Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor vrijdag 9 Juli 2010 at General Satellite News forum; Inspector Gadget's Biggest Caper Ever 09:00 - 10:05 op Canvas Animatie (2005) uit Amerika IMDB-rating: 3.9 (48 stemmen) Met Jim ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor vrijdag 9 Juli 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104764
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor vrijdag 9 Juli 2010 - 09-July-2010, 05:40

Inspector Gadget's Biggest Caper Ever
09:00 - 10:05 op Canvas
Animatie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (48 stemmen)
Met Jim Byrnes, Brian Drummond, Maurice LaMarche e.aInspector Gadget is een stuntelige rechercheur. Wanneer uit het plaatselijke museum een prehistorisch ei van een vliegende reuzenhagedis wordt gestolen, moet Gadget op pad om het ding terug te vinden. Hij heeft echter niet veel tijd, omdat ei op het punt staat om uit te komen.

Lady Bar
14:05 - 15:45 op TV5
Drama (2007) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.1 (75 stemmen)
Met Eric Savin, Bruno Lpez, Dao Paratee e.aDe Aziatische vrouw Pat, haar verloofde Jean en zijn vriend Polo pakken in Parijs hun koffers. De drie reizen terug naar Thailand. Terwijl Jean en Pat trouwen, krijgt Polo een zware crisis. Noch alcohol, noch vrouwen kunnen hem opbeuren. Ondertussen is het jonge koppel te gast in een parenclub. En elk van de twee heeft een heel andere opvatting over deze club. Terwijl het voor Pat iets weg heeft van een bordeel, is het voor Jean meer een gerenommeerde instelling...

Surf's Up
19:00 - 20:30 op SBS6
Animatie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (14370 stemmen)
Met Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel e.aDe pinguin Cody Maverick is een opkomend surftalent als hij meedoet aan zijn eerste competitie wedstrijd. Gevolgd door een cameraploeg die zijn ervaringen vastlegt verlaat Cody z'n familie en huis in Sneeuwarden, en gaat op weg naar Pin Win eiland voor de Big Z Memorial Surfwedstrijd. Op zijn weg ontmoet hij surf-nerd Chicken Joe, de belangrijke surf promoter Reggie Belafonte, talentscout Mikey Abromowitz, de gevreesde surfer Tank en de energieke strandwacht Lani Aliikai. Allemaal zien ze in dat Cody een passie voor surfen heeft, zelfs al gaat dat soms net iets te ver. Als hij oog in oog komt te staan met de doorgewinterde surfer 'The Geek' beseft hij dat de winnaar niet altijd degene is die als eerste eindigt.<br>

Driving Miss Daisy
20:30 - 22:10 op Comedy Central
Komedie (1989) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (17427 stemmen)
Met Morgan Freeman, Jessica Tandy, Dan Aykroyd e.aEen oudere joodse weduwe woont in Atlanta. Zij kan helaas niet meer autorijden. Haar zoon staat er daarom op dat ze een chauffeur neemt, wat in de jaren '50 betekent dat het een zwarte chauffeur betreft. In het begin verzet de weduwe zich tegen alle veranderingen in haar leven en weigert ze zich te laten rijden. Hoke, de chauffeur die door haar zoon is ingehuurd, weet echter al snel haar vertrouwen te winnen.

Star Runners
20:30 - 22:20 op RTL7
Sci-Fi (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 4.6 (280 stemmen)
Met Connor Trinneer, James Kyson Lee, Toni Trucks e.aNadat ze de opdracht hebben gekregen van de regering om een kist op te halen van een verre planeet, ontdekken Ty Johns en Lei Chen dat ze geen kist moeten smokkelen, maar een buitenaardse vrouw. Wanneer hun ruimteschip een noodlanding moet maken op een planeet, waar kwaadaardige insecten leven, moeten ze alles op alles zetten om te overleven.

Out of Order
20:30 - 22:20 op RTL8
Drama (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (456 stemmen)
Met Eric Stoltz, Felicity Huffman, Kim ****ens e.a(Miniserie, 4 delen) Out of Order is een film over de schoonheid en tegelijkertijd de brutaliteit van een langdurig huwelijk. We zien alles door de ogen van de schrijver Marc Colm, die er naar streeft om de beste kunst te maken met zijn vrouw Lorna. Hun nieuwe project, het schrijven van een script voor een A-lijst regisseur, wordt bemoeilijkt door het gevecht van Lorna tegen haar klinische depressie. Ze begint aan een zelfhelende therapie met Steven, een tweederangs producer. Ondanks de vele verleiding en de overduidelijke toenaderingen van Annie, is Mark toch altijd zijn vrouw trouw gebleven. Maar dat wordt steeds moeilijker wanneer hij opmerkt dat hij met de dag meer geobsedeerd raakt door de sexy moeder Danni. Mark wil echt een goede man en huisvader zijn, maar zijn verlangen om af te dwalen wordt sterker met de dag. Hij beseft dat hij schuldig is aan een veel voorkomend misdrijf: het mens-zijn.

10.5: Apocalypse
20:30 - 23:45 op RTL4
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 4.1 (784 stemmen)
Met Kim Delaney, Dean Cain, David Cubitt e.aEn jaar na de zwaarste aardbeving uit de geschiedenis van de Verenigde Staten leidt seismoloog Samantha Hill een onderzoek naar de oorzaak en de mogelijke gevolgen van de natuurramp. Ze vreest immers dat de aardschok een ondergrondse kettingreactie heeft veroorzaakt. Dat ze niet ver naast de waarheid zit, wordt al snel duidelijk: het Hawaaanse eiland Waikiki wordt door een vernietigende tsunami van de kaart geveegd.

Untergang, Der
21:15 - 23:45 op Canvas
Biografie (2004) uit Duitsland
IMDB-rating: 8.4 (57117 stemmen)
Met Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Corinna Harfouch e.aDe Duitse tiran Adolf Hitler (Bruno Ganz) brengt de laatste dagen van zijn heerschappij door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt. De bunkers zitten vol met zwaar gehavende soldaten en het ontbreekt aan verpleging en medicijnen. Hitler wil Berlijn in geen geval verlaten en bevindt zich, na zijn 56e verjaardag te hebben gevierd met Eva Braun en zijn handlangers in een benauwende, uitzichtsloze situatie.

Shall We Dance
21:30 - 23:15 op E&eacute;n
Komedie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.1 (11715 stemmen)
Met Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon e.aEen overwerkte accountant in Chicago is doodmoe van de dagelijkse routine in zijn leven. Op een dag ziet hij een beeldschone danslerares door het raam en besluit lessen bij haar te gaan nemen. Hij raakt steeds meer betrokken bij het dansen, wordt steeds beter en besluit zich in te schrijven voor de Chicago Crystal Ball Dance Competition.

Verder dan de maan
23:45 - 01:25 op E&eacute;n
Drama (2003) uit Nederland
IMDB-rating: 6.7 (163 stemmen)
Met Huub Stapel, Johanna ter Steege, Neeltje de Vree e.aHet is 1969. De wereld is in afwachting van de landing op de Maan. Tegen de achtergrond van deze historische gebeurtenis worstelt het boerengezin Werner met het dagelijks bestaan. Als de 9 jarige Caro (Neeltje de Vree) op school over de op handen zijnde maanlanding hoort, kan ze het niet geloven. Thuis, op de boerderij, bij haar broers en zusjes, vindt ze niet veel gehoor voor haar getob. Haar diepreligieuze vader Mees (Huub Stapel) maakt zich misschien nog meer zorgen dan zij. Hij is boer in hart en nieren en de nieuwe tijd is niks voor hem. Hij kan er niet in mee, ontduikt de verantwoordelijkheid voor zijn grote gezin (een zesde is op komst), vlucht steeds meer in drank of verbergt zich achter zijn clowneske kant. Niet alleen de relatie met zijn vrouw Ita (Johanna ter Steege) komt onder druk te staan, maar ook de gezinsverhoudingen komen op scherp te staan.

The Good Shepherd
23:50 - 01:45 op SBS6
Drama (2004) uit Canada
IMDB-rating: 5 (635 stemmen)
Met Christian Slater, Molly Parker, Stephen Rea e.aPriester Daniel Clemens weet als geen ander de media te bespelen. Zijn public relations en zakelijk instinct hebben geen windeieren voor de katholieke kerk gelegd. hij wordt ingeschakeld om de media-aandacht te bedwingen bij een moordzaak waar priester Andrews bij betrokken lijkt te zijn. Overtuigd van Andrews onschuld neemt hij diens parochie over en bundelt hij krachten met een ex-vriendin die nu een prime time TV-journaliste is.

Kenny
00:20 - 01:50 op NED2
Komedie (2006) uit Australi
IMDB-rating: 7.3 (3107 stemmen)
Met Shane Jacobson, Travis Golland, Chris Davis e.aKenny Smith bezorgt portable toiletten. Met humor lost hij alle problemen op die hij tegenkomt, wat resulteert in een reis naar het internationale Pumper en Cleaner expo.

Down in the Valley
00:45 - 02:30 op BBC1
Drama (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (7696 stemmen)
Met Edward Norton, Evan Rachel Wood, David Morse e.aOp het moment dat Toby, Harlan tegenkomt bij een tankstation is ze direct verliefd. De mysterieuze man, die zich kleedt en gedraagt als een echte macho, en de jonge rebelse tiener beginnen een passievolle relatie. Toby's vader Wade is hier fel op tegen. Langzaam krijgt Harlan het hele gezin in zijn greep. Wade verbiedt Toby om nog langer met Harlan om te gaan. Als Harlan vervolgens Toby's jongere broertje ontvoert, barst de bom. Harlan ontpopt zich tot een geobsedeerde stalker met maar n doel.... Wraak!Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox