Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 17 Februari 2010 at General Satellite News forum; The Sword in the Stone 09:00 - 10:15 op Canvas Animatie (1963) uit Amerika IMDB-rating: 7 (7422 stemmen) Met Sebastian ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 17 Februari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104898
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 17 Februari 2010 - 17-February-2010, 05:40

The Sword in the Stone
09:00 - 10:15 op Canvas
Animatie (1963) uit Amerika
IMDB-rating: 7 (7422 stemmen)
Met Sebastian Cabot, Karl Swenson, Rickie Sorensen e.aArthur is een jong kind dat ervan droomt om een ridder te worden. Bij een jachttocht loopt hij tegen Merlijn op, een machtige tovenaar die grootse plannen heeft met de jongen. Hij leert hem om eerst zoveel mogelijk kennis te krijgen, om zo iets te kunnen worden in het leven. Maar dat loopt niet helemaal zoals de tovenaar had gedacht.

Je l'aimais
14:05 - 16:00 op TV5
Drama (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.4 (198 stemmen)
Met Daniel Auteuil, Marie-Jose Croze, Florence Loiret e.aOp een nacht besluit een man iets te delen met zijn schoondochter. Namelijk een geheim dat hij al twintig jaar bij zich draagt en dat hem al die jaren heeft achtervolgt. Het gaat over de keuzes die hij heeft gemaakt als man en als mens. Hij heeft nog altijd gevoelens voor zijn grote liefde Mathilde, die hij heeft laten gaan voor een leven met meer zekerheden en minder angsten.

Dennis P.
20:25 - 22:00 op NED3
Komedie (2007) uit Belgi
IMDB-rating: 6.6 (264 stemmen)
Met Edo Brunner, Nadja Hpscher, Willeke van Ammelrooy e.aVanaf het moment dat 'dikke' Dennis (Edo Brunner) in een seksclub de aardige Tiffany (Nadja Hupscher) ontmoet, is hij smoorverliefd. Uiteraard vertelt hij zijn ouders (John Leddy en Willeke van Ammelrooy) niets over haar achtergrond en mag Tiffany niets weten over zijn echte gevoelens. Voor haar is hij gewoon een steenrijke diamanthandelaar. Maar daarvoor moet Dennis, als eenvoudige medewerker, wel steeds vaker een diamantje in zijn zak laten glijden. Als de bedrijfsrechercheur (Haye van der Heyden) hem op het spoor komt, besluit hij de complete voorraad stelen door ermee in een magnetrondoos naar buiten te lopen en zich daarmee te verzekeren van een toekomst voor hem en Tiffany. Om na zijn historische diefstal uit handen van de politie te blijven, vluchten ze naar Mexico. Daar gaat de wens van Tiffany inderdaad in vervulling, maar of Dennis daar nu zo blij mee zal zijn....<br>Dennis P. vertelt het waargebeurde verhaal van Nederlands grootste diamantrover ooit.

Practical Magic
20:30 - 22:40 op NET5
Komedie (1998) uit Amerika
IMDB-rating: 5.5 (15754 stemmen)
Met Sandra Bullock, Nicole Kidman, Stockard Channing e.aSally en Gillian Owen zijn na de dood van hun ouders opgevoed door hun tantes Frances en Bridget. De twee zusjes beschikken over magische krachten waar ze veel plezier aan beleven. Deze bovennatuurlijke gave heeft echter ook een nadeel, de mannen op wie ze verliefd worden zijn gedoemd een gruwelijke dood te sterven.

Deadly Skies
20:30 - 22:15 op RTL8
Sci-Fi (2005) uit Canada
IMDB-rating: 4.1 (226 stemmen)
Met Antonio Sabato Jr., Rae Dawn Chong, Michael Boisvert e.aWanneer de wetenschapper Madison (Rae Dawn Chong) een grote asterode ontdekt die op de aarde afstormt, roept ze in paniek de hulp in van ex-militair Richard (Antonio Sabato Jr.) om de asterode af te buigen met een laser. Het probleem is echter dat deze laser streng bewaakt wordt.

Sydney White
20:30 - 22:35 op RTL5
Komedie (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (5867 stemmen)
Met Amanda Bynes, Sara Paxton, Matt Long e.aEen moderne versie van Sneeuwwitje. De film speelt zich af tussen studenten in hun eerste jaar op college. Rachel is de leidster van de Kappa Phi sociteit en de nr. 1 op de 'hottie' ranglijst van de universiteitswebsite. Haar status wordt echter bedreigd door nieuwelinge Sydney White, een vriendelijke brunette die bovendien bij Rachels vriendje Blaine in de smaak valt.

The New World
20:30 - 23:00 op RTL7
Avontuur (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (25088 stemmen)
Met Colin Farrell, Q'orianka Kilcher, Christopher Plummer e.aNadat de avontuurlijke Engelse soldaat John Smith (Colin Farrell) voet aan wal heeft gezet op de nieuwe wereld ontmoet hij de gepassioneerde indianendochter Pocahontas. Ze zijn twee sterke karakters die ondanks de grote kloof tussen hun culturen sterk tot elkaar aangetrokken worden. Hoewel de moedige Pocahontas haar vader, het stamhoofd, weet over te halen het leven van de gevangen genomen Smith te sparen, lukt het haar niet zo de vrede te bewaren. Al snel beginnen de spanningen die ontstaan tussen de nieuwe en de oorspronkelijke bewoners hun schaduwen te werpen over hun prille relatie. En daarmee over het begin van de nieuwe beschaving....

Babel
21:15 - 23:35 op Canvas
Drama (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 7.7 (69496 stemmen)
Met Brad Pitt, Cate Blanchett, Mohamed Akhzam e.aIn de afgelegen Marokkaanse woestijn waken twee jongens gewapend met een geweer over hun kudde geiten. Bevangen door verveling en baldadigheid besluiten ze het geweer te testen. Een enkel geweerschot veroorzaakt echter een kettingreactie die de levens van een aantal mensen op drie verschillende continenten niet alleen met elkaar verbindt, maar ook voorgoed veranderd. Een Amerikaans stel (Brad Pitt en Cate Blanchett), een rebelse dove Japanse tiener met haar vader en een Mexicaanse au pair, die zonder toestemming twee Amerikaanse kinderen mee de grens over neemt, hebben een onwaarschijnlijke connectie. Zij zullen elkaar echter nooit ontmoeten omdat ze niet in staat zijn om met elkaar te communiceren....

Pledge This!
22:35 - 00:20 op RTL5
Komedie (2006) uit Amerika
IMDB-rating: 1.6 (5424 stemmen)
Met Paris Hilton, Paula Garcs, Sarah Carter e.a&quot;South Beach University's ***** ***** Sorority&quot; is uitgeroepen tot Amerika's beste studentenclub. ***** president Victoria English is knap, stijlvol, en volgens de geruchten de rijkste jonge vrouw ter wereld. Om tot de club te kunnen toetreden moeten de meisjes helemaal aan de extreem hoge eisen van Victoria voldoen. Alleen de knapsten, stijlvolste en de elite hebben kans om toe te treden.

Tigerland
23:00 - 01:00 op RTL7
Drama (2000) uit Amerika
IMDB-rating: 7.1 (12772 stemmen)
Met Colin Farrell, Matthew Davis, Clifton Collins Jr. e.aRoland Bozz wordt na een periode van dwangarbeid toegevoegd aan een groep jonge soldaten die zich voorbereiden op de oorlog in Vietnam. Bozz haalt bij zowel zijn team als zijn superieuren het bloed onder de nagels vandaan. Als de groep naar Tigerland wordt gestuurd, de laatste stop voor de echte oorlog, blijkt dat Bozz de groep juist dichter tot elkaar brengt.

The Color of Money
00:45 - 02:40 op BBC1
Drama (1986) uit Amerika
IMDB-rating: 6.8 (20104 stemmen)
Met Paul Newman, Tom Cruise, Mary Elizabeth Mastrantonio e.aVoormalige poolvirtuoos Eddie Felson ontmoet in een plaatselijke bar de jonge, veelbelovende, maar arrogante Vincent. Eddie ziet Vincent als een jongere versie van zichzelf en wil hem meenemen door het land, om zo aan de biljarttafels veel geld te verdienen met poolen.Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bacteria For This Useful Post:
Harry the Satman (17-February-2010)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox