Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 14 Juli 2010 at General Satellite News forum; Svein og rotta 09:00 - 10:10 op Canvas Familiefilm (2006) uit Noorwegen IMDB-rating: 5 (24 stemmen) Met Thomas Saraby Vatle, ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 14 Juli 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 101865
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 14 Juli 2010 - 14-July-2010, 06:30

Svein og rotta
09:00 - 10:10 op Canvas
Familiefilm (2006) uit Noorwegen
IMDB-rating: 5 (24 stemmen)
Met Thomas Saraby Vatle, Luis Engebrigtsen Bye, Celine Louise Dyran Smith e.aDe rat Meneer Jansen van Sven rent weg en de kranten schrijven al gauw over een grote rattenplaag. Als Sven zijn vader en moeder erachter komen dat hij achter de plaag zit, loopt Sven het gevaar zijn vriend te verliezen.

Don't Take God's Children for Wild Geese
14:05 - 15:20 op TV5
Komedie (1968) uit Frankrijk
IMDB-rating: 5.3 (145 stemmen)
Met Franoise Rosay, Bernard Blier, Marlne Jobert e.aRita maakt handig gebruik van mannen om aan geld te komen, terwijl ze haar vrijheid behoudt. Na een overval weigert Charles haar haar deel van de goudstaven te geven. Rita is woedend en doet een beroep op haar tante Lontine, die ervaring heeft in het criminele circuit

Dreamgirls
20:30 - 23:05 op NET5
Drama (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (22193 stemmen)
Met Jamie Foxx, Beyonc Knowles, Eddie Murphy e.aDeena, Lorraell en Effie hebben een droom en een voornemen: ze zijn vast van plan om met elkaar beroemde zangeressen te worden. Hun zanggroepje, The Dreamettes, trekt de aandacht van de aankomend artiestenmanager Curtis Taylor Jr (Jamie Foxx). Hij weet ze ervan te overtuigen dat ze door moeten gaan, maar dan wel onder zijn leiding. Dus Curtis Taylor Jr gaat alles voor ze regelen. Probleem is nog wel dat Taylor inderdaad slechts een aankomend artiestenmanager is. De eerste klus waar hij mee aankomt is een achtergrondkoortje. Bij een beroemde ster weliswaar, maar toch iets heel anders dan de meiden zelf voor ogen hadden. <br>Desondanks stemmen ze er uiteindelijk mee in om het achtergrondgeluid te verzorgen bij de grote James 'Thunder' Early (Eddie Murphy). Hun werk als zangeressen bij James Early is een groot succes, maar nu krijgen The Dreamettes te maken met de grote boze wereld van de echte showbusiness. En dat is een wereld vol seks, drugs, alcohol en, niet te vergeten, het grote geld..

The Poseidon Adventure
20:30 - 00:00 op RTL8
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 3.9 (1398 stemmen)
Met Adam Baldwin, Rutger Hauer, Steve Guttenberg e.aWelkom aan boord van de majestueuze S.S. Poseidon. Deze &quot;varende stad&quot; vertrekt uit de haven van Athene voor een cruise van een maand. Onder de 2500 passagiers bevindt zich ook Mike Rogo, een geheim agent van de binnenlandse veiligheidsdienst. Een van de 1200 bemanningsleden is de terrorist Kasim Badawi, die een bom aan boord heeft gesmokkeld. Als duidelijk wordt dat er groot gevaar dreigt, vaart de Poseidon op volle kracht door noodweer naar de dichtstbijzijnde haven, zijn ondergang tegemoet. Het nieuwe jaar is nog maar een paar minuten oud als de bom ontploft en een groot gat slaat in de romp van de eens zo trotse Poseidon. Het 136.000 ton metende monster kapseist, waarbij een paar uitverkorenen gespaard blijven en onder water voor hun leven moeten vechten.

Suburban Girl
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 5.8 (2150 stemmen)
Met Sarah Michelle Gellar, Alec Baldwin, Maggie Grace e.aBrett Eisenberg is een New Yorkse uitgeefster, die denkt dat haar geluk direct gekoppeld wordt aan de man waar ze een relatie mee weet aan te knopen. Totdat ze opeens een oudere, invloedrijke en erg machtige man ontmoet en ze met hem een relatie krijgt. Ze denkt dat al haar problemen nu tot het verleden behoren, maar die blijken niets in verhouding met wat zal komen.

The Ghost and the Darkness
20:30 - 22:45 op RTL7
Actie (1996) uit Amerika
IMDB-rating: 6.5 (15821 stemmen)
Met Michael Douglas, Val Kilmer, Tom Wilkinson e.aJohn Beaumont is eigenaar van een Britse spoorwegmaatschappij en heeft grootse plannen voor een spoorlijn dwars door Oeganda. Als er een brug moet komen, roept hij de hulp in van ingenieur John Henri Patterson en het ziet er naar uit dat de bouw precies op tijd klaar is, totdat de bouwers stuk voor stuk door wilde dieren worden gedood.

Hotel Rwanda
21:20 - 23:20 op Canvas
Biografie (2004) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 8.4 (66405 stemmen)
Met Xolani Mali, Don Cheadle, Desmond Dube e.aTien jaar geleden vonden enkele van de gruwelijkste wreedheden in de geschiedenis van de mensheid plaats in Rwanda. En in het tijdperk van 24 uurs nieuwsverslaggeving zijn deze gruwelijkheden haast onopgemerkt aan de rest van de wereld voorbij gegaan. In slechts drie maanden zijn bijna 1 miljoen mensen vermoord. In kennis van deze gruwelijke acties en genspireerd door zijn liefde voor zijn familie raapt een gewone man buitengewone moed bijeen om het leven te redden van meer dan duizend hulpeloze vluchtelingen door hen een schuilplaats in het hotel te verlenen dat hij heeft geleid. Hotel Rwanda is zijn verhaal.

Queen Sized
22:20 - 00:00 op RTL5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 5 (541 stemmen)
Met Nikki Blonsky, Annie Potts, Macie Dolloff e.aMaggie is een tiener met overgewicht die door de gemene meiden van de school wordt genomineerd voor de koningin van het schoolbal. Maggie ziet de grap echter niet en neemt de wedstrijd serieus.

Predator
22:45 - 00:55 op RTL7
Actie (1987) uit Amerika
IMDB-rating: 7.7 (63651 stemmen)
Met Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo e.aEen commandoteam van het Amerikaanse leger trekt de Zuid-Amerikaanse jungle in met een gevaarlijke opdracht. Het betreft een politieke missie, waarbij gijzelaars bevrijd moeten worden. Het team treft het drietal echter levenloos en afschuwelijk verminkt aan. De commando's moeten het opnemen tegen een onzichtbare en ongrijpbare vijand.

Dan in Real Life
00:15 - 01:45 op BBC1
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (22640 stemmen)
Met Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook e.aDan Burns schrijft dan wel een opvoedkundige column in een lokale krant, dat wil nog niet zeggen dat hij de perfecte 'single dad' is. Zijn drie dochters zullen de eersten zijn om dat te beamen. Als zelfs zijn moeder hem op de eerste dag van de jaarlijkse familiereunie op het hart drukt de meiden even de ruimte te geven, gaat Dan naar het dorp. Daar ontmoet hij in een boekwinkel een vrouw die hem flink van slag brengt. Dat hij niet verliefd kan en mag worden op de innemende Marie wordt pijnlijk duidelijk als ze de gloednieuwe vriendin van zijn broer Mitch blijkt te zijn. De rollen binnen zijn gezin worden compleet omgedraaid nu niet zijn dochters, maar Dan zelf de pedagogische adviezen die hij schrijft in acht moet gaan nemen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox