht van Maud'dib. Uit deze chaos verrees het Huis Atreides als de grote machthebber op de dorre planeet Arrakis. Maar het keizerlijke regime is niet almachtig. De grote vijand, baron Harkonnen (Ian McNeice), probeert nog altijd de macht over Dune en zijn mysterieuze levenskracht te heroveren.

Neverwas
21:10 - 22:49 op Eén
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (1447 stemmen)
Met Aaron Eckhart, Ian McKellen, Brittany Murphy e.aZach Riley is zojuist afgestudeerd in de psychiatrie en hij heeft al meteen zijn eerste baan te pakken. Hij komt te werken in een psychiatrische instelling, dezelfde instelling waar zijn vader, een schrijver, zijn laatste jaren doorbrengt. Zach krijgt te maken met een schizofrene patint die een vreemde connectie blijkt te hebben met n van de boeken van zijn vader.

Mifunes sidste sang
23:10 - 00:44 op NED2
Romantiek (1999) uit Denemarken
IMDB-rating: 7 (4124 stemmen)
Met Iben Hjejle, Anders W. Berthelsen, Jesper Asholt e.aDe succesvolle Kresten is net getrouwd met de dochter van zijn baas. Direct na de bruiloft komt zijn vader te overlijden en moet hij noodgedwongen af reizen naar het platteland. Daar moet hij de verzorging van zijn achterlijke broer op zich nemen. Tegelijkertijd moet hij zien te voorkomen dat zijn kersverse vrouw hem achterna reist omdat hij vezuimt heeft zijn schoonouders van zijn lage komaf op de hoogte te stellen.

Beautiful Thing
23:30 - 01:00 op NED3
Komedie (1996) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.4 (8307 stemmen)
Met Meera Syal, Martin Walsh, Steven M. Martin e.aAls een jongen voor de zoveelste keer thuis is mishandeld, vindt hij steun bij zijn buurjongen Jamie. In deze periode ontdekken de jongens dat hun vriendschap minder vrijblijvend is dan ze dachten.

Thrill of the Kill
23:40 - 01:05 op Eén
Drama (2006) uit Canada
IMDB-rating: 5.8 (59 stemmen)
Met Judith Baribeau, Shiri Appleby, Marcello Bezina e.aKelly Holden wordt gekweld door de onopgeloste dood van haar zuster. Ze zoekt de hulp van misdaadschrijver Graydon Jennings om het raadsel van haar dood op te lossen. Bij hun onderzoek stuiten ze op het geheime leven van haar zuster die een onverkwikkelijke relatie had met een congreslid en een vroegere vriend.

The River King
23:50 - 01:40 op SBS6
Drama (2005) uit Canada
IMDB-rating: 5.9 (1459 stemmen)
Met Edward Burns, Jennifer Ehle, Thomas Gibson e.aHet levenloze lichaam van een jonge leerling van een exclusieve school wordt al drijvend teruggevonden in een rivier. Abel Grey wordt naar de school gestuurd om het voorval te onderzoeken. Uit vrees voor een schandaal houdt de school vast aan een zelfmoordscenario en wordt daarin bijgestaan door de lokale politie. Maar Abel ontdekt dat de jongen brutaal gepest werd. Hij vermoedt dat een doop onder schooljongens uit de hand is gelopen. Ondanks waarschuweingen om de zaak te laten rusten, kan hij niet zomaar loslaten. Niet alleen omdat zijn eigen broer enkele jaren voordien zelfmoord pleegde, maar het lijkt alsof de dode jongen hem overal aanwijzingen nalaat......

The Lookout
00:15 - 01:45 op BBC1
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (17752 stemmen)
Met Joseph Gordon-Levitt, Jeff Daniels, Matthew Goode e.aAtleet Chris probeert zijn leven na een ongeluk weer op de rails te krijgen met een nieuwe baan, maar komt hierdoor alleen maar meer in de problemen.

Pirates
01:35 - 03:30 op BBC2
Avontuur (1986) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.8 (2354 stemmen)
Met Walter Matthau, Cris Campion, Damien Thomas e.aNa vier jaar op een eiland te hebben overleefd, besluiten piratenkapitein Red en zijn scheepsjongen Frog met een klein vlot hun kans op zee te wagen. Dagenlang dobberen de twee rond totdat ze het Spaanse galjoen Neptune zien. Maar eenmaal aan boord worden de twee meteen in de boeien geslagen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox