Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > General Discussions > General Satellite News > Satellite Tv Guide

Satellite Tv Guide Discussion, Films op TV voor woensdag 3 Februari 2010 at General Satellite News forum; Hawaii, Oslo 13:35 - 15:30 op NED2 Drama (2004) uit Denemarken IMDB-rating: 7.1 (1756 stemmen) Met Trond Espen Seim, Jan ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Films op TV voor woensdag 3 Februari 2010
Old
  (#1)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 104754
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 37
Films op TV voor woensdag 3 Februari 2010 - 03-February-2010, 05:30

Hawaii, Oslo
13:35 - 15:30 op NED2
Drama (2004) uit Denemarken
IMDB-rating: 7.1 (1756 stemmen)
Met Trond Espen Seim, Jan Gunnar Rise, Evy Kasseth Rsten e.aEen stervende man ligt op straat terwijl de mensen die zich rondom hem verzamelen meer dan ooit levend zijn. De een verlangt naar Hawaii, Hawaii. Een ander naar Hawaii, Oslo.

Tout un hiver sans feu
14:05 - 15:35 op TV5
Drama (2004) uit Zwitserland
IMDB-rating: 7.1 (141 stemmen)
Met Aurlien Recoing, Marie Matheron, Gabriela Muskala e.aIn de gure gebergte van het Zwitserse Jura wonen Jean en Laure. Tijdens een brand zijn Jean en Laure hun dochter Marie verloren en ze hebben het er nog steeds erg moeilijk mee. Laure denkt steeds dat het haar schuld is en dat ze had kunnen voorkomen. Jean weet nog steeds waar het aan heeft gelegen en probeert zijn gevoelens te onderdrukken door al zijn energie in zijn slecht lopende landbouwbedrijf te steken. Laure slaat zelfs helemaal door en komt in een kliniek terecht. Jean besluit om bij een gieterij te gaan werken en ontmoet daar Labinota, een vluchteling die haar man kwijt is. Als Laure weer genezen is en wordt ontslagen gaat ze op zoek naar Jean en wil hem terug, maar Jean is nu gelukkig met Labinota.

Jeanne Poisson, Marquise de Pompadour
18:35 - 20:15 op TV5
Historisch (2006) uit Frankrijk
IMDB-rating: 6.9 (74 stemmen)
Met Hlne de Fougerolles, Vincent Perez, Rosemarie La Vaulle e.aJeanne Poisson werd door haar ambitieuze moeder uitgehuwelijkt aan Charles-Guillaume Lenormand d'tioles. Enkele tijd later wordt ze verliefd op de jonge en knappe Franse koning Lodewijk XV. De liefde is wederzijds en Jeanne Poisson laat haar enige dochter achter bij haar familie en gaat op het kasteel in Versailles wonen. Als markiezin de Pompadour, wordt ze al vlug de raadgeefster van de koning en tevens zijn trouwste vriendin.

Hidalgo
20:30 - 23:15 op SBS6
Actie (2004) uit Amerika
IMDB-rating: 6.6 (18321 stemmen)
Met Viggo Mortensen, Zuleikha Robinson, Omar Sharif e.aFrank T. Hopkins, een van de beste paardrijders op de lange afstanden, brengt z'n tijd door als artiest in Wild West shows. Z'n claim dat zijn paard Hidalgo het beste ter wereld is valt niet in goede aarde bij een Arabische sjeik, die hem uitnodigt dit te bewijzen in een 3000-mijl lange race door de Arabische woestijn.

The Myth
20:30 - 22:50 op RTL7
Actie (2005) uit China
IMDB-rating: 6.2 (3268 stemmen)
Met Jackie Chan, Hee-seon Kim, Tony Leung Ka Fai e.aEen befaamd archeoloog en avonturier wordt plotseling naar het verleden getransporteerd. Hier komt hij in een vorig leven terecht, zo'n 2000 jaar terug, wanneer hij een strijder in de Qin-dynastie is. Hij zal hier op zoek moeten gaan naar een waardevolle schat.

White Noise
20:30 - 22:20 op RTL8
Drama (2005) uit Canada
IMDB-rating: 5.4 (16112 stemmen)
Met Michael Keaton, Chandra West, Deborah Kara Unger e.aHet rustige leven van architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) verandert op slag door de onverklaarbare dood van zijn vrouw Anna. Een tijd daarna wordt Jonathan benaderd door een man die beweert contact te hebben met de overleden Anna via EVP - Electronic Voice Phenomenon - waarbij de doden via audio en video apparatuur communiceren met de levenden. Jonathan staat eerst nogal sceptisch tegenover dit verhaal maar gelooft al snel dat de boodschappen werkelijk van Anna komen. Zijn speurtocht via de EVP en de bovennatuurlijke berichten openen een deur naar de andere wereld, waardoor iets onaangenaams zijn leven binnendringt.

In Her Shoes
20:30 - 23:00 op RTL5
Komedie (2005) uit Amerika
IMDB-rating: 6.9 (16414 stemmen)
Met Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette e.aMaggie en Rose zijn zussen, maar ze verschillen als dag en nacht. Maggie is mooi en sexy, een tikje oppervlakkig en charmant. Ze is dol op winkelen maar heeft geen huis, carriere en geld. Rose is twee jaar ouder, en lijkt in niets op Maggie. Ze is advocate en heeft haar pensioenvoorziening al geregeld. Ze heeft een relatie met een gescheiden collega, waarvan ze hoopt dat die zal uitmonden in een huwelijk. Als Maggie bij haar zoveelste baantje de laan uit vliegt, gaat ze voor hulp naar Rose, die voor de zoveelste keer probeert haar zus te helpen. Maar als blijkt dat Maggie niet alleen een voorkeur heeft voor de schoenen van Rose, maar ook voor haar minnaar, ontspoort hun toch al wankele relatie. Dan komt Ella in hun leven: hun grootmoeder die ze al twintig jaar niet hebben gezien. Zij brengt Maggie en Rose samen in haar huis in Florida, waarop even hilarische als hartverscheurende verwikkelingen volgen.

Control
21:15 - 23:15 op Canvas
Biografie (2007) uit Verenigd Koninkrijk
IMDB-rating: 7.9 (12050 stemmen)
Met Sam Riley, Samantha Morton, Alexandra Maria Lara e.aIan Curtis wil aan het verstikkende leven in een klein Engels stadje in de seventies ontsnappen. Net als zijn muzikale idolen David Bowie en Iggy Pop, sluit hij aan bij een band. Zijn muzikale ambities werpen al gauw vruchten af. De angsten en gevoelens die zijn muziek voeden, beginnen echter al snel aan hem te knagen. Ian verzaakt zijn rol als echtgenoot en vader van een dochter omwille van een nieuwe liefde en de groeiende aspiraties van zijn band. Die spanning speelt zijn gezondheid parten. Bovenop zijn schuldgevoel en depressie krijgt hij ook nog eens af te rekenen met epilepsie. De man bezwijkt onder het gewicht dat op zijn schouders rust en wordt verteerd door zijn gekwelde geest.

The Thing
22:50 - 00:50 op RTL7
Horror (1982) uit Amerika
IMDB-rating: 8.1 (54744 stemmen)
Met Kurt Russell, Wilford Brimley, T.K. Carter e.aAmerikaanse wetenschappers zijn op expeditie op Antarctica. Als de helikopter van een groep Noren neerstort, ontdekt het Amerikaanse team dat een buitenaardse levensvorm in andere lichamen is getreden.

The Last Supper
23:00 - 00:50 op RTL5
Komedie (1995) uit Amerika
IMDB-rating: 6.7 (6099 stemmen)
Met Cameron Diaz, Ron Eldard, Annabeth Gish e.a5 studenten wonen in een huis in Iowa en maken een conservatieve presentator op televisie belachelijk. Als ze op een dag de conservatieve marinier Zack op bezoek krijgen, blijft hij voor het avondeten. Het diner loopt echter uit de hand, als de gast racistische opmerkingen blijft maken en uiteindelijk een mes in zijn rug krijgt. De studenten bedenken dat de wereld waarschijnlijk beter af is zonder deze engerd, en krijgen het idee om nog meer slechte mensen uit de wereld te helpen elke zondag tijdens het eten.

Air Force One
23:45 - 01:35 op BBC1
Actie (1997) uit Amerika
IMDB-rating: 6.2 (50058 stemmen)
Met Harrison Ford, Gary Oldman, Glenn Close e.aRussische en Amerikaanse troepen hebben de handen in elkaar geslagen om generaal Radek uit te schakelen. Hij is een gevaarlijke terrorist die over een groot nucleair arsenaal beschikt waarmee hij de westerse wereld bedreigt. De Amerikaanse president James Marshall keert inmiddels met een speciaal vliegtuig, Air Force One, vanuit Moskou terug naar Washington. Aan boord bevinden zich zijn echtgenote Grace, zijn twaalfjarige dochter Alice en enkele leden van de regering. Maar een handvol terroristen die Radek steunen weten in het vliegtuig binnen te dringeRegards,

www.eurocardsharing.com
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum JumpECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox