Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 23 Februari 2011 at General Satellite News forum; Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers 08:15 - 09:35 op Disney XD Animatie (2004) uit Amerika IMDB-rating: 6.4 (513 stemmen) ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 23 Februari 2011
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104812
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 23 Februari 2011 - 23-February-2011, 05:00

Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
08:15 - 09:35 op Disney XD
Animatie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.4 (513 stemmen)
Met Wayne Allwine, Bill Farmer, Russi Taylor e.aHet beroemde verhaal van Alexandre Dumas, vertelt op de Disneymanier, met Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy in de hoofdrollen. Met Minnie als Prinses, en Boris Boef als de kapitein van de wacht.

Anne of Green Gables
12:45 - 14:00 op BBC2
Komedie (1934) uit Amerika
IMDB-rating: 7.3 (265 stemmen)
Met Anne Shirley, Tom Brown, O.P. Heggie e.aWanneer Matthew Cuthbert en zijn zus Marilla besluiten dat ze wel wat hulp op hun boerderij kunnen gebruiken, adopteren ze een jongetje. Ze krijgen echter per ongeluk een meisje.

Rumba
14:05 - 15:20 op TV5
Komedie (2008) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.6 (567 stemmen)
Met Dominique Abel, Fiona Gordon, Philippe Martz e.aFiona en Dom zijn leraren in een kleine school op het platteland. Ze zijn erg verliefd op elkaar en delen een gemeenschappelijke passie voor latinodansen. Tijdens het weekend gaan ze alle plaatselijke danswedstrijden af. Hun huis staat vol trofees die ze bij elkaar hebben gewonnen. Op een nacht, op de terugweg van een danswedstrijd, moeten ze onverwacht een man ontwijken die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hun auto knalt tegen een muur aan en hun leven wordt plots overhoop gehaald.

Floris
15:30 - 15:31 op NED3
Familiefilm (2004) uit Nederland
IMDB-rating: 4.1 (385 stemmen)
Met Michiel Huisman, Victor Lw, Daan Schuurmans e.aFloris jr. wil zijn vader bewijzen dat ook hij een held kan zijn door ervoor te zorgen dat het heilige relikwie met wonderlijke krachten nooit in de verkeerde handen terecht zal komen. Samen met Pi neemt Floris jr. het op tegen de Hertogin van Gelre, Van Rossum jr., Kleine Pier en Sergeant jr.

The Secret of Moonacre
15:31 - 17:05 op NED3
Avontuur (2008) uit Hongarije
IMDB-rating: 6 (1774 stemmen)
Met Ioan Gruffudd, Dakota Blue Richards, Tim Curry e.aDe pracht van het landgoed Moonacre wordt overschaduwd door herinneringen aan de Maanprinses en het mysterieuze witte paardje. Tot haar verrassing ontdekt Maria Merryweather, een vreemdelinge in het Kasteel van Moonacre, dat wat er al die jaren geleden met de Maanprinses gebeurd is, ook met haar te maken heeft. Ze is vastbesloten vrede en geluk terug te brengen in de vallei. En Maria krijgt meestal haar zin.

Un homme de main
15:45 - 16:00 op TV5
Korte film (2009) uit Canada
IMDB-rating: 0 (0 stemmen)
Met Emmanuel Bilodeau, Louis Champagne, Catherine De Sve e.aZijn hele leven lang heeft Jean-Louis links en rechts verward. Hij neemt de verkeerde richting en wordt tegen zijn wil ingeschreven voor een dansles die hij niet gekozen heeft. Hij ontmoet er Hlne, een knappe manicure...

The Transporter
20:30 - 22:20 op RTL7
Actie (2002) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.5 (33599 stemmen)
Met Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze e.aEx-militair Frank Martin leidt op het eerste gezicht als buitenlander een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Dit is echter maar schijn, want Frank heeft zich gespecialiseerd in het afleveren van allerhande pakjes, zonder zich vragen te stellen over de inhoud ervan. Dankzij zijn ijzeren discipline en zijn strikte regels slaagt hij erin zijn bezigheden geheim te houden voor de politie. Op een dag ontdekt Frank dat zijn laatste pakje een gekneveld, jong meisje bevat en hij heeft het er ontzettend moeilijk mee haar zomaar aan een misdaadbende uit te leveren.

Just Married
20:30 - 22:20 op RTL5
Komedie (2003) uit Amerika
IMDB-rating: 5.1 (14664 stemmen)
Met Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane e.aHet jonge stel Sarah en Tom stapt, tegen de zin van Sarahs vrienden en familie, in het huwelijksbootje. De jonggehuwden willen hun wittebroodsweken door brengen in Europa. Helaas voor hen smeden Sarahs ex-vriend Peter en haar ouders snode plannen om het huwelijk te laten mislukken.

High School Musical 3: Senior Year
20:30 - 22:50 op NET5
Komedie (2008) uit Amerika
IMDB-rating: 3.8 (18829 stemmen)
Met Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale e.aDe Wildcats en hun vrienden zitten ondertussen in het laatste jaar van High school en ze moeten stilaan over hun toekomst gaan beslissen. Naar welke universiteit zullen ze gaan en welke richting willen ze volgen? Vooral Troy Bolton heeft moeite met deze beslissing. Hij houdt enerzijds van basketbal en anderzijds vindt hij het acteren leuk. Na de eindwedstrijd in het basketbaltoernooi nemen alle laatstejaars deel aan een ultiem toneelstuk: Senior Year. Hierin stelt iedereen zijn droom voor op een creatieve manier. Tijdens de voorbereidingen ontdekt Troy dat hij samen met Ryan, Sharpay en Kelsi geselecteerd is om een beurs te krijgen voor de acteerschool Julliard. Troy heeft echter nooit geschreven naar deze school. Tijdens de voorbereidingen op het stuk worstelt Troy met een dillema, gaan naar de basketbal school of kiezen voor een acteercarrire. Het vertrek van Gabriella naar de inleidingsweken van Stanford University maken deze keuze nog moeilijker. Bij de premire van het stuk besluit Troy Gabriella op te halen om mee te spelen. Na de opvoering krijgt iedereen zijn diploma en vertelt elk welke universiteit ze kozen. Troy besloot om zowel basketbal als het acteren te kiezen. Ook ligt deze school op slechts 56,2km van de universiteit waar Gabriella gaat studeren. Sharpay, Ryan en Kelsi krijgen een beurs voor Julliard en Chad besluit naar de UA te gaan.

The Sleepwalker Killing
20:30 - 22:15 op RTL8
Misdaad (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 5.4 (129 stemmen)
Met Hilary Swank, Jeffrey Nordling, Charles Esten e.aIn het holst van de nacht vermoordt Mark Schall zijn schoonmoeder en verwondt zijn schoonvader ernstig. Vervolgens geeft hij zichzelf aan bij de plaatselijke politie. Hij beweert echter dat hij zich niets meer kan herinneren van de gepleegde misdaad. De advocaten van Mark hebben bewijs gevonden dat hij tijdens de dramatische gebeurtenis slaapwandelde. Ondertussen zit zijn vrouw Lauren in tweestrijd: moet zij haar man steunen of staat ze aan de kant van haar familie, die Mark schuldig acht

In the Valley of Elah
20:40 - 22:40 op Canvas
Misdaad (2007) uit Amerika
IMDB-rating: 7.5 (17487 stemmen)
Met Tommy Lee Jones, Charlize Theron, Jason Patric e.aNadat Mike, de zoon van oorlogsveteraan Hank Deerfield, niet thuiskomt na uitzending naar Irak, gaat Hank zelf op zoek. Niet veel later worden lichaamsdelen van Mike gevonden.

The Bachelor
22:20 - 00:20 op RTL5
Romantiek (1999) uit Amerika
IMDB-rating: 4.8 (7637 stemmen)
Met Chris O'Donnell, Rene Zellweger, Artie Lange e.aJimmie is de ultieme vrijgezel. Hij werkt in het bedrijf van z'n grootvader, gaat feestend door het leven en heeft vele telefoonnummers van mooie vrouwen. Als zijn grootvader komt te overlijden krijgt hij te horen dat hij 120 miljoen dollar erft. Hij krijgt het geld echter alleen wanneer hij voor zijn 33ste verjaardag trouwt, en dat is binnen 24 uur.

Transporter 2
22:20 - 00:00 op RTL7
Actie (2005) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.1 (24604 stemmen)
Met Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta e.aFrank Martin is de beste in zijn branche. Hij verhuurt zichzelf als 'transporter', een specialist in het vervoeren van delicate vrachtjes' in alle soorten en maten. Extreme auto- en jet ski achtervolgingen, keiharde gevechten en spannende actie scnes bewijzen dat de 'transporter' meer is dan de auto waarin hij rijdt....

Match Point
00:25 - 02:25 op BBC1
Misdaad (2005) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.8 (47966 stemmen)
Met Jonathan Rhys Meyers, Alexander Armstrong, Paul Kaye e.aDe carrire van tennisprof Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) loopt ten einde en hij gaat werken als leraar op een exclusieve Londense tennisclub. Hij raakt bevriend met n van zijn leerlingen, de rijke, knappe en verwende Tom Hewitt. Tom introduceert Chris in zijn familie en weldra krijgt Chris een relatie met Tom's zus Chloe. Hoewel er huwelijksplannen zijn met Chloe en Chris door zijn 'adoptie' door de Hewitt's financieel en zakelijk binnen is, kan hij zijn ogen echter niet afhouden van Tom's nieuwste vriendin, de Amerikaanse actrice Nola Rice (Scarlett Johansson). Chris krijgt een affaire met de onstabiele Nola. Wanneer hun passionele relatie een gevaar dreigt te worden voor Chris' nieuwe levensstijl, wordt hij voor een dramatische keuze gesteld. Hoe ver kan iemand gaan in zijn opportunisme?Regards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox