Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 21 Augustus 2013 at General Satellite News forum; Satin rouge 14:00 - 15:35 op TV5 Musical (2002) uit Frankrijk IMDB-rating: 6.8 (430 stemmen) Met Hiam Abbass, Hend El ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 21 Augustus 2013
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104946
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 21 Augustus 2013 - 21-August-2013, 05:20

Satin rouge
14:00 - 15:35 op TV5
Musical (2002) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.8 (430 stemmen)
Met Hiam Abbass, Hend El Fahem, Maher Kamoun e.aEenzame huisvrouw en moeder Lilia is bezorgd over, maar tegelijkertijd ook gefascineerd door de seksuele vrijheid van haar dochter. Ze gaat naar haar op zoek in het cabaret waar de minnaar van haar dochter optreedt. Daar ontdekt ze een verborgen passie.


Private's Progress
14:15 - 15:45 op BBC2
Komedie (1956) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 6.6 (345 stemmen)
Met Ian Carmichael, Ronald Adam, Henry B. Longhurst e.aStanley Windrush is bezig met een studie aan de universiteit, als hij aan het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt opgeroepen om te dienen als officier. Al snel is duidelijk dat hij daar niet echt voor geschikt is. Hij komt in contact met soldaat Henry Cox, die veel trucs weet om het leger op te lichten. Ook Windrush' oom, die op het legerkwartier werkt, houdt zich met duistere zaken bezig.


Le bourgeois gentilhomme
18:35 - 20:15 op TV5
Komedie (2009) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6 (7 stemmen)
Met Christian Clavier, Michle Bernier, Constance Doll e.aMijnheer Jourdain, een rijke burger, wil een man van stand worden. Hij maakt Dorimne het hof en laat zich misleiden door de gewetenloze Dorante. Als hij de hand van zijn dochter weigert aan Clonte, die niet van adel is, doet deze zich voor als een edele Turk ...


The Golden Compass
20:30 - 22:40 op RTL8
Avontuur (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (40160 stemmen)
Met Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards e.aIn de grootste film van deze winter, met hoofdrollen van Nicole Kidman, Daniel Craig en Eva Green, krijg het 12-jarige weesmeisje Lyra een 'Alethiometer'. Dit gouden kompas wijst de weg in een parallelle wereld waarin Lyra naar het koude Noorden reist om haar vriend Roger te redden. Haar zoektocht eindigt in een ongelofelijke strijd om niet alleen haar wereld, maar ook de onze te redden.


The Rebound
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (2009) uit Amerika
IMDB-rating: 6.3 (19704 stemmen)
Met Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Steve Antonucci e.aSandy is een alleenstaande moeder die in New York woont. Ze laat haar oog vallen op haar buurman Aram van vijfentwintig en dat heeft zowel romantische als komische gevolgen...


The American
20:30 - 22:35 op NET5
Misdaad (2010) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (50537 stemmen)
Met George Clooney, Irina Bjrklund, Lars Hjelm e.aJack (Clooney) is een huurmoordenaar die, nadat een klus in Zweden uit de hand is gelopen, aan zijn werkgever Larry zweert dat zijn volgende klus tevens zijn laatste zal zijn. Voor deze laatste klus, waar zijn opdracht gespecificeerd wordt door de Belgische Mathilde (Nederlandse Thekla Reuten), duikt hij onder op het Italiaanse platteland, in een idyllish klein stadje. Ondanks het feit dat Jack normaliter een afkeer heeft van menselijk contact, maakt hij kennis met een lokale priester en laat hij zich meeslepen in een romance met de mooie Clara. Zet Jack zo zijn laatste klus en nog belangrijker, zijn eigen veiligheid op het spel?


The Scorpion King 3: Battle for Redemption
21:30 - 23:35 op RTL7
Actie (2012) uit Thailand
IMDB-rating: 3.6 (2920 stemmen)
Met Dave Batista, Bostin Christopher, Tanapol Chuksrida e.aMathayus heeft zijn geliefde koningin verloren en is verdreven uit zijn vroegere koninkrijk door een kwaadaardige plaag. Nu is hij een huurmoordenaar die van Horus, de koning van Egypte, de opdracht krijgt om koning Ramusan te beschermen tegen een dreigende aanval. In ruil voor zijn diensten krijgt hij de belofte om met Silda, de dochter van Ramusan, te trouwen en in bezit te komen van het legendarische 'Eye of Gods' medaillon dat bovennatuurlijke krachten geeft aan zijn drager. Maar om zijn beloning in ontvangst te nemen zal hij eerst de prinses moeten redden die gevangen wordt gehouden door Talus, de sluwe broer van Horus.


The Accidental Husband
22:20 - 00:05 op RTL5
Komedie (2008) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 5.4 (12313 stemmen)
Met Uma Thurman, Colin Firth, Jeffrey Dean Morgan e.aEmma Lloyd is een succesvolle carrirevrouw. Haar radioshow als love dokter is een hit, haar eerste boek wordt uitgebracht en ze heeft een liefdevolle relatie met haar conventionele verloofde Patrick . Bij de registratie van hun huwelijk blijkt Emma al getrouwd te zijn, alleen heeft ze geen idee met wie. De zoektocht naar haar zogenaamde echtgenoot leidt haar naar Patrick , een knappe en zeer charmante brandweerman. In het begin levert hun tegengestelde kijk op het leven veel spanning en chaos op, maar Emma krijgt al snel bewondering voor Patricks zorgeloze passie en begint te twijfelen aan haar eigen conservatieve kijk op het leven en de liefde. Als Emmas trouwdag dichterbij komt moet ze kiezen tussen haar eigen veilige leven met Richard of de gepassioneerde en spontane wereld waar Patrick in leeft.


Michael Clayton
22:35 - 01:05 op NET5
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (55632 stemmen)
Met Tom Wilkinson, Michael O'Keefe, Sydney Pollack e.aMichael Clayton (George Clooney) handelt de zogenaamde lastige klussen af voor Kenner, Bach & Ledeen, n van de grootste advocatenkantoren in New York.Hij staat clinten bij die zijn doorgereden na een aanrijding, helpt schadelijke verhalen in de pers de wereld uit en vertegenwoordigt stelende echtgenotes.Hoewel Clayton dit werk al lang beu is, kan hij maar niet loskomen van Kenner, Bach & Ledeen. Een scheiding, een gokverslaving en een faillissement hebben hem een flinke berg schulden opgeleverd. Karen Crowder is directeur van U/North, een biochemische multinational. Zij wordt vertegenwoordigd door Kenner, Bach & Ledeen, in een rechtszaak die draait om miljardenclaims van gedupeerde consumenten. Als haar advocaat , de beste jurist van Kenner, Back & Ledeen, doordraait, dreigt hij de gehele U/North zaak in gevaar te brengen. Clayton wordt ingezet om deze ramp te voorkomen. Na de vermoedelijke zelfmoord van deze advocaat ontdekt Clayton echter, dat de zaak niet is wat hij lijkt...


28 Weeks Later
23:35 - 01:35 op RTL7
Horror (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7 (137079 stemmen)
Met Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner e.aZes maanden na de uitbraak van een virus in Groot-Brittanni verklaart het Amerikaanse leger de ziekte onder controle te hebben. Hoewel een groot deel van het land nog steeds in quarantaine is, wordt Londen langzaam heropgebouwd en nemen de overlevenden opnieuw hun intrek in de stad. Maar wanneer een drager van het virus zijn weg naar de hoofdstad vindt en ziek wordt, breekt de hel opnieuw los.


LelleBelle
23:50 - 01:25 op NED3
Muziek (2010) uit Nederland
IMDB-rating: 5.6 (362 stemmen)
Met Anna Raadsveld, Benja Bruijning, Charlie Dagelet e.aIedereen lijkt geobsedeerd door sex, behalve Belle, die gewoon viool wil spelen. Haar grootste droom is om ooit aan het conservatorium haar kunsten te vertonen. Belle vertrekt uit haar dorp, om in de stad haar droom na te leven. Hier komt ze er achter dat seks een positieve invloed heeft op haar vioolspel en realiseert ze zich dat ze de audities nooit zal halen zonder seksuele opwinding.


Smart People
00:35 - 02:05 op BBC1
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (16803 stemmen)
Met Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church e.aLawrence Wetherhold is een dominante, prikkelbare, tactloze, gerriteerde en egostische middelbare vader die Victoriaanse Literatuur geeft op een school. Door zijn botte opmerkingen heeft hij zich al vervreemd van zijn zoon. Daarnaast is de slechte sociale status en ongelukkige leven van zijn tienerdochter Vanessa ook te wijten aan zijn pesterijen. Hoewel het Lawrence maar niet lukt een gelukkige familie op te bouwen, is hij een intellectuele genie. Zijn leven wordt op de kop gezet als zijn broer op een dag met zijn spullen voor de deur staat en hij een voormalige leerlinge ontmoet. Hij wordt verliefd op de dame, die veel invloed krijgt op zijn kijk op het leven.
Regards,
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox